Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 7

marybell spune:
mariana mii de felicitari pentru bebe, sa fii sanatoasa si sa te refaci rapid, sa te intorci pe forum fiindca ne lipsesti mult. am presimtit eu ceva se intampla cu tine, chiar ieri intrebam fetele daca mai stie cineva ceva de tine.
pupici
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

Messa spune:
MARIANAAAAA!!! BRAVOOOOOOO!!!
ylilimic, ardei gras in miniatura? cuc normal ca un ardei iute? tareeeee!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

marybell spune:
fetele mele dragi azi am facut vaccinul, renumitul infanrix hexa, Erik nu a plans decat forte putin in momentul in care ii impingea serul in piciorus, curios cand l-a intepat nu a zis nimic, dar imediat l-am luat in brate si s-a linistit. azi a fost putin cam marait, nu a facut febra, s-a mentinut toata ziua undeva la 37,5 doctora a zis sa nu ne ingrijoram decat daca trece de 38,5 cica e normal dupa vaccin. preventiv i-am dat eu 2 ml de panadol. sper sa nu faca nodul la piciorus, deocamdata pare totul in regula.
monikk esti o dragutza, mersi de intrebare si de faptul ca te-ai gandit la noi. te pupam dulce si abia astept sa ne vedem in parc in curand.
anis eu am fost cea care am intrebat de parcul circului, plumbuita sau parcul tei. stau in intersectia de la d-na ghica si pentru mine oricare dintre aceste parcuri imi sunt apropiate. Monikk a fost cea care a spus ca poate veni in plumbuita, asa ca daca vreti ne vedem toate 3 la plimbare cu bebeii. imi pare rau sa aud ca te chinuie in continuare alaptatul pe tine. eu nu mai am nici o problema in privinta asta, in schimb ma chinuie in continuare operatia, desi maine se fac 2 luni de cand am nascut.
va pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

aiska spune:
Congratulations Mariana and Mikael!!!
I am so excited as I was just waiting for your good news!
huggers
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

cristiana70 spune:
Felicitari MARIANA, sa va traiasca bebe Magda! Refacere rapida si-i multumim lui Mikael pentru prompta interventie! Deci, s-a putut nastere naturala dupa cezariana, felicitari inca o data!
ANIS, ai incercat si tu cu lactoza de la Humana impotriva constipatiei? Ca LIUDA pe formula asta a mers mult timp.
cristiana mamica de David (21.12.2006)

gio spune:
felicitari mariana!!!! si refacere rapida!!!!
multumesc pt raspunsuri; cred totusi ca e de la un suc de visine baut de mine ca si sotzul a patit-o
. oricum ar trebui sa fiu mai atenta ce mananc ca nu tin nici un regim.
fetele, si a mea ia in greutate de cand cu suplimentul; bine, nu sa ma dea pe spate dar avem aproape 900 gr de la scaderea fiziologica si azi facem luna. multumitor zic eu.
deci asteptam inscrieri pt parc; ca in weekend vine iarna cica. cred ca iau astazi maimutzele si dam o tura.
salutari insomniacelor (messa rad mereu la mesajele tale)
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica

alinuk spune:
bb doarme... mami huhurez pe net...la croshetat..
sa va arat ce:
suprizaaaa
felicitari mariana!! sa va traiasca printzesica!!
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

diana74 spune:
salutare burticilor si mamicilor ,
n-am intrat de cateva zile pe net sa va citesc si mi-ati lipsit mult.
De fapt vreau sa va anunt ca am nascut pe data de 16 feb in Montreal natural cu epidurala o fetitza pe care o cheama Maryam , 3.445 kg ,51cm,apgar 9 .Va rog mult sa ma treceti si pe mine de la lista de burtici la lista cu mamici mandre de puiutii lor .
De acum o sa intru sa citesc cum va descurcati si voi cu bebelushii ,cu alaptatul etc.
Daca va intereseaza o sa va scriu in zilele urmatoare si povestea nasterii .
Va pup si va doresc toate cele bune
Diana