Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Bune fetelor,

Ce mai faceti? Reusiti sa mai tineti regim?
Eu incerc, insa in zilele de post, mai incalc regula, ca nu prea am ce sa mananc si de post si care sa nu ingrase si sa tina de foame.

Sper sa reusesc sa ma mentin la kg astea de acum si in timpul Pastelui, cand sunt sigura ca nu o sa ma pot abtine (nici nu vreau) de la bunatatile romanesti traditionale!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna dragele mele,
vin si eu la apel destul de dezamagita si acum sa va spun cauza:
dupa 2 sapt. in care am incercat sa fac in fiecare seara cate 15-20 min pilates, cu incercat sa nu mai mananc dupa ora 19,si sa mai renunt la paine, in timpul asta am facut si 2 ore de masaj anticelulitic....si ma urc pe cantar f increzatoare...si culmea, in loc sa slabesc am vazut ca am mai pus pe mine .....am repetat cantarirea si dimineata cum m-am dat jos din pat...si intradevar am pus intre 250-300 gr...intrebarea e: vi s-a intamplat si voua?
..ca eu is tare dezamagita...aseara chiar am renuntat la exercitii(stiu ca nu am procedat bine, dar chiar eram revoltata)
pupici si sper sa vin cu vesti bune pe viitor

http://tt.lilypie.com/RkkSp3.png

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Draga Elaa, cand faci sport, intr-o prima faza cantarul poate sa arate mai mult deoarece se dezvolta un pic ( nu mult, la inceput ) masa musculata, iar muschii trag mai mult la cantar ( adica nu te-ai ingrasat). Si e bine sa ai un pic de masa musculara deoarece muschii, doar prin faptul ca exista, ard calorii.
Exact asa am patzit si eu cu pilates. cu exercitiile pilates slabesti in timp, adica rezultatele se vad in vreo 3 luni, asta daca nu ai muuulte kg in plus si org tau nu e obisnuit deloc cu sportul.
Pilates e ff bun pt modelarea muschilor ( in cazul meu ) dar nu pentru slabit mai repede. Nu stiu cum e la tine dar eu cand fac pilates, dupa 50 min nici nu sunt obosita si nici nu transpir deloc.
Oricum cu pilates nu consumi ff multe calorii la o sedinta.
Ca sa consumi multe calorii tb sa faci ceva cardio, gen aerobic sau tae bo.
La tae bo se pot consuma pana la 800 cal/sedinta. Dar, eu cel putin, transpir si obosesc de simt ca imi dau duhul, in timp ce fac tae bo (adik simt ca lucrez).
Pe de alta parte, nu tb sa faci tae bo zilnic deoarece se obisnuieste organismul cu un anumit nivel de efort si apoi ..te inscrii la maraton ca sa simti ca iti mai lucrezi corpul .
E suficient sa faci tae bo de trei ori pe saptamana, in celelalte zile e ff bine venit pilates. Mai ales ca la tae bo iti lucrezi mai ales picioarele si fesierii, pilates pt abdomene e ff bun.
Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

eunice multumesc frumos ptr. suport...si m-am mai linistit putin:)...referitor la tae boo stiu ca arde mai multe calorii...am incercat sa fac in vreo 2 seri, si itradevar mi s-a parut ca lucreaza mai mult picioarele, eu insa am nevoie la abdomen, nu am nevoie de dat multe kg ci vreo 3-4 insa toate sunt depuse la burtica si din cate m-am documentat eu cel mai indicat e pilates....insa astazi am gasit cateva exercitii si de la tae boo care-s ptr. abdomen si vad ca si seamana destul de mult cu pilates.....oricum primul pas e facut si anume sa merg in continuare cu miscarea si sa ma mai cantaresc peste vreo sapt....cine stie poate atunci incepe sa scada si la mine
pupici si multumesc frumos

http://tt.lilypie.com/RkkSp3.png

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Ella, eunice are dreptate. Facand sport grasimea este inlocuita cu muschi, care trag mai greu la cantar dar care au o circuferinta mai mica (nu e tocmai cea mai corecta exprimare...dar sper ca m-ai inteles). ideea e ca daca te-ai fi masurat inainte si dupa ai fi remarcat ca ai scazut in cm, chiar daca cantarul pare sa iti indice altceva.

Eu vreau sa va spun ca m-am hotarat sa las trofeul alteia luna aceasta ....nu ca nu mi-ar fi placut sa ma vad castigatoare si a treia luna , ambitioasa cum sunt :) ...dar deocamdata stagnez. Intentia mea e sa o iau mai incet de acum inainte ca nu cumva sa ma trezesc la final ca pun totul la loc. Oricum ma gandeam sa incep si superdieta ca am vazut ca si acolo sunt rezultate f. bune...si parca dupa atata carne mi-ar pica bine fructele si legumele permise in acea dieta...Ma gandeam sa ma apuc dar dupa Pasti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

cocufan,bine ai revenit printre noi si felicitari pentru kg.pierdut
Marilena 12,
eunice78,felicitari pentru eforturile depuse la tae-bo

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am 66 kg de acuma merge mai greu dar sigur.Sper sa ajung la 64 si dupa mai vad daca mai vreau sa mai dau ceva jos.

Felicitari la fetele care au dat jos.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

Sunt incantata ca la "cantareala" de azi, am vazut inca 0,5 kg in minus. Nu e mult si stiu ca juma de kg e nu se simte nici in plus, nici in minus, dar e bine pentru optimism.

Felicitari pentru fetele ambitioase care tin regim si fac sport!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

gusta,ai slabit incredibil de mult in timp scurt! Felicitari!
Ma bucur foarte mult pentru tine
Se pare ca Superdieta functioneaza foarte bine

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Eu nu stiu cum stau cu kilogramele ca nu am reparat inca niciun cantar...Nu stiu cum am reusit sa le fac pe amandoua sa arate mai putin...Oricum dupa sarbatori vreau sa revin in forta cu dieta, masaj, sport...tot ce se poate...ptr ca in iunie megem in Grecia si vreau sa nu-mi fie jena in costum de baie...

Am vazut ca si Andreea Raicu a scos un DVD cu Tae Bo...sper sa-l cumpar si eu...ca mai fac acasa...tot stau cu baietelul toata ziua!

Va pup si va doresc cat mai multe floricele!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput