Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 17
Luna75 spune:
silvi,
mult succes cu dieta.Voi deschide si eu linkul sa vad despre ce e vorba.Nu am mai auzit de dieta asta.
Pe cea daneza am tinut-o si eu prin toamna si nu am slabit decat 3 kg.
Olim,pe unde esti?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Marilena12 spune:
Buna fetele, eu am avut o deceptie mare, mi-am luat cantar digital care mi-a aratat mai mult cu 5 kg decat cel mecanic, asa ca m-am trezit cu 71 de kg in mod real, la un cantar pentru care am dat o gramada de bani, deci presupun ca e mai bun decat cel vechi. Mi-e groaza sa ma gandesc ce tonaj caram in ianuarie cand aveam 10 kg in plus. De cand l-am luat am mai slabit 1 kg, acum am 70 la cantarul nou, si 65 la cel vechi. Luna, daca vrei sa modifici, te rog greutatea initiala, asa incat sa pastrez cele 5
, dintre care una sper sa o primesc acum, si sa ajung la 70 kg in prezent. Acum date fiind ultimele surprize as zice merci sa ajung si la 65 kg, deocamdata. La Superdieta am pus si poze cu mine in care sper ca se vede un pic diferenta. Va pup si raman si eu aproape de voi.
MARILENA SI ANNA
Moira spune:
Marilena12, te inteleg pentru ca si eu am patit ceva asemanator. Ma cantaream pe un cantar normal in Belgia si greutatea era neschimbata. Peste cateva luni, cand m-am dus in Romania si m-am urcat pe cabntarul meu, electronic, situatia era nasoala, trei kilograme in plus. De atunci ma chinui sa dau jos aceste trei kg si nu reusesc, cred ca e ceva in alimentatia de aici, ca nu slabesc indiferent cat de putin mananc. Insa, maine este o alta zi de luni, deci un alt inceput de dieta.
Silvi, pare interesanta dieta ta! Sunt multe proteine acolo, deci senzatia de slabiciune nu o sa apara.
Luna75, ce mai faci? Ce dieta mai tii? Eu sunt cam in pana de idei si cam trebuie sa gasesc o dieta care sa functioneze ca peste 2 saptamani apare sotul si vreau sa ma vada in forma.
Cum am spus, incep dieta a nu stiu cata oara. Sper ca de data asta sa fie pe bune si sa am rezultate de prezentat. Daca nu, nu prea am ce cauta aici, daca nu sunt in stare macar 2 saptamani sa ma abtin.
Moira
pisimuky spune:
Am sosit la raport ! Am mai pierdut un kilogram ! Succes tuturor fetelor care doresc sa slabeasca ! Pupici !
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
gusta spune:
Buna dimineata.
La raport 71kg.
Luna imi pare rau ca ai renuntat la dieta ,dar poate o reincepi si merge si la tine.
felicitari la fetele care au mai dat kg jos si la mai multe.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
eunice78 spune:
Buna dimineatza!
Mai vreau si eu o floricica!!!! Sunt tare multumita ca am reusit sa dau 3 kg jos, ma simt tare bine!
Fetelor, care stagnati mai ales, nu mai stati cu nasul in calculator si va infometati ci faceti si voi sport ca mine. Nu se poate sa nu aiba efect. Mai ales dk faceti tae bo.
Stiam si din auzite ca are efect: am avut o colega, un an de zile cat am lucrat cu ea a tinut toate dietele posibile si nu a slabit decat ff putin si cum nu mai tinea dieta punea totul la loc. Am plecat in concediu de maternitate si cand am trecut pe la serviciu mai sa n-o recunosc. A zis ca a facut tae bo. Iar acum am incercat pe pielea mea. SUUPER!!!
Si nu va fofilati ca nu aveti timp de sala ca nici eu nu ma duc (am doi baietzi, unul de trei ani si 7 luni si unul de 5 luni), dar fac acasa. Si nu va fofilati ca nu aveti program de tae bo, ca va trimit eu: trimiteti pe PM o adresa de messenger sau skype ( pe mail nu merge ca pr are cca 300 mb) si va trimit eu.
Haideti, cine mi se alatura?
silvi_2005 spune:
Moira exact la asta m-am gandit si eu ca sunt multe proteine, cu lactatele si fructele sta mai prost dieta asta dar o sa iau ceva vitamine in perioada asta.
Eunice ma alatur eu, chair am inceput si eu sa alerg dar asa face si ceva in casa ca imi e mai usor asa, cand doarme bb chiar am timp. Activeaza-ti e rog Pm-ul sa iti pot trimite adresa mea de mess
, multumesc.
Pun nemiul de astazi: D-cafea simpla
P: 2 oua fierte tari cu spanac fiert( cat vreti)
C: un gratar mare de vita cu salata verde si telina(cat vreti) - eu o sa fac din carne de vitel ca e mai frageda.
Luna, ma apuca rusinea cand imi vad bila
sper sa ma mobilizeze sa scad repede in greuatte si sa primesc si eu ceva floricele![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
mihaser spune:
Luna din pacate stationez la 63 si am amandoua cantarele stricate!
Fara dieta e clar ca nu dau jos, mai ales ca am 2 mari probleme: constipatia si faptul ca nu pot sa beau cei 2 l de apa pe zi...daca beau un pahar e bine...Sper sa ma intorc cu vesti bune!
Spor la treaba fetele!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Luna75 spune:
Fetelor cu Superdieta-felicitari,ati pierdut multe kg.in timp scurt.Se pare ca dieta chiar functioneaza.
Eu am cedat din pacate,deoarece e cam restrictiva si incepusem dieta dupa o alta cura si mi-a fost foarte greu.
Oricum o sa o am in vedere in caz de urgenta.
Mult spor cu dieta si nu va lasati,cele doua Marilene (Marilena 12 si gusta sunteti pretendente la castigatoarea lunii
Moira,momentan sunt in pauza la diete,dupa luna plina ma gandesc sa incep Atkins
pisimuky,tu tii o dieta anume? Vad ca si tu pierzi rapid in kg 
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
pisimuky spune:
Draga Luna,
tin o dieta a la Pisimuky
, adica una care mi se potriveste mie, nu ma iau dupa diete consacrate ca sa zic asa, ca nici nu ma tin de ele si nici nu le gasesc prea usor de urmat. Fac zilnic 200 de abdomene ( acuma, intre noi sa ramana, doua zile am cam fentat ) si mananc destul de putin ( dar orice combinatii, paine doar integrala, fara dulciuri, alcool ).Va pup pe toate si va doresc succes in lupta cu kilogramele.
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.