*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)
Raspunsuri - Pagina 13
Madi spune:
Buna burtici!
Pentru fetele care au edeme, am vazut un ceai de la Fares care se numeste chiar asa: Ceai diuretic pentru gravide. Intrebati doctorul daca e ok sa beti.
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
eimotto spune:
Liviana -
O sa corectez acum. Era pentru mamicile care NU alapteaza

Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
lbelciug spune:
Mica, merci de update.
Din pacate nu am timp sa citesc din urma, insa vreau sa le multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat pt ziua lui Matei. Puiul a primit cadouri frumoase, dar party cu tort
vom face abia duminica cand vor veni si parintii mei de la BR. Din pacate n-am mai ajuns la gimnastica desi as fi vrut. Eu zic ca e un pic devreme sa-l simti pe BB sughitand, eu l-am simtit pe Matei sugitand abia in ultimile saptamani. E posibil sa fie insa bataile inimii...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
25s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
cristalina spune:
Burticute, ma duc spre casa la Mariuca.
Un weekend frumos sa avem si sa aveti spor la scris...
(eu de acasa mai citesc peste weekend dar cu scrisul nu am nici o sansa).
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
eimotto spune:
Mica- eu il simt pe bb cum sughite. Si sigur nu e inimioara. Ca simt miscarile ritmice uneori f jos (banuiesc ca e cu capul in jos si nu are cum sa fie inima asa jos). Si inima nu cred ca se simte chiar asa... ai vazut ca medicii au o palnie cu care asculta, nici cu urechea lipita de burta nu se aude.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
IULIABRAILA spune:
chiqui, eu sint aici. picior ma doare si pe mine, dar doar cind merg, iau o pauza si reiau mersul, imi amorteste o halca de carne pe pulpa stinga, dupa care zona ma ustura efectiv. dr a zis ca am o parestezie, si nu are ce trat sa imi dea, asa ca..indur. la tine nu stiu ce sa zic. daca continua, fuga la dr.
pofta buna, daca iei este fomica.
eu am halit si 2 portii de inghetata de cacao.
IULIA
25+
cu bebe FLORIN MARIO
brambushca spune:
Gata am inteles! Scoatem leucoplastul si pudra , cantarul il cumpara numai mamicile care nu sunt "obsedate"
.
Mai adaugam scutece de finet care inca nu m-am lamurit de unde se procura. Poate ne ajutati cu sugestii.
Oana
24+
poze.