*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Pentru fetele care au edeme, am vazut un ceai de la Fares care se numeste chiar asa: Ceai diuretic pentru gravide. Intrebati doctorul daca e ok sa beti.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Liviana - O sa corectez acum. Era pentru mamicile care NU alapteaza

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, merci de update. Din pacate nu am timp sa citesc din urma, insa vreau sa le multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat pt ziua lui Matei. Puiul a primit cadouri frumoase, dar party cu tort vom face abia duminica cand vor veni si parintii mei de la BR. Din pacate n-am mai ajuns la gimnastica desi as fi vrut. Eu zic ca e un pic devreme sa-l simti pe BB sughitand, eu l-am simtit pe Matei sugitand abia in ultimile saptamani. E posibil sa fie insa bataile inimii...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Numai prostii fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Burticute, ma duc spre casa la Mariuca.
Un weekend frumos sa avem si sa aveti spor la scris...(eu de acasa mai citesc peste weekend dar cu scrisul nu am nici o sansa).

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Mica- eu il simt pe bb cum sughite. Si sigur nu e inimioara. Ca simt miscarile ritmice uneori f jos (banuiesc ca e cu capul in jos si nu are cum sa fie inima asa jos). Si inima nu cred ca se simte chiar asa... ai vazut ca medicii au o palnie cu care asculta, nici cu urechea lipita de burta nu se aude.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

chiqui, eu sint aici. picior ma doare si pe mine, dar doar cind merg, iau o pauza si reiau mersul, imi amorteste o halca de carne pe pulpa stinga, dupa care zona ma ustura efectiv. dr a zis ca am o parestezie, si nu are ce trat sa imi dea, asa ca..indur. la tine nu stiu ce sa zic. daca continua, fuga la dr.
pofta buna, daca iei este fomica.
eu am halit si 2 portii de inghetata de cacao.
IULIA

25+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Gata am inteles! Scoatem leucoplastul si pudra , cantarul il cumpara numai mamicile care nu sunt "obsedate" .
Mai adaugam scutece de finet care inca nu m-am lamurit de unde se procura. Poate ne ajutati cu sugestii.

Oana 24+
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Da si ami punem pe lista si termosul daca nu alaptam.

Oana 24+
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Cate dintre voi faceti tratament de mentinere?

Byu 24+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput