Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 6

monykk spune:
Salina , Eli1977, Marinar , Cristiana70 , AAlina multumesc ptr. raspuns orice parere
conteaza ptr. mine ca sa-i fie bine lui bb
Marinar ai observat vreo diferenta dupa ce ai schimbat humana pe milumil?
Mihacarm ma bucur tare mult sa aud ca esti bine
Simkat felicitari , sa -ti traiasca puiutzul
Messa nici nu stii cat te inteleg , parca ma aud pe mine , unde o fi somnul ala dulce si legat...
bafta misha si nastere usoara
Lili B bine ai venit
Felicitari Hermandela sa-ti traiasca bebelina
fetelor mie imi este frica sa-l culc pe burta chiar daca ar dormi noaptea (ceea ce nu prea se intampla ) cred ca nu
as mai putea dormi eu de frica sa nu se sufoce astept sa fie un pic mai marisor.......si poate sa dorma si noaptea
si pe burta
cristiana70 sa inteleg ca si la tine se confunda ziua cu noaptea .....hehehe suntem deja un club
adela2006 si noi cu suzeta ca si tine seara o mai vrea ziua nici atat, oricum nu se omoara dupa ea ca se prinde repede
ca nu curge nimic si o scuipa , seara il mai pacalim cat mai facem laptele ca noi mancam numai formula si ca sa nu deramjeze
tot blocul cu operetele lui pac ii bagam suzeta , nu cred ca o sa fie greu sa-l dezobisnuim de ea .......vom vedea acum e bine
asa cat o are in gurita mai tace
lilisor nici bb Denis nu daorme dupa baie nici daca il pici cu ceara parca e mai vioi ca niciodata si asa o tinem pana dimineata si cand vine lumina pac adormim brusc
bb Adam ce a patit de ai ajuns cu el la spital ? si cu putza care e treaba ca noua ne-a spus la spital sa nu umblam la ea pana la 6 luni , fimoza ? habar nu am , tu mai ai un baietel deci poate imi explici si mie cum sta treaba te rog
monu imi pare rau ca te-a lasat balta bona , sper sa gasesti una mai potrivita ,succes
sraluca bafta la vaccin maine sa ne povestesti cum a fost , tare o sa mai fie cu botosei de piele si cu sclipici
gabriela s nu-ti face probleme fiecare copil are ritmul lui de crestere
mariana 1976 imi era dor de tine , iti doresc nastere usoara si sa auzim de bine cat mai curand cu bebelina in brate
afibebe eu imi doream sa nasc natural cu epidurala si mi-am cumparat-o , am dat 120 de lei (ron) de la sensiblu , dar la mine nu a fost sa fie am ajuns la cezariana , ma simt bine nu pot sa zic ca am avut probleme cine stie ce , dar parerea mea daca poti sa nasti normal nu sta pe ganduri , te refaci mai repede zic fetele care au nascut natural si cu epidurala chiar au spus fetele ca e mult mai bine acum tu decizi
belle vue imi pare tare rau ca nu te simti bine , sper sa te mobilizezi repede
gabriela s si al nostru e un partait mic , nu prea face kk cum trebui dar se partaie tot timpul , cat
despre plimbarica sunt de acord cu tine astept caldurica si poate ne intalnim in vreun parc
aiska ma bucur ca mai dai un semn fetele
mony

ylilimic spune:
shine - putza in jos, ca daca vrea oricum se scoala singura si se uda bb pana la gat
hernia ombilicala - la matei in vara am experimentat asa ceva. Avea buricul deja format de atata vreme, inodat dar inghesuit in piele, nu bortos pe dinafara. Dupa 1 saptaman de era mai iesit in afara, doar bontul ombilical, nu umflat de jur imprejur si nici rosu sau altceva. Ochiul unei mamici care ingrijeste copilul zi de zi, nu se va insela cand apar modificari, stati linistite.
mariana - sunt cu gandul la tine!
aiska - si la noi se practica chestia cu zaharul, "tzoanca" i se spune pe aici. dar era considerat semn de saracie. In mangalia era o batrana care locuia la curte si era bona pt mai multi copii, 6-8 nu stiu exact. ii pacalea cu tzoanca desi parintii duceau mancare pt micuti!!!
S-a aflat si au renuntat la serviciile ei.
bb doarme pe pieptul meu, cu nasul intre sanii mei ...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

mediterana spune:
Mariana_1976 draga iti tin pumnii, nastere usoara!!!! sper sa nasti asa cum iti doresti! nu gasesc fetele figurine pt. galerie!
si noi raportam colici, nopti grele, am noroc ca ma ajuta parintii si sotul. ii dau completare lapte praf!
va pupam !
Mediterana si micuta Sofia(n. 1 febr. 2007)
mediterana

Daconst spune:
In sfarsit apuc sa citesc cit ati scris azi.
Laura,eu sunt de vina de disparitia cap 67...am deschis capitolul pe fuga,dar corectez imediat.
Liudo,asa mama,mananca si tu bunatati ca ai ramas cu pofte din timpul sarcinii.
Eu daca am mancat ce-am poftit,acum nici nu vreau sa vad dulciurile.
Lili,mersi de link...asa ma dumiresc si eu.
Suzy bagaboanda,o sterilizez zilnic in microunde,desi Lucas nu prea o mai vrea...de bagaboanda ce e.
Mariana ,nastere usoare.Ne gindim la tine si tinem pumnii stransi sa veniti sanatosi acasa.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Daconst spune:
In legatura cu greutatea lui bb,si al meu a inceput sa ia bine in greutate de cind mai bag formula.A ajuns la 5kg deja,dar moasa spune ca e solid si nu grasun.Are si o forta in picioare de ne uimeste.
Gabriela,sunteti niste frumosi toti!V-am vazut pozele.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)

anis spune:
Cu suzeta.hm..eu nu i-am dat-o nici primul copil si nici Iarinei nu i-o dau.Sa urle cand are chef si e de urlat de frustari etc...ca asa e natura, nu ii bag eu plasticul in gura..ca dupa ce trec colicii , nu maia re nevoie de ea,cand ies dintii slava domnului sunt n jucarii de ros.
Cineva zice ca vine in Parcul Circului...nu stiu exact cine a zis.De fapt eu ma urc in masina si merg si in Herastru de regula...cine se baga??La unul dintre parcuri???
Eu sunt ..de necrezut..acum am probleme iar la sanul bun..cand e unul cand altul..deja m-am obisnuit.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

anis spune:
belle_vue..eu sufar de constipatie maxima..nu stiu ce sa mai incerc...cred ca din acuza asta si Iarina nu afe kaka.remedii eu inca nu am..
Pt hemoroizi am auzit de galbenele,unguent.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

mariana_1976 spune:
Hi there!
It's Mikael from Sweden, Mariana's husband.
I'm dropping a few lines to tell you that baby Magda was born at 6.44 pm Swedish time.She weighted 3070g and measured 50 cm.
Luckily all went fine and the pushing stage lasted for just 4 minutes.
Mariana thanks a lot all of you who encouraged her and promised to send a longer message as soon as they arrive home.We are expecting them on Saturday if things go as we hope.
best wishes
Mikael
Mariana 36+
mama de Monica, Matei si Markus