Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Fetelor eu stagnez la 54kg.Problema e ca ar trebui sa bag un pic de efort in asteptarea zilelor de pasti, cind cu nesimtirea caracteristica o sa ma indop cu ambele miini.Poate vazind cit de greu mai dau 1kg o sa am limita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna dimineata!

Vin si eu cu raportul, desi mai tarziu, pentru ca abia ieri seara am putut sa ma cantaresc. Am slabit un kg, deci am 54 acum!!!! Sper sa nu il pun la loc, pentru ca m-am chinuit tare pentru el.

O zi buna tuturor!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Felicitari fetelor care au slabit si mult spor in continuare.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Deocamdata stagnez, dar ma doare tot corpul de la gimnastica. In mod clar insa hainele stau muult mai bine pe mine.
Spor la slabit!

poze cu baietzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by eunice78

Deocamdata stagnez, dar ma doare tot corpul de la gimnastica. In mod clar insa hainele stau muult mai bine pe mine.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Pentru fetele interesate de tae bo: dupa ce reusiti sa faceti programul de 45 min pe care vi l-am trimis, dati un semn de viata ca va trimit unul pentru avansati, de 55 min, in care mister Billy scoate untul din voi.
Eu l-am facut ieri prima data si tremura carnea pe mine, plus ca nu am transpirat atata toata viata mea. Cand am terminat am baut 1 l apa fara sa clipesc.
Si desi nu am mai slabit pe cantar ( mai am 4 kg de dat jos ), se vede pe corpul meu ca fac sport la greu: s-a intarit carnitza pe mine si cand imi incordez abdomenul, sub slaninutza se distinge clar, mai ales pe lateral, ca incep sa existe muschiuletzi.
Asa ca eu sunt multzumita. Astept sa mai scad insa si pe cantar.
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Eunice78, as fi si eu interesata de tae bo. Poti sa imi trimiti si mie si primul program (pentru incepatori presupun) si cea le-al doilea? Incerc sa imi activez PM (sper sa reusesc). Daca nu, iti dau adresa mea de mail. Merci mult.

Eu tin un regim a la moira, pentru ca trebuie sa tin si cura, dar si post. Asa ca mananc foarte fructe si legume (in toate felurile). Nu stiu daca asa dau jos sau doar ma mentin, o sa vedem

Va pup si spor in continuare.

Moira

Mergi la inceput

Moira, trimite-mi asdresa de messenger sau skype ca sa iti trimit, nu merge pe mail, fisierele sunt mari, unul are aproape 400mb si al doilea 250 mb.
Se descarca destul de greu dar in cusrul diminetzz, mai ales, cand traficul nu e mare, merge mai bine.
Ma bucur ca va hotarati si voi sa faceti mai mult sport, eu una sunt convinsa ca asa slabim cu adevarat si nu ne mai ingrasam la loc. Plus ca ai si pofta de viatza dupa exercitzii.

poze cu baietzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

salutare fetele! nu v-am auzit de multa vreme

am reusit in tot acest timp sa dau doar 1 kg jos (acum am 56) dar sunt muuult mai tonifiata, am o tinuta si o postura foarte buna. fan pilates.

nu slabesc prea repede deoarece am renuntat la diete. incerc sa nu mananc dupa ora 18 si daca se poate, cat mai sanatos. dar fac de 4 ori pe saptamana 40 min pilates. merge mai greu slabitul dar sper sa ma pot mentine mai bine de aceasta data.

ma bucur pentru toate fetele care au reusit sa slabeasca .

azi merg in sfarsit la un cabinet privat de dermatologie pentru a face ceva cu cuperoza asta. am inteles ca fac tratamente cu lumina intens pulsativa IPL. sper sa reusesc sa tratez si cauza nu numai efectul.

spor la slabit si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna, revin si eu cu o veste buna, am 67,8 kg. Sunt bucuroasa, mai ales ca am depus mult efort pt asta!Mai am putin pana la target, dar o sa continui si dupa Paste, pt ca vreau sa ajung pana in vara la 60. Deocamdata insa, e bine!

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput