Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 16
eunice78 spune:
Buna ziua!
Nu am mai intrat pe aici ca nu am avut timp, am avut o perioada tare nasoala, au facut copii rubeola, am stat de dimineatza pana seara cu amandoi singura, am avut de dat un examen, in fine.. sper sa fiu mai libera saptamana viitoare.
Pe de alta parte nici nu am ce sa raportez ca mi s-au terminat bateriile la cantar si nu am avut timp sa imi iau altele. Am si calcat in strachini pe 9 martie dar de ingrasat cu siguranta nu m-am mai ingrasat ca vad pe haine. Din contra, parca sunt mai lalai pe mine.
Imi iau baterii si va mai scriu. Da vad ca la noi se cam someaza.
Chiara.2005 tu ai slabit ff bine, cred ca e normal sa si stagnezi un pic. Probabil ar fi bine sa faci un pic de gimnastica, mai intensa, ex tae bo, ca sa incepi sa slabesti din nou. Eu fac tae bo si e super bine. Am citit pe aici ca nu e bine sa faci efort fizic intens dk alaptezi dar mie medicul mi-a zis ca pot sa fac orice sport cu conditia sa fac imediat dupa ce am alaptat copilul, astfel incat sa aiba timp organismul sa se linisteasca pana la urmatoarea masa. Dk vrei, da-mi PM si iti trimit pe mes sau pe skype un program de tae bo.
Spor la slabit!
ellej spune:
fetele dau raportul acum ca saptamana viitoare nu mi-s prin tara. tot 59, ma relaxez gandesc problema, sper sa vin cu o solutie pentru inca cateva kg sa dau jos.
va pup pe toate si spor la slabit!!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ina C spune:
Buna , fetelor si eu am mai scapat de un kg - am 76 kg.
Raportez astazi...ca cine stie pina luni.
Ufffff, e tare greu.
O zi minunata!
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
acina spune:
Buna fetelor nu am mai trecut in ultima vreme pe la voi
.
Oricum raportam doar stagnarea .Azi insa va pot spune ca am 59 kg.Am slabit un kg nu stiu cum dar s-a intamplat.
Pupicei multi , felicitari celor care au slabit si succes in continuare.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
mihaser spune:
Salut!
Fetele azi era sa lesin...ma urc pe cantar dimineta (ca ma cantaresc zilnic!)si imi arata 59 si ceva...zic vai mi s-a stricat cantarul asta ca ieri a picat de pe o gramada de chestii suspendate..departe de Cristi...revin...iau cantarul cel vechi din debara si constat ca arata tot 60kg...Acum nu stiu ce sa raportez...eu am facut aerobic, aquagym si bazin intensiv ca-mi expira maine abonamentul si eu nu mi-am facut nici jumate din sedinte...totusi mi-e greu sa cred ca am dat jos 3 kg in 3 zile...O sa mai ma cantaresc si la sala.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
quote:
Originally posted by pisimuky
Deci, fetelor, nu sunt eu singura care moare de ciuda ca stagneaza... Am marit acum portia de abdomene ( fac 200 pe zi ) cu aparatul acela special pt. asa ceva si tot nimica, e drept ca seara mai fentez cateodata fiindca sotul meu ( el gateste la noi in casa )tot seara se gaseste sa faca ceva bun si eu nu ma pot abtine...Acuma, cu toata rusinea, vreau sa va rog pe voi, care aveti o reteta de slabit ( da' una rapida ca nu mai am rabdare ) sa mi-o dati si mie ca asa nu mai merge...Asta ca sa am ce raporta...
Mamica denazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
Dieta de slabit rapida este cea disociata: o zi carne, o zi cartofi fierti, o zi fructe si o zi lactate...Eu am dat jos 3 kg cu ea, insa ziua cu cartofi mi s-a parut groaznica. In ziua cu fructe e recomandat grapefruit.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
dulcetica spune:
Am 54kg
si sint destul de multumita.Am dat si eu un examen azi si pentru ca am scapat de stress ,sper sa ma pot concentra mai mult pe slabit.
Luna75 spune:
Bine a spus cineva ca se cam someaza pe la grupul nostru,intr-adevar slaba miscare in ultimele zile.
Eu am fost plecata intr-o minivacanta neasteptata si am cam uitat de dieta,rezultatul 1 kg.in plus in doar 3 zile.
Ma bucur sa vad ca nu toata lumea adopta politica racului (ca mine) .Felicitari
la fetele care au raportat in minus
mihaser,astept rezultatul final,suna foarte bine 4 kg.numai in cateva zile
eunice,si eu faceam sport in timp ce alaptam si nu am avut nici un fel de probleme
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
silvi_2005 spune:
Luna stai linistita ca eu suntalaturi de tine
si eu au un kg in plus
adica am 63 acum. De maine incep dieta asta : http://www.elady.ro/articole/Regim-si-Diete/Dieta-Max-Planck-.html
E foarte asemanatoare cu Dieta daneza, o prietena mi-a recomandat-o si ea chiar nu s-a ingrasat dupa ea, sa vedem ce o sa fie.Vad ca daca las la latitudidea mea ....nu merge asa ca ma "pedepsesc"
. O sa va spun cum a functionat in cazul meu, spor la slabit tuturor si felicitari fetelor care au slabit.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

nu mai treci pe la noi?
nazdravan Rares si
Mihnea