Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 18
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by pisimuky
tin o dieta a la Pisimuky,
Suna bine dieta ta si usor de urmat! Mult succes!
Recent am vazut la tv.un individ cu un abdomen de invidiat care facea abdomene (full stand up)zicea el-cam greu de explicat,dar in orice caz semana cu cele obisnuite,cu diferenta ca la revenire se ridica in picioare.
Am incercat si eu dar se pare ca nu e pentru incepatori.
Folosesti vreun aparat sau faci abdomene normale?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
pisimuky spune:
Luna, folosesc un aparat special pt. asa ceva, cumparat din Metro, si are inclus in pret si o caseta video la care n-am apucat inca sa ma uit. Vad ca scrie pe caseta AB Trimmer/ABDO Roller. Mie-mi place sa fac cu el, daca ar fi sa fac de una singura atatea abdomene nu cred ca as face prea multe...Ai putea sa-l incerci si tu ca nu e scump, a costat putin peste 70 ron. Pupici !
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
Moira spune:
Salutare fetelor,
Ce faceti? Pai ce cautati pe pagina 4?
Eu ma tin pe pozitii, nu ma cantaresc pana duminica.
Moira
Luna75 spune:
pisimuky,am 3 aparate acasa- un AB - slimmer,un AB-trimmer si un 6-second ABS(ultimul nu-l folosesc deloc ca nu imi place)
Roller n-am,dar nici nu mi-as lua caci ma mai intreaba sotul daca nu cumva vreau sa imi deschid sala de fitness.
Incurajari la toate fetele si o zi buna
chiara.2005 spune:
Eu am luat-o de la inceput cu cura mea, adica din nou la zilele de carne. Am rezistat o zi ...sa vad cum va merge mai departe.
Succes fetelor si la cat mai multe floricele pe prima pagina.
Chiara
Luna75 spune:
Mult succes chiara.
Sa speram ca si a doua tura de dieta va fi la fel de benefica ca si prima.
elaa spune:
Buna,
sper sa ma primiti si pe mine in lista voastra, am 1.71 cm, 30 ani si 63 kg, 3 kg le-am capatat pe parcursul unei sarcini, care din pacate am pierdut-o la 4 luni si jumatate si nu am reusit sa le mai dau jos si recunosc ca nici nu am fost prea interesata de lucrul asta, acum insa venind primavara m-am hotarat sa dau jos macar 3-4 kg, cred eu ca o sa-mi faca mai bine la psihic daca atunci cand ma urc pe cantar am sa vad 59.9 kg decat 61.
pentru a da jos kg m-am apucat de aerobic, mai exact am un cd wilsor pilates si fac 30 min de exercitii zilnic, de sambata incep masaj anticelulitic 1sedinta/saptamana ,iar la mancat e mai greau, nu prea pot renunta la mancare, incerc sa ma mai abtin la paine si sa mananc putin seara dupa 19., din ce stiti voi, credeti ca ar da rezultate toate astea, sau trebuie sa fac mullt mai mult?
multumesc ca ma-ti ascultat
Ela
Marilena12 spune:
Buna din nou, dupa ce am lipsit putin , revin si eu, din pacate fara vesti spectaculoase, sunt iar pe buruieni sau boscheti, cum spune sotul meu
, si sper sa reusesc sa arat bine in prima zi de Pasti cand Anna mea face un anisor
. M-am cam saturat de legume si fructe, eu de regula pap multa carne, asa ca... Luna, te inteleg, e dificil de tinut dieta asta, mai ales cand pleci de acasa. Si eu am fost plecata in we, si a fost groaznic, toti mancau pe langa mine fripturi si mamaliguta cu smantana iar eu...
. Nasol.
Dar cine o sa arate BINE? Mari.
MARILENA SI ANNA
Luna75 spune:
elaa,bine ai venit la noi.In mod sigur vei reusi sa pierzi repede cele cateva kg,mai ales ca faci sport.
Cu mancatul e greu pentru toata lumea,insa incearca sa reduci la minim tot ce ingrasa
Marilena12,nu te lasa-fiecare dieta are si coborasuri insa important e sa ramanem pe pozitii-mai ales cand au aparut primele rezultate.
Problema principala la mine este ca in zona asta femeile sunt grase/foarte grase iar cand ajung in comunitate e greu sa spun ca eu nu pot manca x sau y ca sunt la dieta,deoarece lumea se uita ciudat la mine,eu fiind considerata ca cea care ar trebui sa manance ( ca nu cumva sa ma imbolnavesc)...
ca nu mananc dulce sau nu beau ceai indulcit cu 5-6 lingurite de zahar+ 4 lingurite lapte praf (cum fac femeile arabe)e acceptabil dar sa elimin de pe farfurie tot ce e "hranitor" e inacceptabil.