PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

GenieFelicitari piersicutzei pentru progrese : MAMA ..STATUL IN FUNDIC
Multam de sfat ..i-am tot pus comprese ..dar temperatura asta bat-o vina imi ca cam emotii .

Genie,Consi Multumesc mult pentru aprecierile vizavi de tort .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

oncicu sau doniro (scuze nu mai stiu care a scris ca se trezeste bebeul noaptea)....si mie mi se trezeste bianca incepand cu ora 1:30 din jumatate in jumatate de ora si ma sperie de imi sare inima din piept cum tipa si adoarme apoi la loc (daca am vazut ca doarme noaptea nu i-am mai dat calma baby si de ieri am inceput sa ii dau iar - sper sa tina ca e fff greu)
asa ati patit si voi cand le-au iesit dintisorii????
mai nou tipa si ziua - raaaaaaaau de tot, tipa doar dupa amiaza dar acum tipa si dimineata
si nu are vreo suferinta ca se vede ca rade
ai vostri tipa????sau o avea copilul ceva si nu imi dau eu seama?
mamidestefan vroiam sa iti multumesc ca te gandesti la noi si ne dai tot felul de trucuri (ma refer acum la faza cu fulgii integrali)
si eu mananc dar nu ii puneam in apa inainte
o sa incerc si eu (e super ideea ca asa se asimileaza toate fibrele, uleiuri si ce-or mai avea cerealele respective)

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

anasia eu nu i-am simtit cerul gurii fierbinte ...si totusi termometrul arata 38.4.
nicolica La 39 ..cred ca imi sarea inima din loc ..aseara chiar faceam strategii cu sotul ..cum o sa ne organizam daca ii creste temperatura peste 39 ..dar nu a fost cazul sa le punem in aplicare .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Emiliapop, subscriu la ce ti-a raspuns Katik. In plus, noua ne-a dat si crema de corp Trixera (acelasi pret ), si strict pentru petele de dermatita Advantan milk, si vad ca au inceput sa-i treaca, i-am dat 3 zile, cred ca si maine si gata. Cu Trixera a zis sa continuam
a la long.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia
mamaluidavid nu te mai ingrijora...eu cred ca va vorbi foarte bine...sunt trei limbi foarte grele ( mai ales romana si japoneza) asa ca eu cred ca e normal sa vb mai greu
mamaidestefan i-ai dat ceva panadol? s-ar putea sa fie si de la dintisori. o combinatie perfecta...ufff
adelapop si fetele care se mai plangeau de tipat sa stiti ca si rares tipa cateodata de nu stiu ce e cu el...dr a zis ca-i de la dinti
pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelapop

oncicu sau doniro (scuze nu mai stiu care a scris ca se trezeste bebeul noaptea)....si mie mi se trezeste bianca incepand cu ora 1:30 din jumatate in jumatate de ora si ma sperie de imi sare inima din piept cum tipa si adoarme apoi la loc (daca am vazut ca doarme noaptea nu i-am mai dat calma baby si de ieri am inceput sa ii dau iar - sper sa tina ca e fff greu)
asa ati patit si voi cand le-au iesit dintisorii????
mai nou tipa si ziua - raaaaaaaau de tot, tipa doar dupa amiaza dar acum tipa si dimineata
si nu are vreo suferinta ca se vede ca rade
ai vostri tipa????sau o avea copilul ceva si nu imi dau eu seama?
mamidestefan vroiam sa iti multumesc ca te gandesti la noi si ne dai tot felul de trucuri (ma refer acum la faza cu fulgii integrali)
si eu mananc dar nu ii puneam in apa inainte
o sa incerc si eu (e super ideea ca asa se asimileaza toate fibrele, uleiuri si ce-or mai avea cerealele respective)

scumpei Bianca Maria

Si eu va multumesc la fiecare in parte ..ca impartasiti aici si bucurii si necazuri ..si ne sprijinim una alta.. si la bine si la greu.. uneori informatia poate sa te salveze dintr-o situatie destul de critica ..si pina si faptul ca ai in cap cam ce-ai putea sa faci ..invatind de la alta mamica ..te face sa fii mai tare ..si mai stapina pe tine in situatii critice ..asta e mare lucru pentru mine ..
pentru asta va iubesc .

