PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
mamidestefan spune:
Suntem si noi in Albumul DINTZOSILOR :Am doi dintzoci.
Dar cam putzine piersicutze cu DINTZOCI in album ..doar 7 ??? Haideti mamici pozati-va piersicutzele ..ca e o amintire tare dragalasa ..peste ani si ani .."Primii dintzoci de bb" .
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Ramoon spune:
avem si noi dintzoci, uite aici http://www.dropshots.com/photos/219594/20070207/124639.jpg
dar nu suntem trecuti in album...
si vrem si in listuta de stat cu popou la 6 luni
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
elena24 spune:
LETITZIA chiar as vrea sa stiu cine e dr ta ? Eu chiar acum am fost la alt dr Preda Cristinel si mi s-a parut de treba dar sa vedem ce poate sa faca ptr noi ! Cred ca ne-a tinut o ora jumate in cabinet si ne-a intrebat de la prima zi de viata pana acum . Iar ni s-a dat o serie de analize de facut si acum o sa vedem ca mi-a interzis si multe feluri de alimente cum ar fi: iurt ,carne de vita, ficatelul , biscuitele etc .
NU STIU CINE AZIS CEVA DE GENUL CA POATE AM GRESIT CAND AM SPUS CA-I DAU 6-7 STICLUTE PE ZII DE CEAI DAR CHIAR ASA E!
MAMIDESTEFANFELICITARI PTR DINTISORI !
elena24 spune:
si noi suntem prezente in listuta dintisorilor ! Avem 6 dar inca tot nu stim sa papam !
mamidestefan spune:
Va spuneam dimineata ca am ceva sa va povestesc ..
Cred ca m-am gindit de 2 ori daca sunt sau nu off-topic ..
Si balanta a inclinat spre nu ..
E un subiect destul de controversat ..A SLABI CIT MAI USOR SI REPEDE..si cred ca e oricind de mare interes ..mai ales pentru mamici ..de aia am si decis sa scriu despre el .
Asa ca ..azi de dimineata am urcat cu mare emotie pe cintar ..
si de la 75 cit aveam dupa "cura de amandine"(luasem aproape un kg) ..am constatat cu stupoare ca am 73.2 ...adica aproape 2 kg minus in vreo 7-10 zile ..nici eu nu mai stiu precis ..ca mi-a fost frica sa ma mai cintaresc..
Dupa ceva eforturi de memorie ..am incercat sa aflu ce am schimbat in alimentatie ..ca nu cred eu ca ...citeva zile de miriila pot sa slabesca in asa hal ..si concluzia ..
cauza sunt FULGII DE CEREALE de la SANO-VITA(sunt unii care au si orz, si secara, si ovaz, si porumb).
Desi sunt o mare consumatoare de cereale dimineata ..de ceva timp sunt fan FITNESS de la NESTLE..dar in una din seri ..pe national parca ..am vazut o emisiune cu un doctor ..Stroescu ..parca ..si m-a convins sa testez cereale cit mai putin prelucrate ..conditia de baza e sa le lasi in apa la inmuiat peste noapte si sa ii maninci dimineata ..ca fiind prima masa ...altfel sunt prea tari .
Eu m-ai luasem cerealele astea..altadata.. dar mi-au picat cam greu..si chiar daca puneam lapte fierbinte tot nu se inmuiau cit de putin..nu stiam ca trebuie inmuiate in apa peste noapte..cu toate ca si asta e cam complicat ca se mai intimpla sa uit
Din amintiri va spun ..ca pe vremea cind eram "pasionata" de cure de slabire ..stiam ca in curele frantuzesti se minca 5-6 linguri de cereale de genul asta ..toata ziua ...bine cu ceva fructe adaugate in acel amestec..si nuci parca.
Secretul e ca tin foarte bine de foame..adica ..eu de exemplu ..mai ciugulesc putin din papica ce ramine de la Stefan ..si mai iau ceva seara ..si cam asta a fost ce am mincat zile trecute..m-ai ales si cu puiul miriit ..nici nu mi-a mai fost gindul la mincare.
Daca nu as alapta ..chiar as incerca o mini-cura ..cu cerealele astea combinate cu mere ..dar mai am de asteptat ceva timp.
Eu vi le recomand ..sper sa de-a rezultate si la voi ..ca parca ce bine ne simtim cind intram in hainele de dinainte de ..
Eu azi ..cind am iesit sa facem vaccinul.. am testat niste pantaloni de dinainte ..si imi erau usor largi...pacat ca burtica asta nu dispare odata .
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Ramoon spune:
Elena 6 dinti? dar in cat e nascuta piersicuta ta? am vazut poza din albumul dintzosilor, ce strungareatza, eheee! io pe ea!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
andreea25 spune:
alina2006 drum bun si multi pupici
mamidestefan un pupic si de la Ari ptr Steafan
si multumim ptr ideea de slabit.
sarilla ce baiat mare Razvanel!
va las ca urlaaaaa!andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.
SimonaU spune:
Elena24, chiar 6, 7 sticlute de ceai pe zi a 150 ml? Si medicul nu a zis nimic?!
Asta inseamna 900 ml de ceai pe zi! Este foarte mult! unde mai incape si ceva mancarica in stomacul ei?!
Imi cer scuze ca ma bag, dar mi se pare important pt sanatatea ei
adelapop spune:
eu nu reusesc sa o conving pe bianca sa bea sucuri de fructe, morcov etc
la inceputul diversificarii i le dadeam cu lingurita in 40 de minute, cate 30 ml de innebuneam si de cand am inceput cu solidele nu mai vrea suc......poate nu am mai insistat nici eu prea mult
voi ati avut problema asta????
geliza iubito sunt alaturi de tine dragutza....te pup si las ca se fac fetele noastre mari
i fost la dr stanciu??
scumpei Bianca Maria
Genie spune:
Iaca intru si eu in cele din urma, micuta mea a fost tare maraita in utlimile 2 zile si asta pentru ca a dormit foarte prost noaptea, mai zicea cineva pe aici(scuze dar nu mai tin minte cine) ...a dormit bine pana la 3 noaptea si dupa aia treziri din ora in ora, maraieli pana dimineata. Acum doarme de vreo jumate de ora, dupa ce a avut o multime de grohuri, spetele meu e varza, ma doare tare rau
sa raspund la cateva dintre voi...
iube 2001 si antonia mea papa la 3 ore dupa piureul de la pranz(tot san) si vreau sa iti spun, ca in afara de cele 2mese solide de dimineata, ea mananca lapte la interval de 2 ore, mai putin noaptea cand manca de 2 ori, pe la 3 si pe la 6. Am dezvatat-o sa mai mance lapte dupa mesele solide cu putin ceai
si doniro, ca intrebai de ceai...eu ii dau puiutei mele de musetel de la milupa si krauter tee de la humana, cred ca si cel de fenicul de bun...incerca mai multe feluri, vezi care ii place mai tare
mamidestefan pupam piciorusul vaccinat, ai grija stai cu comprese multe ca noi dupa infanrix-ul de la 6 luni am facut ditai galma care a trecut in vreo 2 saptamani...a si sa nu uit sa te felicit pentru minunatia de tort pe care ai facut-o!Bravo !
a, daca aveti timp sa ne treceti si pe noi in listuta ca am spus tata la 6 luni, stam in fundulet nesutinuta si aseara am spus si ma-ma!
Genie si Antonia
www.dropshots.com/antonia25