Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 8

Catalina spune:
Bravooo Mariana!!!! Super mama,ce sa mai. M-a impresionat mesajul sotului. Sa va traiasca toti copilasii, parinti curajosi ce sunteti.
Marybell, ma bucur ca bebe e bine. Va raportez si io miercuri cand mergem si noi sa facem.
Io am facu acusha ochi, aseaara am citit si m-am ras copios de Messa asta KRIMINALA!. Fata, auzi, tu ai auzit de barurile alea din America unde sa suie unu pe scena si zice glume de rad aia de la mese? Io asa te vad pe tine ... io zic sa cautam un bar.
Mai fetelor, va vine sa credeti ca sapt viitoare ne mutam la Clubul Scutecelor ca ni s-a terminat odiseea? Incredibil.
Ma gandeam sa votam niste superlative. Adica iata cam ce propuneri am eu:
[green]Mamica "Mama Dolores" (o vorba buna pt fiecare): Aelita, Alinatxa, Lilisor
Mamica "Divertis": Messa, Liuda
Mamica "Treceti batalioane romane Carpatii ..." (oferita pt perseverenta si bataioshenie): Anis
Mamica " Si daca pica drobul ...": trebuia sa fac o categorie si pt mine ca cine imparte ...[/green]
Va dati seama ca astea sunt niste idei, dar m-am gandit sa nu ne despartim asa fara premiera de acest capitol, mai ales ca duminica se decerneaza si Oscarurile.
Ia ziceti, ce pareri mai aveti?
Pupici,

sraluca spune:
Hai sa va dau si eu raportul. Ieri a fost o zi teribila. Dupa ce a plans toata dimineata a reusit sa doarma putin dupa-masa de pe la 14 la 17 dupa care a plans in continuare si nu reuseam sa il linistesc cu nimik. A, si tati era plecat, ne-a lasat singurei. Am reusit sa ii fac si baie singura (a fost singurul mom cand nu a plans) Pe la 22 a venit tati care a reusit pe moment sa il adoarma, dar numai pe momentca iar a inceput sa planga in hohote sau cu tipurituri. Pana la urma l-a adormit (nu stiu cum reuseste frate ca ma imbolnaveste cu chestia asta ) si a dormit pana azi la 6, fara sa se mai trezeasca noaptea. Saracutul ce obosit era.
Azi e o zi si mai rea ca trebuie sa mergem la vaccin, e o vreme de kkt si in plus e putin cam fonfait (e chiar bine de tot) si stiam ca daca sunt bolnaviori nu li se mai face vaccinul. Asa ca sunt cam de kk si eu. Stau si ma intreb daca ieri o fi facut asa urat ca i s-o fi transmis stresul meu cu vaccinul??
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Salina spune:
'Neata, fetele!!!dar degeaba...tot imi pica ochii-n gura. Desi nu pot sa ma plang de bebe, ca e cumintica mititica, bai clar ne inscriem si noi in clubul bebeilor care confunda noaptea cu ziua
(cu cata sete da nenea asta cu capu'). Bubulina mea adoarme pe la 1-2 noaptea. Mai atipeste ea dar nu are somnul ala profund ca sa pot eu sa ma culc linistita. Banuiesc ca si la voi tot asa. Noroc ca dup-aia pana la 7 doarme tun.
FELICITARI, MARIANA!!!! SA-TI TRAIASCA PUIUTA SI SA CREASCA MARE ALATURI DE FRATIORII EI. VA ADMIR SINCER.
Va raspund si eu la subiectul zilei de ieri, suzeta, adica Suzi (ca noi asa-i spunem)...pt. care votez PRO cu amandoua mainile. Folosita cu succes la David pt calmarea spiritelor, rontaita in criminala perioada a iesirii dintilor si maselelor...uite ca baiatul meu are dantura foarte buna si frumoasa, la 3 ani jumate, fara dintisori strambi sau carii sau alte "bucurii".
In fine, dar eu nu ma stresez pt lucruri din astea (gen renuntat la suzeta, la biberon, facut la olita etc), mi-am propus si a functionat de minune metoda "lasa copilul in pace, cand e el pregatit sa faca ceva o s-o faca". Sper sa o aplic si cu bubulina mica.
La vaccin as merge pe 1, ca pe 3 implineste 2 luni si parca n-as intepa-o de ziua ei . Sa vad cand reusesc sa fac programarea.
Gaby - vazut poze cu scumpetea mica, mi-a placut tare, tare mult cum ii sta in sarafan, super dulce!!!! Abia astept sa se incalzeasca sa putem fi si noi bebelushe cochete
Cata - eu zic sa te mai gandesti si la alte categorii, ca sa includem toate fetele, ca asa-i corect, nu?
Azi se anunta zi urata, in week-end si mai si...vreau sa vina primavaraaaaaaaaaaaaaa, vreau sa fie cald si soare si copaci infloriti si inmuguriti...
I'll be around (nu de alta dar ieri am robotit toata ziua, azi mai lejerut cu munca
)
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Salina spune:
Cu ochii carpiti n-am vazut si mesajul Dianei.
Felicitari Diana pt micuta Maryam (f. frumos nume btw), sa creasca mare si frumoasa si cuminte (si devreme acasa
)
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Catalina spune:
Alina, DESIGUR ca sunt si alte categorii. Astea mi-au baznit mie prin minte la 7 dimineata. Asteptam si alte propuneri.
Succes la vaccin Raluca!
Pupici

kateryna spune:
Neata fetelor, se pare ca si noi am avut program de discutii azi noapte. Deh...bebe isi face singur programul si doarme cat vrea asa ca nu-l intereseaza. Am papat la 2 ore toata noaptea. cam 45 de min papam si restul ne uitam la mami si pe pereti. Acum a papat si s-a culcat.
Fetelor, astazi lansez eu tema zilei. V-ati gandit ce mijloace de contraceptie o sa folositi dupa nastere? Mai ales cele care nu mai vreti o perioada alt copil, ce metode veti adopta?
Ce parere aveti despre www.seximus.ro/articole/implant_subdermic.php" target="_blank">implantul subdermic si www.seximus.ro/articole/anticonceptional_injectie.php" target="_blank">anticonceptionalele injectabile? Ma rog mai e si www.seximus.ro/articole/sterilet.php" target="_blank">steriletul.

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Albinutzza spune:
Felicitari Mariana si Diana, bine ati venit pe lume
Pt hemoroizi, intreba cineva mie mi-a recomandat dr ginecolog HEMOSAN, f bun, am dat de 3 ori si deja puteam sta in fund. E pe baza de plante, si la mine a avut rezultate imediate si f bune.
Zicea cineva de dormitul pe burtika, ca ii este frica. Incearca in timpul zilei, si urmareste copilul si ai sa vezi ca are instinct sa intoarca capul, nu se sufoca. Asa eram si eu speriata la primul dar m-am convinsa ca nu se intampla nimik, dimpotriva le face bine la colici, intareste muschii cefei si bratele
Albinutzza

Bondariciu piticutz LUCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Albinutzza spune:
Messa...da-i inainte cu tupeu, ca sa zic asa
Catalina de acord cu tine, f buna lista...chiar daca mai mult cu cititul decat cu scrisul, tot va "cunosc" pe toate, macar virtual
Albinutzza

Bondariciu piticutz LUCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Fetelor, astazi lansez eu tema zilei. V-ati gandit ce mijloace de contraceptie o sa folositi dupa nastere? Mai ales cele care nu mai vreti o perioada alt copil, ce metode veti adopta?
Eu m-am gandit deja pt ca am 2 copii, mai mult nu pot...asa ca voi pune sterilet. Astept sa vina ciclu, sa facem nsite analzie, si sa vad daca si organismul meu va accepta...sper sa fie bine.
Acum citesc si ce articole ai pus
Albinutzza

Bondariciu piticutz LUCA

ALINATXA spune:
Neata mamici si bebici,
Eu am avut o noapte cam alba din cauza faptului ca zanita mea a vrut sa contempleze tavanul.Ei si cine contempla cu ea?Mamica bineainteles.A adormit pe la 3.30 si a dormit pana la 7 cand am papat numai tatica.Acum doarme asta e semn ca sa saturat.Ranile mi-au trecut de la sine insa acum ma confrunt cu urmatoare problema:NU AM POFTA DE MANCARE DELOCCCC.Mananc maxim de 2 ori pe zi si asta ptr a face lapte in schimb cu lichidele ii dau bice rau rau.
Burtica mea a inceput sa se retraga simtitor,am inceput sa port burtiera cel putin 6 ore pe zii.
A venit preotul ieri sa ne citeasca si sa ne sfinteasca apa.Nu mi-a placut de el.Nu stiu avea asha o energie negativa pe care mi-a transmis-o insa asta este.
Va fii si nunta si botez la noi insa pana pe 2 iunie nu cred ca o sa gasim ceva liber si sa se ridice la standardele a 2 evenimente extrem de importante.
MARIANA IUBITA FELICITARI MULTE SI BINE AI VENIT PE LUME BEBE MAGDA
CATALINA ar fii super sa aplicam ce ai propus tu .
Kateryna eu vreau sa fac bebe 2 imediat ce operatia imi permite adika peste 1 an cam asha.
Despre mijloace de contraceptie desii eu mai am de asteptat activitile astea placute eu adopt metoda naturala care nu a dat gres niciodata.
Ptr hemoroizi :GALBENELE SUNT BUNE NUMAI SUB FORMA DE CEAI ADIKA SPALATURI LOCALE......GALBENELE SI PELIN.CREMA NU FACE ALTCEVA DECAT SA UMEZEASCA LOCUL SI NU SA USUCE SI SA VINDECE.IGIENA STRICTA CU CEAI DUPA FIECARE SCAUN DUPA CARE PROCTOLOG SAU HERMOZON LOCAL.MAMA MEA A MAI INCERCAT SI LASONIL CARE SE PARE CA I-A MERS CEL MAI BINE.
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/