PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Alexandru Andrei, baietelul lui Letitzia,
Robert Cristian, baietelul lui Oncicu,
Matei, baietelul lui Mali,
Rares Gabriel, baietelul lui Ingereasa

Urez de-acum ca maine nu se stie daca apuc sa intru... cavalerii

Emilia, cum rezisti fara sotz ca al meu a plcat la meci si m-au apucat spumele

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Cam asa am papat noi azi:
6.30 200 ml lapte
10.00 115 gr mere+prune si 120 ml lapte
2.00 150 gr dovlecel+brocoli+morcov+ou si 100 ml lapte
6.00 un mar+fulgi orez si 120 ml lapte
9-9.30 240 ml lapte

In mare, cam dupa fiecare masa de solide mai bea cel putin 100 ml lapte, ceea ce e zic ca e f bine. Chiar calculam ca bea cam 700-800 ml lapte pe zi asa ca de aia nu-i mai trebuie alte lichide.

Vad ca voi va pregatiti de excursii. Sa nu cumva sa indrazniti sa nu puneti poze, macar atat sa vedem si noi cele care nu putem participa. Recunosc ca va invidiez

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Daca intru tarziu pe forum,va citesc tarziu si tot asa de tarziu va si scriu,caci in timpul zilei nu gasesc timp.Daria-mi ocupa toata dimineata si putin din ziulica,cu iesitul la "racoare", iar Andrei toata dupa-amiaza,cu scoala lui.

Leistra,imi pare bine ca v-a placut pilaful.Sa va fie de bine!Iar scumpica ta e o cocheta de mica,ce mai...jos palaria!

Simona,finuta de Mara pare a fi foarte delicata.Io asa o vaz.

Gabriela,nici nu zici ca Rebecca ta are doar 8200g,din cate-mi amintesc,la 6 luni.Pare mult mai grasuta-n poze.Fi'mea la 9200g si 74cm,la 7 luni,nu pare asa dolofanica-n poze.(la 6 luni avea 8700g).Si...bruneta cu ochii albastri...

Doniro,daca e vorba de policlinica Armatei,Elias,afla ca noi suntem inscrise la dr.Guta.E cel mai bun si cel mai aglomerat pediatru'.La el a fost si Andrei,dar l-am transferat la alt pediatru'din cauza ca stateam fff mult la usa cabinetului.Am zis cativa ani,2,3,s-o las pe pitica la el,dup-aia ,oi mai vedea dac-o mut si pe ea.

Lidia,tu ti-ai propus sa ne omori cu delicatesele tale?Vorba fetelor,cand le faci tu pe toate?Io,numai ca lipsesc max 10' sa-i pregatesc masa de fructe Dariei,o gasesc leoarca de plans.Un pas spre usa si incepe tam-tamul.Am luat-o si dupa mine,la bucatarie,dar incepe bocitul cand manevrez pasatorul si storcatorul de fructe.Oricum oi da,nu e bine.A devenit ff dependenta de mine.Nu se joaca si ea ca alti copii cu jucariile,sau sa o preocupe si pe ea ceva.Io sunt jucaria ei preferata.Il astept pe Andrei ca pe painea calda. ...Asa ma gaseste Andrei .Saracu'

Elena,sanatate campioanei dintosilor!Noi suntem campioane la limbutze

Eliza,si noi stam prost la capitolul"dintisori".Nu se zareste niciunul.Lui Andrei la 9 luni a aparut primul.

Sarilla,oare fetele-s mai puturoase?Sau sunt cateva exceptii... parca Alexia a Larisei s-a ridicat si ea-n picioruse.Bravo copii!Dati-le exemplu'puturosilor

Fug la nani,ca mi se-nchid ochii.Noapte buna!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetele!
Eu sunt zombie,m-a luat fii-miu de buna azi noapte
Am adormit pe la 1 fara ceva,la 1.20 a inceput Patricia sa miaune,cred ca visa ceva urat ca dupa vreo 5 min s-a potolit singurica.
Ei dar l-a trezit pe David si a inceput el cu bazaitul din ora in ora cred ca a fost ,si uite asa ridicat-te din pat,mergi in camera lui,pune-l in pat si cand ma lua si pe mine somnul din nou incepea iarasi
Pe la 7.30 s-a trezit definitiv dar eu nu am mai putut asa ca l-am lasat pe Masaaki sa se ocupe de el,oricum era treaz.
Acum trebuie sa pregatesc mancare pt. Patricia,azi nu o sa fim pe acasa,avem control de vorbire-limbaj la David.
Marturisesc ca am emotii,sunt tare curioasa ce o sa ne spuna logopedul,eu oricum incepusem sa imi fac griji ca nu prea vorbeste asa ca acest control de rutina a venit la fix.
Mi se pare ca nu aude prea bine(Masaaki zice ca imi inchipui) dar cateodata daca sunt in spatele lui fara sa stie si ii vorbesc in soapta nu ma aude ,ingrijorarea mea vine si din cauza ca am 2 matusi din partea mamei care sunt surdo-mute ,om vedeam astazi ce si cum sper din tot sufletul sa fie bine sa sa imi fi inchipuit eu totul.
Ne tineti pumnii ,da?
Scuze ca m-am plans atat

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Multumim pt urari!La multi ani sarbatoritilor de azi!
Si noi facem azi vaccinul de 6 luni!
Mamaluidavid ce ai facut?Cum a fost?

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

mamidestefan, m-am amuzat copios aseara uitandu-ma cu darius la un filmuletz de-al vostru, incerca sa vb cu stefan, zambea, cred ca vroia sa se imprieteneasca cu el.era foarte atent si facea: 'eee', 'eee'.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 8 lunisoare

Alexandru Andrei, baietelul lui letitzia

- pt 7 lunisoare

Robert Cristian, baietelul lui oncicu

Matei, baietelul lui Mali

- pt 6 lunisoare

Rares Gabriel, baietelul lui ingereasa

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Oana ce bine papa bebe al tau si mai ales ca papa atata lapte.

Mamaluidavid iti tinem pumnii. Sa ne tii la curent.

toate piersicutzele si pt mamicile lor.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

eu sunt chiauna de somn. a facut armata cu mine stef azi noapte. de la 11.30 la 02.30 a marait si-a plans intr-una. si la 07.00 era in picioare nu stiu ce-a avut.
mamaluidavid sa ne aduci vesti bune despre david.
miti cred ca poti sa spui linistita bazdaci. nu-nseamna nimic. sau nimic rau. ca si tranci, la fel e si cu bazdaci...
lucians sa-ti traiasca grasunica vad ca ne-au luat detasat si fetele. daria e mai grea cu 1 kg decat stef... deh... la silueti si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

'Neatza!
Incep cu multumiri pt raspunsurile la intebarea privind cantitatea de papa la bebei:Doniro,Babee, Simona, SAbana,Raluca80,Oanaalex.
DAriana multumim si tie.....ne-am luat si noi carut......baby care d 816!E dragutz si super usor.SA vedem cum se comporta la drum.
Lucians- acu vreo 2 saptamani mergem la soacra-mea in vizita.......pe DAria nu o mai vazuse cam de o luna si zice:e grasunica nu cre ca o sa se ridice sa mearga prea repede.....vezi sa nu.....sa vezi ce umbla fiimea prin casa de-a busilea.........si de 2 zile se ridica si in picioare....asa ca fetitele din punctul meu de vedere sunt f sprintene!
Consi
Mamaluidavid iti tinem si noi pumnii.....o sa vezi ca totul e bine!
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!

Mergi la inceput