Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 20
amoodia spune:
quote:
Originally posted by Luna75
elaa,bine ai venit la noi.In mod sigur vei reusi sa pierzi repede cele cateva kg,mai ales ca faci sport.
Cu mancatul e greu pentru toata lumea,insa incearca sa reduci la minim tot ce ingrasa
Marilena12,nu te lasa-fiecare dieta are si coborasuri insa important e sa ramanem pe pozitii-mai ales cand au aparut primele rezultate.
Problema principala la mine este ca in zona asta femeile sunt grase/foarte grase iar cand ajung in comunitate e greu sa spun ca eu nu pot manca x sau y ca sunt la dieta,deoarece lumea se uita ciudat la mine,eu fiind considerata ca cea care ar trebui sa manance ( ca nu cumva sa ma imbolnavesc)...
ca nu mananc dulce sau nu beau ceai indulcit cu 5-6 lingurite de zahar+ 4 lingurite lapte praf (cum fac femeile arabe)e acceptabil dar sa elimin de pe farfurie tot ce e "hranitor" e inacceptabil.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ma hlizesc singura in fata calc la 5 dimineata :)) si eu cand vin din Syria, am cel putin 5-6 kg in plus pe diferite parti ale corpului.
silvi_2005 spune:
Eu saptamana asta am facut doar 2 zile de dieta, o sa o iau de la capat de luni.Sunt in faza de mutare, am fost tot pe drumuri si nu am reusit sa imi fac sa mananc ce era acolo
oricum am mancat putin si sper sa nu am surprize luni dimineata.
Acina, felicitari!!!!
Spor la treaba tuturor 
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
chiara.2005 spune:
amoodia daca nu il gasesti in paginile mai din spate ( de pe unde l-am luat si eu) zi-mi si ti-l trimit eu.
C
elaa spune:
Va multumesc frumos pentru primire si ma bucur f mult ca v-am gasit, citind aici imi dau seama ca se poate si ma ambitionez si mai tare , ptr. ca acasa desi fac miscare in fiecare seara si mai am si grija la ce mananc ....ma urc pe cantar de cate 2-3 ori pe zi si nu vad schimbare:( si asta ma cam intristeaza....asa ca am sa fac bine sa ascund cantarul din baie macar pentru o saptamana, oricum nu se vede pe cantar dar macar ma simt mai bine, acum daca fac miscare si pentru curatenie sunt mult mai zvelta ca de obicei:))
felicitari celor care au reusit sa mai dea jos din kg si spor celor care lucreaza la asta
pupici
Ela
amoodia spune:
Chiara tu in cat timp ai pierdut 10 kg? eu am la dispozitie o luna si jumatate cred sa pierd cel putin 10 kg. tot caut de regimul lui Catalin Crisan dar nu-l gasesc. tu numai asta ai tinut de ai pierdut atat de mult?
Luna75 spune:
amoodia,bine ai venit la noi si mult succes in lupta impotriva kg
Se pare ca dieta lui CATALIN C e foarte eficienta
chiara,daca ii vei trimite dieta amoodiei nu uita sa treci si adresa mea.
Am nevoie pentru a ma inspira pentru niste meniuri sanatoase.
Eu am facut o minicura de 3 zile cu ocazia lunii noi si am reusit sa pierd kilogramul luat saptamana trecuta
ella,la noi in grup sigur vei gasi sprijinul necesar pentru a nu te lasa
silvi_2005,mutatul intr-o alta locuinta implica mult stres,efort fizic,sigur vei reusi sa slabesti ceva chiar daca nu faci dieta
Luna75 spune:
au trecut aproape 24 de ore de la ultima postare! Nici o miscare pe la noi?
Moira spune:
Buna fetelor,
Luna75, eu sunt pe aici si astept ziua de maine pentru ca sa vad daca am slabit ceva. M-am tinut de dieta saptamana asta si am tinut si post miercurea si vinerea, asa ca sper sa se fi dus un kg. Partea proasta este ca mi-a venit si sunt cam balonata.
Tu ce mai faci? Am citit ca tii o dieta fulger, de 3 zile (sper sa nu ma insele memoria). Cum este?
Am citit pe net ca este foarte bine sa inlocuim chipsurile si alte gustarele cum ar fi alunele sau fisticul (care desi sunt benefice pentru organism au multe calorii) cu maslinele. Pe de alta parte, am citit ca maslinele au si ele multe calorii (maiu ales cele negre). Voi stiti ceva? Va intreb pentru ca eu mananc masline verzi la fiecare masa si poate de asta nici rezultatele nu sunt foarte bune.
Va pup,
Moira
Luna75 spune:
Moira,la masline chiar nu ma pricep caci nu imi plac,insa stiu ca sunt sanatoase.
Pe lista de calorii trimisa de zouzounaki (care nu a trecut de mult pe la noi) scrie ca Masline verzi 123 calorii/100 g
Masline negre 360 /100g
Eu mi-am terminat deja dieta,am tinut-o de pe 19 pana pe 22,a fost eficienta -am slabit putin peste un kg.
prima zi : apa + pepene verde
a doua zi: portocale,mere+morcovi cu iaurt
a treia zi:salata de varza cu otet si marar
eunice78 spune:
Nu am mai intrat pe aici ca nu am ce sa raportez, stagnez. Mi-au venit si rushii, si nu stiu de ce dar au venit deja de o saptamana si nu se mai dau dusi. Si imi vine sa mananc non stop,abia ma abtin, mai calc si stramb, cu gimnastica am lasat-o mai usor ca m-a durut burta ( desi se zice ca dupa ce nasti nu ma ai pb, eu am nascut de 2 ori si ...nimic, tot ma doare).
Asa ca am avut o saptamana tare proasta.
Felicitari celor care ati slabit!
Spor la mai putine kg!