Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Gata am reusit sa citesc din urma, felicitari tuturor mamicilor! Pentru cele aflate pe ultima suta de metri mult curaj si nastere usoara!
Gata cu timpul liber, abia am timp sa ma duc la baie, puiuta mea nu sta decat in brate; nu e chip sa o pun in patut ca are ghimpi si incepe concertul; am lasat-o sa planga 5 minute si nu mai avea aer asa ca acum ne chinuim asa cu ea ca sa ne odihnim si noi un pic. Azi noapte a dormit in reprize de 2.5 ore dupa alaptat.
Bebelusa mea face caca tare moale, exploziv, uneori ca apa, e normal? Aseara tati m-a certat ca e din cauza mea ca nu maninc si carnita, ca bag numai salate si ciorbite si de asta are fata diaree. Asa ca am tras o portie buna de plans, plang din orice.
Si eu ma chinui rau cu hemoroizii, si mai rau cu cusaturile, ieri am simtit ca ma urc pe pereti de dureri si in plus sunt constipata, ies numai cu supozitor cu glicerina. Sanii sunt plini de lapte, curg ca o laptarie, la un san o hranesc si celalalt curge intr-o veselie. Ma lupt cu ranile de pe sfarcuri dar sper sa le dau de capat cu unguentul de la avent cu lanolina, garmastanul vad ca nu ma ajuta deloc.
Am modificat datele ptr noi in listuta, acu intru si in album sa pun pozici.
Va pup,
de Ana Bianca (18.02.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Alina, si mie imi disparuse pofta de mancare imediat dupa nastere. Probabil ca esti f obosita. Da-ti timp si intre timp baga lichide, e bine asa.

Kate, mie medicul mi-a zis sa iau Logest dupa ce imi vine ciclul pt ca eu am refuzat sterilet (am o experienta nasoala cu el). Deocamdata insa ... la aproape 2 luni de la nastere, nu se anunta insa menstruatia. Stiti cumva la cat timp vine? Mai ales ca nu am alaptat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

kateryna, grea intrebare. eu cred ca abstinenta (oops sa nu ma citeasca messa).
acum, fara gluma, pt o perioada asa mare de cel putin 10 ani in care nu mai vreau bb nu stiu ce as folosi. sunt in pom. steri am avut (mirena) si n-as mai pune in veci. pastilutzele ingrasa...
ceva sugestii?

Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Gio, pai d-asta intreb si eu. Ca inca nu stiu ce sa fac. Oricum sterilet clar nu vreau.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineata, stau cu sub nas, si ma intreb ce sa fac, sa duc piticul la doctor sau nu? Cred ca da, aseara am avut un circ de zile mari, cum culcam copilul, cum urla ca din gura de sarpe. In cartea lui Dr. Spock scrie ca ar putea fi semn de otita sau de boala de refluxgastro esofagian, tare as vrea sa nu fie nici una, nici alta, dar a doua varianta mi se pare mai greu de combatut.

Oricum, daca nu a vrut sa doarma la orizontala, pana la urma l-am culcat in carut, care are spatarul un pic inclinat, a dormit cum n-a dormit in nici o noapte, doua reprize de cate 4 ore, ceea ce la noi e mult.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

CATALINA, chiar asa, buna ideea cu lista, da-i inainte, abia astept sa vaz la ce categorie ma bagi.

Mergi la inceput

Apropo de lista, stie cineva unde e AELITA? Totusi, doua zile e mult, sper sa fie bine, si ea, si fata.

Tot legat de lista: daca nu imi explica nimeni cum sa fac ordine in lista de la inceputul capitolelor (sunt cam grea de cap), hai, faceti-va mila, ca reiese ca fetele mai au de nascut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Felicitari MARIANA!!!

Sa dam si noi raportul. Noaptea avem program de scandal intre 2 si 4. Dupa mce mancam nu mai vrem sa facem nani si ne mai doare si burtica tare de tot (se poate de la lapte praf?). Si E SI CONSTIPATA!!! Incercam sa o trecem de pe Humana pe Enfamil si bea si de la mine asa ca in burta ei e .... Ochisorul inca ne curge si ne-a dat dr Nettacin. A si sa nu uit avem si noi arici in patut si adormim in brate.

Metode de contraceptie - Exluton. Nu vreau sterilet. Si oricum nu mai pot face bb3 asa ca pot lua anticonceptionale fara frica ca are efecte cine stie.
Tzuchi daca bb e alaptat e ok sa fie kk moale. de explosiv nu stiu ce sa zic. poate are gaze si de aceea suna asa.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata!!!!

FELICITARI MARIANA!!!ce bine ca ai reusit sa nasti normal,in romanica te "macelareau" din nou...

mai si noi ne-am zneguit aseara vreo 4 ore...hihi:)si nu stiu cum de eu am pus-o intr-o pozitie in patut si am gasit -o sucitsa la 360gr,haha!

anis si eu mai ies in parcul circului,imi place mult pt ca am copilarit acolo...dar nu pot iesi decat cand e sotul acasa,depind de el cu masinuta...dar lasa ca isi ia fata permis

referitor la tema zilei:PREZERVATIV nene!!!!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Cristiana - mai bine te duci la dr. ca sa te linistesti , si-apoi paza buna... (ia si tu exemplu de la Cata )

Kate - eu refuz categoric sa introduc corpuri sau substante straine, si-asa in alimentatie nu mai e nimic 100% natural. Nu raman decat doua variante. Concluzia... A, plus ca nici o metoda contraceptiva nu e 100% sigura (excluzand abtinenta, desigur).

Cata - nici la mine nu se anunta, o tot astept si eu cu nerabdare.

Tzuchi - si bebelusha mea, in primele doua saptamani, facea exact la fel. Am intrebat si mi s-a spus ca e absolut normal.

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput