PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Elena eu nu sunt tocmai multumita de doctorita mea, tocmai de aceea am si zis ca nu ti-o recomand. Nu am renuntat la ea pentru ca e un fel de "cunostinta" si imi este jena. Dar, ce e drept, eu nici nu am avut probleme pana acum cu Alex, si poate ma ajuta Dumnezeu, nici sa nu am. Am fost la control doar din 2 in 2 luni (cand faceam si vaccinul), iar dupa vaccinul de 6 luni ne-a chemat abia la 9 luni. Am cunostinte care au mers lunar cu copiii la bilant. Pana acum nu m-am stresat cu asta. Eu am incercat sa te ajut pentru ca am auzit de dr. Oprea, dar nu il cunosc direct (cu exceptia zilelor in care am stat in maternitate si cand venea dimineata in control, in rezerva); nu as putea garanta nici pentru el. Daca vrei, ma mai pot interesa pe la fetele care le cunosc si au copii mici, de dr lor.
Ti-am sugerat sa mergi la alt dr tocmai pentru ca mi s-a parut normal ca dr care ti-a recomandat autovaccinul trebuia sa stie ca nu se face decat dupa 3 ani, si asta mi-a creat o stare de neincredere in el, desi nu il cunosc.
Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by doniro

Fetelor, zau daca mai inteleg ceva... O pun pe Daria in tarc, pt ca eu sa pot face curat. Sta ce sta, apoi incepe sa planga. Si plangi........si plangi......si plangi, de m-a disperat. De mancat mancase, de dormit dormise, temperatura ok etc... Am lasat-o un timp si apoi am luat-o cu mine exact 2 minute in pat. Ne-am jucat un pic, s-a linistit si apoi, ca sa imi pot continua treaba, am asezat-o din nou in tarc. A inceput sa rada si sa se joace f frumos. Deci... de ce plangea cu 5 min inainte???
Faza nr 2: ora de masa (piure de legume). O asez in scaun si incepem sa papam. Mananca cu pofta cam jum din castron si brusc incepe sa planga si sa refuze papa..... O iau din scaun, o asez in pat in fund si termina tot castronul cat ai zice peste..........Deci... de ce a refuzat in scaun???

Repet si eu o intebare, ca tare ma intereseaza: ce ceai le dati bebeilor?

Roxana

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA

eu la faze din astea zic ca "sufera" de bazdaci in fundulet...adica au ifose...chiar, ce inseamna bazdaci ? sper sa nu folosesc un cuvant care poate inseamna vreo prostie...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Razvan nu plange mereu de foame,si doar cand ii este TAAAARRRE fomita,dar si cand il apucaaa......iti vine sa iti smulgi un oki sa i-l dai sa aiba ce rontai...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

[/quote]

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by adelapop

eu nu reusesc sa o conving pe bianca sa bea sucuri de fructe, morcov etc
la inceputul diversificarii i le dadeam cu lingurita in 40 de minute, cate 30 ml de innebuneam si de cand am inceput cu solidele nu mai vrea suc......poate nu am mai insistat nici eu prea mult
voi ati avut problema asta????
scumpei Bianca Maria

nici Ari nu bea nici un fel de suc.am incercat morcov,mar,para,portocala,mandarina si combinatii + sucuri de la Hipp.aaa si compot.i am dat cu bibe,cu lingurita ,cu canuta.i am pus si in ceiut.degeaba .scuipa si nu vrea sa inghita.ma consolez ca totusi are o masa de fructe.
daca mai aveti idei de "pacalit" bebeii...andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by miti2004
chiar, ce inseamna bazdaci ?
Am cautat in DEX, dar nu-i.

A inceput sa faca si Radu figuri cand bea lapte, rar mai termina un biberon. Astazi, in parc, a baut doar 80 ml...si asta a fost tot ce-a mancat de la 10 pana la 17 si ceva si tot nu dadea semne de foame. Banuiesc ca este de la fornaiala asta, ca inca nu i-a trecut.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Am incheiat seara, asa ca pot sa va spun ce a mancat azi:
4: 80 ml lapte
10: 150 ml piure fructe+30 ml lapte
15: 60 ml piure legume cu piept de pui+140 ml lapte
20.30: 130 ml lapte
intre mese am reusit sa o fac sa manance cu lingurita 50 ml suc mar+para+morcov. La noapte daca se trezeste poate va bea ceva ceai.
Nu are aceleasi cantitati zilnic, dar in mare cam pe aici suntem.
Tot zic ca intr-o zi o s-o las sa manance cand si cat are ea chef fara sa mai insist, dar nu ma indur.
Fetelor cu copii mancaciosi, nu vreti sa facem schimb pentru cateva zile? Vreau si eu sa vad cum e sa-ti manance copilul fara figuri...eu deja simt ca o iau razna

Raluca si pui mic Riana (2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Andreea25, eu a incercat ce spunea Muuh acum vreo 2 zile -adica in timp ce suntem la masa ii dau cate un obiect sa se joace cu el si in timpul asta papa, de ex, o babetica, o canuta, sulul de hartie de bucatarie si alte chestii din astea... pana se plictiseste de fiecare papa aproape tot castronasul...Ar mai fi de incercat o chestie - o stiu de la vara-mea - bebele ei are aproape 10 luni si e fascinat sa bage manutele in mancare, chestie pe care am remarcat-o si la Antonia, deci faza ar fi sa ii pui intr-un castronel o mica cantitate din masa respectiva si sa i-o dai sa se joace cu ea si in tmpul asta ii dai cu lingurita inainte

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sa va spun ca noi nu bem nici un suc, mere, morcov, nici macar din acela cumparat (am luat de la nestle);vad ca morcovul nu-i place deloc, nici macar piure, azi i-am facut morcov cu telina si separat dovlecel; a mancat cate putin, dar dupa vreo 1 ora mi-a vomat cred ca tot ce a mancat; nu stiu , mie mi s-a parut ca dovlecelul este amarui, ati patit asa ceva? simt si acum gustul,oricum nu-mi place;
supica in schimb o bea fara problema, dar fereasca sfantul sa-i pun ceva pasat, ca n-o mai bea si plange, isi da seama ca i-am pus ceva;
cine intreba ce carut sport am vazut in parc de la baby care, sport, f dragute, se lasa sa doarma bb lejer si din cate se pare f usoare; nu am vazut pe site-ul lor modelul acesta;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Alexia 27 mie pentru dermatita atopica care a si fost confirmata de dermatolog ne-a dat o mostra de crema care o avea in cabinet si care se numeste Exomega si o crema cu cortizon Locoid Crelo. Crema asta Exomega a zis sa o incercam si daca merge sa o cumparam din farmacie.
Am incercat-o, am dat de doua ori la bebe pe fata si s-au marit si mai mult petele astea maro-rosiatice asa ca nu am mai dat cu ea.
Noi avem numai pe fata slava domnului ca am vazut ca voua v-a dat si pentru corp crema.
Nici nu stiu ce sa zic, noi folosim Nivea sapun ptr. baie si parca zicea cineva ca de la el au aparut bubite.
Tixera asta cu care va dati voi are cortizon? Ca eu nu sunt prea incantata de substanta asta....si stiu eu de ce.....
Genie Advantan Milk asta de care zici tu nu e acelasi lucru cu crema ca am si din asta in casa si nu a facut minuni?
Katik vrem si noi tratament homeopat din ala pentru dermatita....in ce consta?

Eliza pupam fetele cucuietele care stau in fund si sa stii ca sotul meu a venit aseara si azi a plecat iar .....la Sibiu.....cred ca ies la agatat ca asa nu se mai poate...!

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Dariana am fost ingrijorate!
Darius al tau.

Off cu bebelusii astia mofturosi.
Rabdare fetelor, ca vor papa ei.
Sunt si eu cu voi.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE