Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 15
Marilena12 spune:
Offf, si eu stagnez, asta imi trebuie daca am pacatuit sambata! 

. Si ma simt frustrata, infometata, deprimata...parca nu mai am nici o bucurie cand vad legumele si fructele. Inainte adoram salatele, dar stiti si voi cum se spune: daca mananci in fiecare zi cozonac sau ce este mai bun, pana la urma tot poftesti la o muratura. Si n-am nici un chef sa ma intepenesc la 66 kg sau sa pun, Doamne fereste! Tre sa gasesc vreo combinatie ca sa reusesc si in acelasi timp sa ies din starea asta idioata!!!
Ai avut dreptate Luna, fara suferinta nu slabesti! 
MARILENA SI ANNA
gusta spune:
Marilena si Luna cata dreptate aveti cu suferinta si cu slabitul ca in fiecare zi as manca diferite lucruri interzise si cred ca numai dulce sigur ,dar ma gandesc ca nu si atunci stau cuminte si astept si sper ca sa scap de kg astea care parca sunt lipite cu super glue.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
aiska spune:
Gusta
vad ca ai slabit frumusel!
Mihaser
bine ai venit si la cit mai multe kg in minus! Ce inaltime ai?
Luna 2 zile am avut musafiri ca a fost ziua sotului si n-am intrat deloc pe net.
Dupa 12 zile de dieta mi-am atins obiectivul,dar acum sint putin speriata ca nu prea mai am chef sa maninc ca inainte.Ciugulesc cite putin si pare ca imi este de ajuns.Sotul m-a avertizat ca dau in anorexie daca continui asa!![]()
Marilena12 ai dreptate cu salatele.Eu am incercat doar doua zile sa maninc numai legume proaspete si ziua a treia a trebuit sa bag si niste proteine gen brinza de vaci degresata, piept de curcan ca nu m-am simtit bine.
Dulcetica de tort nu m-am atins ca si noi am avut petrecere in weekend, dar am gustat din cozonac si deocamdata nu s-a observat nimic la cintar.Cozonacul este prajitura zilnica la cafea in Finlanda dar se face foarte dietetic, dintr-un singur ou, foarte putin zahar,lapte degresat si ulei de rapita.Este atit de putin dulce incit ai mei de acasa din Romania m-au blagoslovit ca tare rau la gust cozonac le-am adus.![]()
Desi mi-am atins obiectivul nu va parasesc si ramin cu voi sa vad cum o scot la capat cu mentinerea.
![]()
Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
Luna75 spune:
Felicitari
Aiska pentru atingerea obiectivului.Nu te infometa,continua sa mananci chiar daca nu ti-e foame si nu sta tot timpul cu ochiul pe cantar,mai ales ca ai ajuns la o greutate foarte comfortabila pentru inaltimea pe care o ai.
Marilena si gusta nu ne lasam,chiar daca se intampla sa mai gresim mergem inainte.Din pacate tentatiile culinare sunt la tot pasul si oricat de tari am fi e foarte greu sa spunem mereu nu.
Din pacate parerile de rau vin dupa ce am inghitit ceva nepermis.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
dulcetica spune:
Efectul curei de slabire este ca tot ce-am mincat mi-a picat greu.Mi s-a obisnuit organismul cu mincat mai mult dietetic si de ieri nu ma simt grozav.Acum am trecut pe ceaiuri.Concluzia:excesele dauneaza!
mihaser spune:
Salutare!
Am dat si io jos un kg! Doar cu nemancat seara dupa ora 19.
Aiska am 1,63...multumesc de primire! felicitari ptr silueta!
Gusta felicitari! hai ca ma prinzi din urma!
Marilena te asteptam la ghiocei...nu ai mai dat pe la noi!...am votat rosalinda ta!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mama lia spune:
Luna, sa ma scoti de pe lista, am renuntat momentan la dieta....dar o sa revin dupa paste...
multumesc!!!
didi-anda spune:
LUNA am 55 de kg, deci am 3 kilograme date jos!
sper sa continui tot asa...incetul cu incetul..
pisimuky spune:
Deci, fetelor, nu sunt eu singura care moare de ciuda ca stagneaza... Am marit acum portia de abdomene ( fac 200 pe zi ) cu aparatul acela special pt. asa ceva si tot nimica, e drept ca seara mai fentez cateodata fiindca sotul meu ( el gateste la noi in casa )tot seara se gaseste sa faca ceva bun si eu nu ma pot abtine...
Acuma, cu toata rusinea, vreau sa va rog pe voi, care aveti o reteta de slabit ( da' una rapida ca nu mai am rabdare ) sa mi-o dati si mie ca asa nu mai merge...Asta ca sa am ce raporta...
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
chiara.2005 spune:
Abia v-am mai gasit fetelor...pe pagina a patra.
In ultimele zile nu m-am mai tinut de dieta mea dar macar nu am exagerat cu nimic. Acum stau pe ganduri daca sa reiau dieta chiar de la inceput (tinand cont ca in acea prima etapa se slabeste cel mai mult ) sau sa reiau doar de la etapa la care am ajuns....