PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

buna fetele,
multzumim din suflet ca v-ati gandit la noi, calc. meu tot face figuri si am avut probleme cu el, plus ca am fost si ocupata cu Dari; el este bine, cred ca am scapat de pericol, ii multzumesc lui Dumnezeu pt asta ca a fost groaznic, e f greu sa treci prin asa ceva, aveti mare grija de bebei sa nu cada.
Noi acum cautam o excursie in Grecia. sabana, itzi dau pm ca sa nu fiu off topic.
nu am reusit sa recuperez din urma, dar ma voi stradui.
iube, ma intrebai de carucior, sunt f multzumita insa de cand a cazut Dari din el imi vine sa-l arunc pe geam (de fapt a fost vina mea ca nu i-am pus centura de sigurantza).
pup fetele

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by elena24

LETITZIA chiar as vrea sa stiu cine e dr ta ? Eu chiar acum am fost la alt dr Preda Cristinel si mi s-a parut de treba dar sa vedem ce poate sa faca ptr noi ! Cred ca ne-a tinut o ora jumate in cabinet si ne-a intrebat de la prima zi de viata pana acum . Iar ni s-a dat o serie de analize de facut si acum o sa vedem ca mi-a interzis si multe feluri de alimente cum ar fi: iurt ,carne de vita, ficatelul , biscuitele etc .

NU STIU CINE AZIS CEVA DE GENUL CA POATE AM GRESIT CAND AM SPUS CA-I DAU 6-7 STICLUTE PE ZII DE CEAI DAR CHIAR ASA E!
MAMIDESTEFANFELICITARI PTR DINTISORI !

elena

Sincera sa fiu si mie mi se pare enorm!!! Asta inseamna ca puiul tau bea 600ml de ceai pe zi!!!! Nici eu nu beau atata apa...... Dar tu stii mai bine ce si cum.

Roxana

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Elena, daca e vb de sticlute a cate 150ml.....e demn de cartea recordurilor. Eu intelesesem ca bea cate 100ml si tot mi se parea enorm! Sa nu te superi, dar e vorba cumva de un fratior mai mare???

Roxana

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Elena, eu cred ca e cazul sa discuti totusi cu medicul despre cantitatea de ceai pe care o bea piersicutza ta...6 sticlute de 150 ml e enorm pentru varsta ei...asta daca nu cumva are aproape 10 kg....bbii au voie 100 ml/kg corp/24 ore

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Bilibina mea mananca asa

in jur de 6 lapte

cand se trezeste un borcanas Hipp de fructe de regula piersici, azi i-am dat de afine si a lins borcanul.

la pranz crema de legume sau carnita cu legume

dupa amiaza lapte

seara milubrei de la borcanas

si inainte de culcare lapte

si noaptea daca mai cere lapte

in plus mai primeste completare la mese tot lapte

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

am intrebat dr in legatura de ceai si mi sa spus ca nu-i nimic atata timp cat ea vrea ! dar vreau sa zic ca schimb atatea penpersi de sunt satula dar de cand a avut infectie urinar asta mi s-a recomandat de a bea cat mai multe lichide !
Ana e nascuta pe 12 august deci are 6 luni si 6 dintisori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buli nu uit sa-l trec. Le-a iesit dintele nr.3 deodata, si avand in vedere ca sunt nascuti in aceeasi zi...

Sarilla nu-l trimiti pe Razvan sa-i dea lectii lui Luc?

Mamidestefan. Alte cuvinte sunt de prisos...

Ramoon daca vrei poza in album te rog sa o trimiti pe mail-ul comun cu specificarea albumului in care vrei sa apara. Si te rog denumeste si poza. Aceeasi rugaminte o am si pentru restul fetelor. Si anuntati-ma pe forum, intrucat nu intru zilnic pe mail-ul comun.

Lume-lume, reinnoiesc rugamintea ca daca doriti sa marcam progresele piersicutzelor pe listutza sa-mi dati datele cat mai complete. Adica daca-mi spuneti ca "azi" sau "ieri" a iesit dintele mi-e cam greu sa calculez. Nu vreau sa va suparati pe mine, dar mi-ati usura foarte mult munca, care de altfel e foarte placuta. Va pup!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iube2001

Consi sa ne treci te rog si pe noi la progrese cand ai vreme cu:
-stat in fund de la 6 luni
-mers in 4 labe-6 luni si 1 sapt
-ridicat in picioare -6 luni jumate
Multumim
pupici

Diana si bebe Daria : poze Daria

Dragele mele uita-ti o fata care tine la mine! Daca mi-ati trimite informatiile, in genul asta ar fi super. Merci!

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Adelapop Eu ii mai diluez sucul cu un pic de apa. Dar daca nu are chef nu il bea. Vezi sa nu il dai imediat dupa masa. Eu il dau cam la 1,5 ore dupa ce mananca, o data pe zi.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor maine intreb la hotel Eden in Predeal daca au camere libere ptr ultimul weekend din martie? E ok? Acolo e 50 EUR/camera. Si intreb si la Select. Dar din cate stiu la Select camerele nu sunt asa bine antifonate si se cam aude tot. Ma interesez si de Bran tot maine. Ar fi Complex Wolf. In jur de 150 RON camera. Astept sa votati. Si sa stiu cate camere rezerv.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput