Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Hai sa ma laud si eu cu puiu' meu. Ieri ne-a facut supriza sa numere pana la 10 si ne-a dat pe spate. Isi numara degetelele. Si o glumita...Ma durea spatele si m-am dat cu un unguent iar el ma intreaba "mami dai cu lipici?". Fusese foarte impresionat ca taica-su ii lipise o jucarie si tot repeta treaba cu lipiciul.

Lavinia l-am mai vazut si eu pe nenea si cu alte ocazii si mi-a placut ca m-a speriat si incerc sa aplic cate ceva...

Amaya mai e mult pana la majorat!! Si nu uita ca perioada asta a vietii noastre cand copiii sunt mici e foarte frumoasa!!!

Bubu m-ai dat pe spate cu bonele astea! Eu cand mai am neintelegeri cu mama care are grija de Didi ma gandesc la alternative si imi trece.

Gradinite am vizitat si eu si sunt cam dezamagita. Il voi duce cel mai probabil la una de langa mine, de stat si cu program scurt. Mama il va lua la pranz.

In afara de asta care e de stat am vazut particulare fiecare cu plusuri si cu minusuri. Imi este foarte clar ca spatiul e important. Am vazut o gradi care avea asa niste scari incat toata ziua nu m-as fi gandit decat la cum ar putea cupilu.. Erau atat de naspa incat eu, coborandu-le ma temeam sa nu ma pravalesc...

Una singura era intr-o vila superba foare mare cu spatii largi, bine protejate si prietenoase pentru copii dar se afla cam departe (langa serivicul meu) si mama ar fi trebuit sa il ia cu taxi de acolo (transport nu e decat din vreo 2 bucati si cu o portiune mare de mers pe jos).

La asta de stat mi s-a parut mai ok, are o curte mare, e renovata si educatoarele mi s-au parut tinere si destul de dragute. ramane de vazut...

Erica sa stii ca si mie mi-a trecut prin cap ideea de a face o gradi si sunt sigura ca ar fi de succes ideea. Am doua prietene care au gradinite si le merge foarte bine. Problema cea mai mare e cu spatiul.

Mergi la inceput

Un buchetel de toporasi, ghiocei si violete fetelor frumoase si pline de voie buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

V.Erica, cand am mai citit si restul povestii despre surioara ta, mi s-a parut si mai zguduitor. Biata de ea, prin ce a trebuit sa treaca! Intai bucuria ca i-a reusit procedura si ca s-au prins copiii, apoi....Of, nu-mi vine sa cred! Ce erau bb-ii, stie? Erau fetite, baieti?
Mi se pare cutremurator sa fii nevoita sa treci prin asa ceva, practic sa accepti sa-ti distruga din embrioni pt. ca ceilalti sa poata trai. Deja am senzatia uneori ca tehnica a avansat mult prea mult si ca ne jucam prea mult de-a Dumnezeu, iar asta ne va aduce numai rau.
Eu ii doresc din suflet sa poata trece peste incercarea asta ingrozitor de grea si sa aiba taria de a nu renunta la visul de a fi mama...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, va doresc si eu o primavara cat mai frumoasa si plina de bucurii!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

neata,

Bubu, fara comentarii cu bonele... de azi incepe si la noi cea noua, sper sa nu imi faca o asa figura... am mai si cheltuit pe analizele ei 1,7mil ca sa stam noi linistiti ca eok, sapt viitoare am rez. sper sa se integreze si sa se obijnuiasca copilul cu ea in aceasta luna de paralela cu cea veche. Doamne ajuta sa fie bine!

Codrin a facut si aseara febra la fel 38,6 si dra mi-a zis sa-l tin 3 zile pe Calpol la 8 ore - 5ml chiar dc are doar puseuri de febra. azinoapte a dormit f bine si m-am cam chinuit sa-i dau doza la ora 1 noaptea (si cred ca avea iar febra) ca nu prea se trezea... el doarme de obicei f adanc si i-am schimbat si pampesrul ca era full si riscam sa dea pe afara de la atatea lichide, ne-a zis dra sa-i dam apa, ceai, limonada, suc morcov+lamaie ff mult pt hidratare.
il mai urmarim si azi sa vedem cum se mai manifesta, inca nimic altceva decat trezirea devreme, in jur de 6 si scrashnirea maxilarelor. dr-a mi-a zis ieri ca a avut copii care au facut si 3-4 zile puseuri de febra de la dinti, deci inca n-am eliminat varianta maselelor... dar nici nu pot uita ca sambata la ziua sa au venit un copil care tusea si chiar nasha bolnava ... ce poti face cand mama copilului nu a zis nimic insa ala mic tushea si cand nasha ne anunta la tel ca intarzie ca e cam racita... am trimis rpd sa cumpere o botnitza din aceea de pus la gura insa nu i-am pus-o cand a venit ... oamenii nu au copii si cred ca nu-si dau seama. Eu sper totusi sa nu fi luat nimic de la ei!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Shobo eu vreau sa te incurajez si sa-ti spun ca si daca e o viroza tot raul e spre bine intrucat se imunizeaza. sanatate multa!!!

Si eu in uichend am fost plecata din Bucuresti si cand am ajuns la prietenii meu am constatat ca si fetita si taticu' erau cobza. Nici vorba sa-mi pot feri odoru, cu fetita chiar a fost o dragoste mare- s-au pupat de zor. Dar nu luat nimic baiatu' Preventiv i-am dat Oscilo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Si de la noi un "martisor":
Sa-ti intre primavara-n suflet,
Sa-ti dea aripi ca sa zbori,
Si in inima lumina,
Si credinta-n viitor

Hehe, ce simpatic a fost Victoras cu lipiciul lui !

Irina, erau baietei ...

Shobo, si ai mei au facut tempe o zi-doua fara alte simptome. Probabil a fost o viroza care nu s-a instalat datorita imunitatii bune. Sanatate multa!

Simona, am vazut si eu pozele. Ai baiat mare!

Bubu, mult noroc sa rezolvi problema cu bona/gradi. Si eu trebuie sa gasesc in curand o solutie pt Ruxi si mi-e groaaaaza.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Un martisor de la Vladut pentru mamici si pentru toti piticii

Noi multumim din nou pentru urari si pentru aprecieri. Am cumparat tortul, eu nu am facut decit aperitivele.

Multumim si pentru sfaturile cu gradinita. Am hotarit sa il ducem la gradinita program scurt, inclusiv masa de prinz (sper sa fie de acord acolo), si bona sa il ia de la gradinita si sa stea cu el pina seara - cel putin in prima faza. In felul asta are cu cine sta in caz ca se imbolnaveste.

Bestutza Sper ca bb sa nu se imbolnaveasca la gradinita si sa il dau program lung.

Bubu, am casuta de mesaje privata plina si nu am putut sa iti scriu mesaj (nu am timp sa o golesc ). Data viitoare cind facem petrecere trebuie sa veniti neaparat Am vazut pozele cu Vladut, e un baiat mare mare ce mai!

Amaya am vazut comorile tale, Cristina e o scumpa si Andrei o iubeste, va sta bine impreuna

Lavinia am vazut pozele cu Natalia dar eu nu l-am vazut pe "jupinul" tau (desi m-am uitat mult) Unde e?

Am vazut si eu pe nenea ala ieri, sustinea ca singurul lapte bun e laptele de soia. Acuma eu sint receptiva la toate ideile despre sanatos nesanatos dar nenea ala nu m-a convins. El spune ca sint studii - unde sint studii, eu nu cred pina nu vad.. Stiu sigur ca sint studii care spun ca vegetarienii pot avea carente mari de proteine (nu neaparat ca au). Eu am urmatoarea parere personala: oamenii erau carnivori la inceputuri, si asta a facut parte din procesul de adaptare si evolutie. Si atunci poate fi adevarat ca tocmai carnea dauneaza asa de mult? Mare dilema.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Shobo bafta cu bona si insanatosire grabnica lui Codrin!

Dana cred ca orice afacere pentru copii e profitabila, pina si import export cu haine si jucarii, sau organizare de aniversari si clowni.

amo multumesc pentru sfat. Sincer citind ce ati scris voi sint nerabdatoare sa vad cum o sa fie cu gradinita. Ca bb al meu nu spune cuvinte, face pipi in pampers si daca nu ar fi foarte destept (pentru ca le pricepe pe toate si face numai ce vrea el) mi-as face griji.

monalac felicitari pentru bb vorbaret si simpatic

In ultimul timp Vladut isi sufleca miinile, isi trage un scaun la chiuveta din bucatarie pe care se urca, deschide apa si "spala" vasele. Ii place nemaipomenit sa umple vasele cu apa si sa verse apa dupa asta. Si simbata ma ajuta sa spal covorasele din baie - el tine dusul, si pantofii - are si el cirpa, si cind nu sint atenta umple pantoful cu apa..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Nenea ala zicea ca afacut vreo 200 si ceva de emisiuni de tv.Eu cum nu ma prea uit la tv,nu l-am mai vazut pana aseara.Una peste alta,m-a si socat m-a si amuzat,are un farmec al lui aparte.Chestia cu carnea si proteinele era cam asa:carnea din zilele de astazi e contaminata cu multe pesticide,de aia nu mai e asa sanatoasa.Cel mai mult m-a socat cu pestele ca e foarte nesatos,avand in vedere ca in rauri si oceane se arunca cea mai mare parte de gunoaie,marile fabrici si uzine arunca chimicalele si tot felul de alte chestii.Si de asta s-a gasit mai ales la pestii rapitori o mare conentratie de mercur.Si tocmai de asta nu se recomnada femeilor gravide sa consume peste rapitor,caci acest mercur dauneaza grav fatului.Mai zicea de vitaminele B6 si B12,atentie mare la ele,ca dezvolta tumori.

Una peste alta,e logic ce spune dar cam greu de aplicat.Chiar nu as putea sa mananc numai salata.Interesant mi s-a mai parut ce a zis cu privire la fumat,cica daca fumezi o tigara si apoi mananci o salata,jumatate din efectul nociv al tigarii se curata din corp.Nu ca rezolvi problema,dar o amani.Ar insemna sa mananc kilograme de salata zilnic.Si faptul ca un regim de slabit nu te ajuta sa pierzi din greutate,ci te ajuta doar sa nu te ingrasi.Doar sportul sau consumarea energiei te ajuta la slabit,in consecinta,daca mananci 3000 calorii zilnic(poti manca orice practic) si tu consumi 5000 calorii prin sport sau orice altceva,atunci slabesti.Mai era ceva,ca orice mancam pana in ora 3pm nu se depune.

Mergi la inceput