PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
geliza spune:
buna dimineata,
la noi doarme mama de 2 zile ca mi-e sotul plecat si atata se mira de cat doarme ilincutza....aseara a dormit de pe la 7 pana pe la 8 cand a "deranjat-o" mama ca i-a pus o paturica pe ea....apoi s-a culcat pe la 10, am trezit-o eu la 7 cu un bibe de lapte si s-a mai trezit la 10.15 cand am inceput eu sa tastez la calc.....este super....
Emiliapop, vezi ca mi-a zis mie cineva de un dr de familie de pe gh doja, pe langa lic. caragiale (dar nu mai stiu cum il cheama) si care este si homeopat...mergi la el daca vrei
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
nicolica spune:
Buna dimineata mamici s piersicute!
La multi ani baieteilor ce-si aniverseaza azi lunitzele!!Noi am fost un pic plecati de acasa zilele trecute si v-am simtit lipsa
Pe 16 am fost la vaccin, prilej sa-l cantarim pe grasanel, ce are acum 12,4 kg si 75 cm lungime. A plans un pic, saracutul dar l-a luat papi repede in brate sa-l linisteasca.
A inceput sa se sprijine in picioare dar nu poate sa se ridice singur ca-i un pic .Se rostogoleste doar si se chinuie sa se intinda dupa jucarii cand sta pe burta. Nu mai stiu daca v-am scris dar Philip are 6 dinti, ultimul a erupt pe 11 feb.
In rest totul super, aici e primavara... e minunat sa iesi la plimbare.
Nico
Piersicoiul Philip
varsta mea
andreea25 spune:
quote:parca descrii masa lui fii mea .saru'mana dar eu vroiam sa o pacalesc la sucuri,ca la papa suntem cu arsenalul de jucarii dupa noi.mai nou ne jucam cu sticla de plastic,asta ptr ca ne vede pe mine si pe tasu ca bem din sticla si vrea si ea ,evident.
Originally posted by Genie
Andreea25, eu a incercat ce spunea Muuh acum vreo 2 zile -adica in timp ce suntem la masa ii dau cate un obiect sa se joace cu el si in timpul asta papa, de ex, o babetica, o canuta, sulul de hartie de bucatarie si alte chestii din astea... pana se plictiseste de fiecare papa aproape tot castronasul...Ar mai fi de incercat o chestie - o stiu de la vara-mea - bebele ei are aproape 10 luni si e fascinat sa bage manutele in mancare, chestie pe care am remarcat-o si la Antonia, deci faza ar fi sa ii pui intr-un castronel o mica cantitate din masa respectiva si sa i-o dai sa se joace cu ea si in tmpul asta ii dai cu lingurita inainteGenie si Antoniawww.dropshots.com/antonia25
buli iubita,asa papam si noi .ea incearca sa si bage in gurita diverse si nu apuca ptr ca eu ii bag repede linguritza.
mamaluidavid tinem pumnii,o sa fie bine,sigur iti imaginezi tu.andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.
mamidestefan spune:
Dragele mele ..vin si eu la ..
ca tare bine imi prinde asa de dimineata ..
dupa o noapte de trezit din 2 in 2 ore ...
Mi-a facut puiul febra aseara ..stiam ca e ceva normal ..
dar tot cu inima strinsa am stat cind am vazut ca e 38.4 .
Asa ca nu i-am mai dat orez ..am preferat sa ma trezesc mai des si sa il dau tzitzi ..macar asa stiu ca e bine hidratat .si dorm si eu mai linistita ..chiar daca in reprize mai scurte..
De dimineata avea 38 ..lucrurile par sa se amelioreze..dar tot ii simt miinile cam fierbinti.. ma rog bunului D-zeu ..sa doarma macar 2 ore ..si sa se trezeasca fresh..
Nu stiu daca e doar vaccinul ..cred ca dintii au agravat situatia ..ca isi freaca gingia de sus aproape continuu..si se loveste singur cu mina.
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
katik spune:
mamidestefan, pupam pe stefi mic sa treaca febra si sa iasa odata dintisorul buclucas!!! si tie, multa rabdare si...odihna.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
mamidestefan spune:
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI
Alexandru Andrei
Robert Cristian
Matei
Rares Gabriel
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
anasia spune:
buna, dimineata! bulinuta, eu sunt la virtuala, de fapt la niste covrigeiva tinem pumnii, sa fie bine la dr!
Alexandru Andrei
Robert Cristian, Matei
Rares Gabriel
numai printisori azi, sa va traiasca!
mamidestefan, mie pediatra mi-a spus ca atunci cand are febra, o sa-i simt cerul gurii fierbinte pe tzitzica; sanatate!
nicolica, bravo pt colectia de dintisori!
simonau, ;m-am saturat de vremea asta, pai sa fie frig sau cald odata;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
misimica spune:
Buna mamici si piersicute
Intru si eu sa felicit sarbatoritii zilei de ieri (scuze pentru intarziere)
ANA-MARIA
ANA-CATALINA
BUSRA
si acum cei de azi:
ALEXANDRU ANDREI
ROBERT CRISTIAN
MATEI
RARES GABRIEL
POZE CU MISSY
mamaluidavid spune:
Bysko,Maryion,Adas,Iube,Bulinuta,Katik,Consi,Andreea va multumesc pt. incurajari
Ne-am intors de la control si suntem asa si asa,adica saptamana viitoare o sa testam auzul deci in privinta asta nu stim nimic sigur,desi doctorul care l-a vazut astazi a spus ca nu crede sa fie probleme.
La capitolul vorbire e putin in urma de aceea incepand cu luna martie o sa lucreze de 2/luna cu un logoped si speram sa recuperam. Probabil ca intarzierea se datoreaza faptului ca e expus la mai multe limbi odata,japoneza,romaneste si engleza;cunosc copii care la fel de mici au auzit mai multe limbi si nu au avut probleme dar noi suntem mai cu mot
In fine,a trecut toate testele la care a fost supus deci cu dezvoltarea creierului sta bine iar logopedul a spus ca e foarte posibil sa inceapa sa vorbeasca fara nici un ajutor,de aceea a lasat la latitudinea noastra daca sa mergem la sedinte sau nu,noi am ales sa mergem ca nu strica.
Sper sa fie bine cu urechile acum am emotii pana saptamana viitoare.
Multumesc inca o data pentru sustinere si gandurile bune
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
nicolica spune:
mamidestefan, al meu a facut febra 38-38,5,cateva ore, la iesirea fiecarui dintzisor. Dupa vacccin tot pentru cateva ore a facut 39 febra