Si eu am inceput sa folosesc Calma Baby ...dar numai seara ...si tare bine ne prinde ..cu durerile astea de dintzi.
De citeva zile avem si noi tipete la greu ..asa ca ..probabil ca ii doare ..sarucutii de ei ..asa mici si sufera asa tare

bulinuta I-am pus doar efferalgan supozitor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

bulinotzo si mamaluidavid
stefania du-te la la logoped....chiar daca nu sunt probleme

am citit ca sunt mai multi puiuti carese trezesc noaptea
o fi vreo perioada de-a lor....cat o tine ca e cam grea

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

mamidestefan, am fost si eu ffff panicata, dar dr mi-a spus ca unii bebelusi se manifesta astfel. I-am pus tot la indicatia dr., supozitor cu paracetamol cand temperetura depasise 38, dar numai unul. Stiu ca e ingrozitooooor, cu febra peste 39. Noi am fost cu el in spital cu febra peste 40. Se deshidratase si a fost timp de 12 ore monitorizat si cu perfuzie. Cauza, o usoara inflamare a urechii medii, zice dr.
Dar sa gandim pozitiv totusi, in ciuda ingrijorarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

`neatza la cafea...ma inscriu si eu la cheaunite ...vad ca toata lumea are probleme cu dintzii...eu ce sa mai zic ca de la 4 luni are gingiile umflate si pana acum nimic...noptile nu mai sunt nopti demult, iar zilele nu mai zic...asta e...slava D-lui ca vine week-endul sa mai stea si sotzul cu Mihaitza ca saptamana asta m-a terorizat pur si simplu...
Fetele, chiar e eficient Calma Baby asta??? Ca eu tot ce i-am luat de la Erbavita si pt. colici si pt. kk, au fost apa de ploaie...pliiiiiiiz, spuneti-mi ca-i bun ca nu mai pot in ritmul asta...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucians

Lidia,tu ti-ai propus sa ne omori cu delicatesele tale?Vorba fetelor,cand le faci tu pe toate?Io,numai ca lipsesc max 10' sa-i pregatesc masa de fructe Dariei,o gasesc leoarca de plans.Un pas spre usa si incepe tam-tamul.Am luat-o si dupa mine,la bucatarie,dar incepe bocitul cand manevrez pasatorul si storcatorul de fructe.Oricum oi da,nu e bine.A devenit ff dependenta de mine.Nu se joaca si ea ca alti copii cu jucariile,sau sa o preocupe si pe ea ceva.Io sunt jucaria ei preferata.Il astept pe Andrei ca pe painea calda. ...Asa ma gaseste Andrei .Saracu'

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Nu ..nu vreau sa va omor, ci doar sa va indulcesc putzin .
De facut nu le fac eu chiar pe toate ..
doar ca le fac pe rind cind una ..cind alta ..
asta daca si puiul "coopereaza"..
adica doarme ..sau sta linistit in tarc ..sau sta cuminte in leagan ..
Ca am si eu zile mai proaste ..cind ajung la bucatarie ..si il aud cum trage un tipat ..de imi sta inima in loc ..ma gindesc ca cine stie ca s-a intimplat ..cind ma vede ..incepe sa rida.
Si apropo de tort ..in faza finala ..la decorat ..puiul meu m-a cam luat prin surprindere si a dormit doar vreo 45 de min ..in loc de 1 ora- 1 ora si jumate ...si cum nu puteam lasa ciocolata acolo ca se intarea ..l-am pus frumos in carut ..si a stat cu mine in bucatarie curios la ce faceam eu

Mergi la inceput