PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
katik spune:
buna dimineata!!!
LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE AZI!!!!
emiliapop, tratamentul asta homeopat consta in bilute de Lycopodium clavatum 9CH, 5 bilute, dizolvate in 10 ml apa plata. se iau cu 30 min inainte de masa sau 1 ora dupa masa.se continua tratamentul mult timp, noi suntem deja la 20 de zile. deja dupa primele zile se vede rezultatul. ar trebui sa consulti un homeopat pt. ca tratamentele astea sunt personalizate. pe mine m-a descusut citeva minute bune, desi cunoaste copilul de cind s-a nascut si pe mine de trei ani.
cit despre lotiune de baie trixera, nu-i cu corizon, este un "cosmetic" special pt. pielea atopica. se foloseste in loc de sapun.(are si pretul pe masura).
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
bulinuta27 spune:
neata fetele...la cafea va gasesc?
noi mergem azi la dr sa vedem daca oprim antibioticul ca deja au trecut aproape 2 saptamani...sper sa ne gaseasca mai bine ca altfel
sarilla mama mama ce baietel amre e Razvanel...e scumpic foc
consi pupici si multumim
andreea eu ii dau o lingurita sa se joace cu ea in timpul mesei si el incerca sa o bage in gurita si eu i-o infig pe aia cu mancare ...si uite asa papam mai nou
mamaluidavid sper ca totul e ok...da-ne si noua un semn...pupici la puiuti
mi-e dor de map, mada-mxm, cristina-ioana, pumpkin si multe alte fete pe care nu le-am mai vazut...hai fetelor sa va mai vedem si noi
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
katik spune:
stau si ma intreb ce s-o fi intimplat azi-noapte, ca vad ca multe piersicutze au avut program de noapte. si noi ne-am plimbat de zor, pina pe la 5 dimineata: robi a tusit mult, noroc ca nu s-a trezit, dar a trezit-o pe krisztina care noaptea la 2.30 a avut chef de joaca, dupa care au apucat-o toate:apa, pishi etc...la 5 s-a trezit robi sa pape, acu doarme de rupe, ca doar a obosit azi-noapte.
mamaluidavid, sigur va fi totul bine!!!!
mamidestefan, esti fenomenala!!!!!.eu ma bucur daca reusesc sa fac o mincare cit de simpla si asta pentru vreo trei zile daca se poate.
ne laudam si noi ca ne place banana. ieri a papat robi la doua mese, ca am avut un pic de diaree dupa vaccin. s-a scandalizat de-a dreptul ca n-am mai vrut sa-i dau. azi continuam.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Consi spune:
8 luni
ALEXANDRU ANDREI
7 luni
ROBERT
MATEI
6 luni
RARES GABRIEL
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
rolendana spune:
Buna dimineata! Eh, asa e vorba, nu ca ar fi buna... Si noi am avut o noapte grea. David a marait toata noaptea. Cred ca nu am reusit sa dormim mai mult de 2 ore adunate..Sa fie oare dintisorii?
Acum a papat si a adormit asa ca profit ... vad ca ati fost tare harnicute, abia reusesc sa ma tin cu cititul.
Multi pupici si La multe lunitze sarbatoritilor!
SimonaU spune:
Intru si eu doar ca sa ma laud . Azi noaptea a dormit fii-mea de la 8 seara pana la la 7 dimineata! Bine ca eu am dormtit de la 12 la 7 doar..
Lucians, Mara e o delicata desigur avand 7 kg la 7 luni
Consi spune:
Buna dimineata la mamici! Ca la noi e buna. Asta-noapte a fost ok, iar acum doarme din nou. Semn bun. Numa' bine mi-am revenit dupa ziua de ieri. Pentru ca dupa ce Luca s-a mai linistit am zis ca trebuie sa-l scot afara macar 30 de minute. Am iesit pe la 5.30 si m-a prins o furtuna, incat a trebuit sa-mi schimb si lenjeria intima. Luc in schimb a dormit bustean in carucior la protectia husei. Pentru prima data am fost multumita si eu de caruciorul meu mare si greu. Oricum curand il schimb.
Mamaluidavid, Buli tinem pumnii sa fie totul bine.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
SimonaU spune:
Offtopic - pe voi nu va ingrijoreaza schimbarile climaterice? Cand vad cu ochii mei cu s-a dat peste cap vremea nu pot sa nu ma gandesc ce va fi peste cativa ani - nu prea multi..Si ma gandesc in ce lume vor trai copiii mei. Si in plus ba vad un film despre asta, ba primesc un mail pe tema asta, asa ca nu pot sa nu ma inrijorez.
crissa71 spune:
Va puuup ftelor,
Buna dimineata si "La multi ani!" sarbatoritilor de azi!!Sa cresteti mari si sanatosi!
Multa multa sanatate bebeilor bolnaviori si putere mamicilor s-o scoata la capat!Imi pare tare rau!!!O sa se faca ei bine!!Si sa vedeti ce va mai obosesc si va urla....
Leistra:Da, asa e!pupici.
Anasia:Sarumana.pupici.
LArissa:Imi pare rau de bebica ta...lasa ca o sa fie bine..nu te stresa
Alina: o sa fie bine ai sa vezi!
Mamidestefan:Doamne..cat ai tu timp sa faci asemenea "bucate"??!!Esti un fenomen!Te invidiez!Pupici.Si Cipic se trezeste noaptea din 2 in 2 ore ..bea ceai si adoarme la loc...OAre ca o sa-l tyina asa..??!!
M-a recunoscut dar se uita asa lung......tacut....Ce-o fi fost in capul lui?!
Adas:Esti dulcica..cate faze din=astea n-am si eu!!??
Tine-mi pumnii la bebeii cu vaccin...ne pare bine pt.cei care au trecut cu bine peste...
Va pupacesc..ne auzim mai tarziu ca am mancarea de Cipic pe foc si trebuie sa gatesc si sututlui de post..nu stiu ce sa-i mai fac!!Am epuizat toate variantele stiute!!
pupici.
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
doniro spune:
Buna dimineata, mamici! (Nu ca acum m-as fi trezit.......nuuuuu). Nici la noi nu a fost o noapte tocmai linistita; Daria a adormit pe la 21 si la 3 s-a trezit. M-am dus, i-am dat suzeta si cum am iesit din camera ei a incput sa planga asa de rau, ca m-am si speriat. Am luat-o cu mine in pat (noroc ca sotul meu a fost de noapte si eram doar eu) si a adormit cu mine pana la 6 cand a papat.
Cam atat; in rest, de bine - ne-au trecut bubitele, se pare ca a fost rubeola. Bine ca a trecut cu bine.
Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA