PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by ralu80
Am si eu o intrebare mai ciudata: Copiii vostri plang mereu de foame? ca fi-mea nu prea cunoaste notiunea, ii dau mesele la 5 ore si tot nu e dornica de mancare. Deschide gura la primele lingurite si la restul o pacalesc cu televizorul, jucarii, ca altfel nu mananca. Si biberonul si-l scoate din gura, trebuie sa-i dau ceva in maini, ca sa uite de el si sa manance. Nu stiu ce o sa ma fac cand va creste. Lichide intre mese nu bea nici ea, poate cativa stropi de ceai sau suc cand se joaca cu cana sau bibe...apa e cahh. Noaptea in schimb bea ceai maxim 50 ml.
Raluca si pui mic Riana (2 iulie 2006)
Razvan nu plange mereu de foame,si doar cand ii este TAAAARRRE fomita,dar si cand il apucaaa......iti vine sa iti smulgi un oki sa i-l dai sa aiba ce rontai...Bine,eu ii dau la orele lui de papa,ca deja ne-am obisnuit asa,si nu are timp sa se crizeze.
In schimb a inceput sa faca urat de poftica acum...daca ne vede pe noi ca mancam se uita la noi si daca nu are si el ceva de rontait incepe sa planga...nasol...asa ca trebuie fie sa mancam blat fie sa ii dam ceva de papat.
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by geliza
sarilla, pai razvan al tau e gata de insuratoare ce mai....este flacau in toata regula...bravo...mi-a placut...
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
...Mercic...dar nu l-as insura inca,acum ca au facut astia 2 bulioane alocatia...mai mancam si noi o ciorba de pe urma lui...
POZE
alina2006 spune:
copilasilor sarbatoriti azi!
fetele, eu plec din bucuresti nu stiu pt cat timp! va pup si o sa-mi fie tare dor de voi! pup si toti bebeii atomici cei frumosi si dragalasi!
oncicu eu am ramas totusi pe milumil pt ca ii plac cerealele de la milupa ( cele cu lapte ) asa ca prefer sa nu i-l mai schimb!
sper sa mai intru sa mai citesc cate ceva pana plec ( maine dimineata )
POZE IANA MEA
mamidestefan spune:
Haideti ca a papat puiul ...si la somnic again..
azi nu iesim afara ..ca suntem cu comprese ..
asa ca recuperez si eu din urma
SimonaU Sper la bb3 ...asta daca va doriti si voi ..of course .
Andreea25 Nu lucrez in domeniu ...sunt economista ..
Dar cind reusesc sa am ceva timp ..imi place sa mai experimentez cite o reteta ..mai ales ceva dulce..si de cind cu net-ul asta ..parca e un pic mai usor.
Printzesa ta e mortala ..cum ride ea ..o pupacim si eu si Stefan
mamaluidavid Ce fetitza papacioasa ai .
Cum e i-a placut ciocul de la canutza ?
katik, babee Sanatate multa piersicutzelor voastre. sa se faca bine curind.
bulinuta Felicitari pentru DINTZOCUL nr 2
Babee M-au cam emotionat puiutzii tai ..incep sa imi doresc din ce in ce mai mult o surioara pentru Stefan
elena24 Ne pare rau pentru vestile proaste..Eu nu stiu nimic de acel "auto-vaccin".. sa ai putere sa treceti pentru probleme..si sanatate multa piersicutzei.
Consi Felicitari pentru DINTZOCUL nr. 2
doniro Noi nu bem nici ceai, nici apa ..suntem mofturosi
Tinasv1 Felicitari pentru progrese ..si te asteptam mai des pe aici
adas Multam .
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
SimonaU spune:
Geliza, si noua ne-a recomandat doctoriat sa-i dam Marei Carnil, tot un aminoacid. Eu i-am dat cateva zile dar fiindca nu ii placea la Mara gustul am renuntat dupa cateva zile. Si oricum deja statea in fundic asa ca nu i-am mai dat. Tonotil e ceva asemanator si uite ce zice prospectul despre el (gasesto pe wwww farmaline ro)
Tonotil-N tonifica organismul, stimuleaza apetitul, inlatura oboseala fizica si psihica, combate surmenajul, elimina stressul si ajuta la recuperarea dupa interventii chirurgicale si in convalescenta
Tonotil-N procura organismului doza zilnica necesara de substante esentiale generative si actioneaza biologic.
Tonotil-N poate fi administrat cu siguranta la copii, adulti si la persoanele varstnice deoarece nu are contraindicatii si efecte secundare; este un produs de maxima siguranta
mamidestefan spune:
Sarilla pe Razvanel cel voinicel..abia astept si eu momentul asta ..cred ca e foarte emotionant
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase ..
Mai incerc si eu sa indulcesc amaru' statului acasa ...
dar au fost si destule sarbatori la care cumparam totul de-a gata ..
deee..job-ul meu..imi cam minca tot timpul.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
SimonaU spune:
Mamidestefan, daca vine al 3-lea bebe e binevenit, dar noi nu o sa il proiectam intentionat Nici nu ar avea camera lui saracu
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by SimonaU
Mamidestefan, daca vine al 3-lea bebe e binevenit, dar noi nu o sa il proiectam intentionat Nici nu ar avea camera lui saracu
de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)
Ce bine de voi .. sunt geloasa ..
Eu cu cezariana mea ..inca am mari emotii sa nu ma i-a valul prea tare si sa ma trezesc cu bb2 ..ca e cam devreme ..si eu as cam vrea macar la al doilea sa nu mai fie cezariana ..m-am refacut atit de greu ..cu toate ca statusem in travaliu vreo cinci ore ..adica nu m-am dus la doctor cu programare ..am vrut sa fie natural ..dar nu a fost sa fie ..
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by mamidestefanquote:
Originally posted by SimonaU
de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)
Ce bine de voi .. sunt geloasa ..
Eu cu cezariana mea ..inca am mari emotii sa nu ma i-a valul prea tare si sa ma trezesc cu bb2 ..ca e cam devreme ..si eu as cam vrea macar la al doilea sa nu mai fie cezariana ..m-am refacut atit de greu ..cu toate ca statusem in travaliu vreo cinci ore ..adica nu m-am dus la doctor cu programare ..am vrut sa fie natural ..dar nu a fost sa fie ..
Eu stiu ca daca la primul copil ai facut cezariana,si la al doilea va fi tot cezariana...
POZE
SARILLA spune:
Mai, de Mada_Mxm mai stie cineva ceva?Ca ea era prezenta si aici si mai ales la Confesiuni,si nu am mai vazut de mult o postare de-a ei...
POZE