Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Eu nu vad ce rau ar fi daca i-ai inversa mesele, macar asa esti sigura ca isi papa pranzul. Dar de ce o banuiesti?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu sunt inca la servici...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna seara dragi mamici.

Va multumim din suflet pentru urarile de ziua lui Andrei

Si din partea noastra LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor din aceste zile. Sa fiti sanatosi si cu mult noroc in viata si sa va faceti parintii fericiti.

In sfarsit reusesc sa mai scriu, v-am tot citit insa n-am mai apucat sa si raspund si nu ca nu-mi lasa copii timp de nimic ci fiindca sunt in sesiune si incerc sa ingras porcul pe cat se poate.

Tomasa, imi pare tare rau de calvarul prin care ati trecut. Slava Domnului ca Tudor este mai bine si ca n-a fost nimic grav.

Dana, imi pare rau de ce i s-a intamplat surorii tale, cuvintele sunt de prisos. Sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste acest moment.

Patricia, Mona, va multumesc ca ati intrebat de noi.

Crinuta, inca te asteptam .

Noi suntem foarte bine. Ne-a binecuvantat Dumnezeu cu inca un copil cuminte si fara probleme. Cristina este o minune. Toata ziua papa si doarme si de vreo doua zile are si momente scurte cand sta treaza si ne pupam si zambim una la alta. Nu are colici, nu plange decat cand se trezeste pentru masa, ii place la nebunie baita si sa fie gadilata in barba. Papa lapte de la mami si doarme in reprize de 4-6 ore. Andrei este super incantat de surioara lui pe care o trateaza cu o tandrete maxima. Primul lucru pe care il face cand vine de la cresa, nici nu ne lasa sa-l dezbracam mai intai, este sa o zbugheasca in camera noastra sa-si vada surioara. Cand ii vad impreuna mi se umple sufletul de fericire si ochii de lacrimi si simt o implinire completa. Nu-mi trebuie nimic pe lumea asta decat sa-i vad pe ei sanatosi si fericiti.

Daca vreti sa mai vedeti poze cu noi verificati in semnatura. Am mai pus cateva poze noi cu puiuta si cateva poze de la ziua lui Andrei (de la ziua lui voi mai pune poze maine cand vine unchiul cu aparatul lui fiindca tati a facut doar filmulete cu aparatul nostru ).

Va si va doresc un week-end minunat.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Amaya-am vazut pozele. Wau, ce tort. Super! Auzi mami, si sa stii ca arati tare bine dupa 2 copii, bravo tie!

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Bun gasit fetelor,va salut pe toate si va multumesc din suflet pt urarile facute de ziua lui Elena...intr-un cuvint nu ne ati uitat!
Am lipsit 'un pic mai mult'din cauza net-ului si a muncii,dar m-am intors si sint tare fericita sa va gasesc bine si cu copii mari si sanatosi.
Amayate felicit pt nasterea Cristinei si sa de-a D-zeu sa te bucuri si sa fii fericita alaturi de familia ta!Ai doi copii frumosi,sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.
Elena a crescut si ea...o alintatura....nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.
Va pupic dulce pe toate si sper sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tomasa, imi pare rau ca ati trecut prin experienta asta...bine ca acum sunteti bine! Si la budimex e aceeasi regula, tatii nu au voie in saloane, doar mamele sau bunicile etc. Si mie mi s-a parut tare ciudata regula asta si nu o inteleg...

Dana, multa putere surorii tale, sa treaca peste incercarea asta grea...imi pare tare rau!

Amaya, e super frumoasa masinuta, la ce cofetarie e facuta?

Vad ca numai vesti proaste pe-aici...vin si eu cu una: ne-a anuntat bona ca pleaca...am niste nervi...acum trebuie sa o luam de la capat cu cautarile...asta e...

Sirimie, ti-am scris pm.

Kris, bafta in gasirea celei mai bune solutii pt. Bia! Noi ne gandim la o gradi particulara, dar tocmai prin toamna l-as duce...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ubi, Gabry, Bubu, va multumim!
Bubu, tortul a fost facut la Photocake din joffre cu martipan si a fost absolut excelent.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , citi si eu catusi de cat mesajele voastre si ma bucur sa aud atatea vesti , unele sunt cutremuratoare altele ne ma pun pe ganduri , mi-ati lipsit .
Desi lucrez si am mainile pline cu mandy imi este dor sa mai ma relaxez cacitare ma plictisesc facand acelasi lucru .
Amaya am vazut pozele sunteti tare frumosi , multe felicitari pt. familia reusita .
Kris succes cu bona , desi eu as opta intotdeauna pt. o cresa particulara , sau ceva de felul asta .
Acum imi vin musafirii si am facut eclere , ca tot se vorbea de dulciuri , ma duc sa mai strang cate ceva ca sa pot sa ii primesc o.k.
Va pup si sper sa revin cat de curand .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am fost si azi la servici 3 ore, ieri am ajuns acasa la 23:00 tot de la servici, asa ca sunt in urma cu raspunsurile.
Cand imi revin scriu mai multe.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

tomasa,e groaznic prin ce ati trecut....cred ca m as fi gandit la ce e mai rau daca,doamne fereste,cris s ar fi trezit intr o dimineata si n ar mai fi putut sa mearga...bine ca n a fost nimic grav.si noi am fost internati la v gomoiu cand cris avea 2 luni si am facut eco tot la dr zamfirescu,iar dr moiceanu s a ocupat de noi...si intr adevar,niciunul n a vrut sa primeasca bani.spitalul mi s a parut f curat,cel putin la parter,unde am fost noi internati,cat despre vizite,nici la budimex si nici la gomoiu n au voie tatii in salon...eu la gomoiu am stat o saptamana si am domit pe un scaun,sau in patutul de copil al lui cris,pt ca n aveam paturi.si pt ca sunt din provincie n a venit nimeni la mine si am stat non stop cu cris,si la baie ma duceam in fuga...noi suntem bine,cand citesc aici ca va sunt puii bolnavi,imi dau seama ce norocosi suntem....doar ca crisul meu,asa cum v am mai spus,urineaza in jeturi si mi e frica sa nu fie ceva grav.

Mergi la inceput