Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Luna eu as mai scrie dar chiar nu stiu ce sa zic.Vreau sa iti zic ca trebuie sa imi dai niste floricele,am 67,5kg si iar nu am baterie pana sambata la cantar asa ca sa nu imi ceri sa ma cantaresc.Vad ca dieta la mine a dat rezultat si sper sa mearga asa in continuare.

Bafta multa si sper ca maine sa vad multe floricele la fete.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

gusta,felicitari si nu te lasa!
Mult succes!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Eunice multumesc mult pentru video. atunci nu am mai apucat sa-ti multumesc ca am fost plecacata de acasa si lasasem calc deschis sa termin de primit, si de 2 zile chiar nu am mai stat deloc la calc.
Chiara am gasit dieta lui Catalin Crisan, pentru cine o vrea uitati link-ul aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69767&whichpage=2

dar ma intereseaza tu in cat timp ai slabit 10 kg? de cand o tii?

fetele eu m-am cantarit la cumnata-mea si imi arata 71 de kg, dar posibil sa am mai mult sau mai putin, ca nu e electronic. deci trebuie sa dau jos 15 kg deja am apuca depresia, dar nu ma mai suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

amoodia,primii pasi sunt mai grei dupa care te vei simti mai bine.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Amoodia, imi pare rau ca nu am mai intrat pana acum ca sa vad ca te interesa sa iti trimit cura. Daca ai gasit-o nu ti-o mai trimit. ce zici? Te apuci de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

amoodia, am slabit cele zece kg in primele 3 etape ale curei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna dimineata si o saptamana buna pentru toate lumea!

Amoodia, nu te stresa, pentru ca o sa slabesti. Trebuie sa gasesti doar regimul care ti se potriveste si regimul lui Catalin Crisan pare un inceput bun. Iata modelul Chiarei. Bafta multa!

Eu deocamdata nu stiu daca am slabit pentru ca nu m-am cantarit inca. Sunt mai hotarata ca niciodata insa sa scap de astea 3 kg, desi de tin de mine ca scaiul. Cred ca fac niste greseli in dieta, adica mananc prea multe fructe seara. De regula, pe la 18:30, iau ultima masa formata din fructe care ma umfla foarte tare. Cred ca le tai de pe lista si le inlocuiesc cu un ou, cum era in dieta originala.

Va pup si sa auzim de bine!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

O saptamana minunata tuturor si din partea mea!
Luna, ai avut dreptate cu stresul mutatului, am slabit o jumatate de kg eu zic ca tot e ceva .De azi am intrat la dieta si de data asta chiar o sa o tin . Mi se pare tare greu regimul care l-ai tinut tu 3 zile, sincer nu as rezista sa fug toata ziua dupa bb cu regimul ala.
Eunice iti multumesc inca o data pt program, ieri am facut 20 de minute si azi ma gandesc sa merg pe 25 de minute. Am zis ca incep incet si vad ca tot am facut febra musculara...E foarte bun cursul si ma bucur ca il am la dispozitie deoarece la sala sau la alergare vad ca nu mi-am gasit inca timp sa merg.O sa incerc in perioada sata sa ies si eu la putin alergare macar de 2-3 ori pe saptamana.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

fetele eu am inceput de ieri regimul lui Catalin Crisan (asta e gluma, sa nu intelegeti ca, chiar am inceput regimul)a venit un var de-a sotului meu din Syria si ne-a adus carne si o multime de chestii din carne si am mancat pana mi s-a aplecat. cred ca am luat cel putin 2 kg, dar nu m-am putut abtine, nu mananc chestiile alea decat cand merg la socri, si sunt bune tare.offffffffffff o sa vad azi cu ce regim sa incep. inca nu am mancat nimic, dar m-am umflat cu apa. aaaaa si mi-a adus si gorgoaze si ma scapa de constipatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!Am mai lasat ceva in urma :)), am 75 kg.

Va doresc o saptamina minunata si sa stiti ca va citesc cu interes( imi mai trece foamea...).

ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput