Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Mona, multumesc pt detalii. Ultimul link il salvasem si eu. Primul nu se deschide.
Ideea nu e rea, mai ales ca exista cerere. Problema e ca in Bucuresti chiria unui spatiu adecvat unei gradinite e imensa (prin spatiu adecvat inteleg undeva intr-o vila, nu apt). Eu cred ca trebuie sa ai minim doua grupe de cate 8 copii ca sa-ti acoperi cheltuielile si sa ramai cu un minim de profit.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Poze de la petrecere: http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/album?.dir=6ddfscd

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by V. Erica

Mona, multumesc pt detalii. Ultimul link il salvasem si eu. Primul nu se deschide.
Ideea nu e rea, mai ales ca exista cerere. Problema e ca in Bucuresti chiria unui spatiu adecvat unei gradinite e imensa (prin spatiu adecvat inteleg undeva intr-o vila, nu apt). Eu cred ca trebuie sa ai minim doua grupe de cate 8 copii ca sa-ti acoperi cheltuielile si sa ramai cu un minim de profit.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Da, o vila ar fi mai adecvata, dar nici un apart. de patru camere la un parter de bloc nu-i de ignorat. In cazul unei vile costul chiriei este foarte ridicat, dar poti avea acces la curte, ceea ce e foarte important. Sa stii ca ai dreptate ref. la numarul minim de copii, cam asa isi facusera calculele si fetele. Ideea e sa ai o suma consistenta din care sa poti plati amenajarea si dotarea spatiului, chiria pe o perioada de minim 6 luni, precum si plata salariilor (trebuie minim doua persoane) si a cheltuielilor curente si in plus sa faci multa reclama, peste tot. Un atu cert ar fi programul prelungit, pana la 7 seara. Sunt multe persoane, uite cazul nostru - ambii in domeniul IT, cu program 9-18 (1 ora pauza de masa)- dispuse sa plateasca 2-300 EUR/luna dar sa isi stie copilul ingrijit bine si care sa nu trebuiasca sa sparga usa la ora x si sa goneasca prin oras ca sa ajunga la timp sa-si ia copilul de la gradi. Probabil ca majoritatea oamenilor lucreaza pana in ora 5 (nu cunosc statistici pe tema asta), dar chiar si asa, cand termini programul la ora 5 cum naiba faci sa si scoti copilul la ora 5 de la gradi? Daca nu ai bunici care sa faca asta, singura solutie e sa mai platesti pe cineva sa o faca, si atunci nu mai bine dai acesti bani la gradi si stii ca copilul este in siguranta pana ajungi tu sa il iei? Eu m-am lovit de problema asta, si singura gradi particulara de unde l=as fi putut lua dupa ora 6 si care sa mi-l accepte cu pampers era al naibii de incomoda ca localizare, dar l-as fi dus totusi acolo daca nu mi l-ar fi acceptat aici la asta de stat, care e la 5 minute de casa si care are program saptamanal (sunt cativa copii care dorm peste noapte acolo).

Sunt foarte multe de povestit pe tema asta si sper sa nu fim considerate off topic. E oricum o problema majora in ziua de azi, mai ales in orasele mari, cu numar mare de copii, dar locuri putine in gradinite si mai ales in crese.

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, cred ca si eu o iau razna cu bona Bineinteles ca prietena soacrei care a venit ieri la noi, f. incantata de altfel, ne-a anuntat azi ca renunta...de parca nu si-a crescut singura copiii...avea f. mari emotii cand a venit ieri sa vorbim, ca si cum nu s-ar descurca...maine mai vine o prietena de-a mamei mele sa vb cu ea. Apelez numai la cunostinte, ca anunturile de pe net ma lasa deja rece, nu suport gandul sa vina o straina de nu stiu unde sa stea la mine in casa cu copilul...La gradi particulara m-am gandit si eu, dar mi-e mila rau sa-l duc, mai ales ca am ramas stresata de cand mi s-a imbolnavit rau la cresa. Asa ca nu stiu unde naiba o sa ajung, poate o iau razna ......

Amo, multumim mult de aprecieri, ma bucur ca ti-au placut pozele!

Shobo, poate de la maselute are febra! Doamne ajuta sa nu raceasca!

Amaya, sunt dulci foc piticutii, sa-ti traiasca!

Eu iar scriu in miez de noapte, ca am venit la 11 de la servici. Saptamana asta lucrez pana tarziu

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mona, ne sunt de folos ideile tale, asa ca daca mai stii ceva scrie te rog.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simona, f. frumoase pozele, tortuletul e super de tot! Imi pare tare rau ca n-am ajuns si noi, se pare ca s-au distrat piticii!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am citit despre //performantele in ale vorbitului//ale copiilor vostri,asa ca ma laud si eu putin cu crisul meu.stie sa raspunda la intrebari de genul//cum te cheama?///tatan//,adica cristian,cati ani ai?//do ani//cum o cheama pe mama?//mona//si pe tata?//geoge//unde stai?//giugiu,boc,patu//adica in giurgiu,intr un bloc,la patru//recunoaste culorile//ab,neaga,vede,bastu,rosu,roz,gabe//adica alb,negru,verde,albastru,rosu,roz,galben...nu le incurca decat f rar,daca nu e clara,de ex,nuanta de verde ci e vernil.cunoaste senzatiile,cand iesim afara spune//fig//adica e frig,daca mancarea e calda,spune//ade//adica//arde//,daca ii dau sa bea apa si e putin rece,spune//mami,ece//se uita f mult la tv,acum e innebunit dupa povestea cu scufita rosie,o vede de cel putin 4 ori pe zi,nu ne intelegem,de cand se trezeste cere//mami,cufita osie//i am luat acum din aceeasi colectie dvdul cu heidi,dar nu vrea sa se uite la el,plange sa i l pun tot pe cel cu scufita...ce nu mi place mie e ca e f rece,nu i place sa l pup,cu taica su e mult mai apropiat,se joaca mult m mult cu el....plus ca e f plangacios,cum nu i convine ceva se pune pe plans,i am mai dat si eu intr un tp la fund,dar l a invatat taica su sa zica//mami,nu da na na,batu mic//adica//mami,nu imi da na na,baiatul e mic//si mi se rupe sufletul cand il aud asa...deja a inceput sa zica //mama,nu veau papa//mama,nu pot//sper ca atunci cand se va face mai mare sa fie mai dragastos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Simona,am vazut si eu pozele de la petrecerea juniorului.Foarte frumoase,doar ca mi-am cam sucit gatul sa le vad pe unele.Felicitari pt rabdarea de care ai dat dovada la decorarea aperitivelor si cea a tortului!Acum inteleg de ce erai asa de obosita dupa petrecere.

Bubu,naspa fazele cu bona.O sa fie bine,o sa vezi,o sa gasesti pe cineva bun si pt Vladutz,daca nu,la gradi nu-i chiar asa rau,desi stiu prin ce ai trecut cu piticul vorbaretz

S-a uitat cineva in seara asta la emisiunea Nasul?M-a dat pe spate nenea ala nutritionist,tare spiritual si recunosc,m-a facut sa ma gandesc de 2 ori la ce bag in gura.Dar trebuie si vointa sa pot sa urmez ce zicea el.Si ceva interesant pt noi mamicile,zicea ca nu e bun laptele de vaca pt copii pt ca are prea multe proteine adecvate unui vitzel bineanteles si nu unui copil.Prin urmare aceasta grasime animala se depune pe artere si deja la un copil de 4 ani incepe procesul de imbatranire.

Mona e interesant ce zici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ana Maria, Bubu, va multumim!

BESTUTZA, nu pot sa cred cat de repede trece timpul. Ma uit si la printesa mea si ma minunez ca in cateva zile va avea deja o luna. Incet-incet ii serbez si ei in curand aniversarea celor doi ani...si p'orma majoratul...etc. Sa-ti traiasca puiutii si sa fie sanatosi. Abia astept filmuletul!

Fetelor, sunt absolut socata prin cate treceti cu bonele!!! Cand va aud realizez ca nu sunt asa de nebuna pe cat credeam si ca teama inexplicabila pe care o am fata de aceasta categorie devine din ce in ce mai justificata. Sper sa gasiti variantele optime pentru voi si pitici.

Va doresc o primavara minunata si va trimit un in loc de martisor, de la flacaul meu!

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lavinia, am vrut sa il vad, dar am picat de somn si nu am mai apucat.
Nu a fost tot el acum cateva zile la alt post?

Sunt de acord ca laptele de vaca nu e bun pentru copii. Tocmai de aceea nu ii dau lui Rayan.
De asemenea am vazut cu ochii mei ce bine aratau oameni care nu mananca carne, si de ceva vreme mi-am propus sa o raresc, nu sa renunt total, dar sa mananc mai rar.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput