PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Multumesc mult pt raspunsuri ref CEAI, o sa incerc Milutee, sa vedem reactia.

Roxana

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

ralu, Ilinca a mai luat vitamine...nu pot sa zic ca am vazut vreo schimbare...a luat Infant Formula de la california fitness, iar acum ne-a recomandat Multisanostol....desi nu cred ca o sa-i dau...sa vad ce zice pediatra

si eu i-am dat borcanase Ilincai...si inca ii mai dau din cand in cand...se pare ca le accepta mai bine...insa fructe i-am mai facut si eu din cand in cand, dar are toane...cateodata vrea, cateodata nici borcanase nu vrea

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

Lushk Sper ca nu a ajuns feliuta mea de tort prea tirziu .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Nici vorba...am savurat-o dimineatza la cafea, ca tot mai sunt suparata pe individ ...ce sa zic..esti o ARTISTA ...pe mine nu ma lasa Mihaitza nici la baie sa ma duc dar`mite sa mai si modelez minuni d-astea...Merci

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Crissa71 Cum e ..te-a recunoscut Cipic sau nu ?

SabanaFelicitari pentru dintzoc

mirela0521 BINE AI VENIT in :

larissa_79Felicitari pentru ridicatul in picioaruse.
Si multi mamicii emotionate .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

consi nu ne uita si pe noi cu dintocul numarul 2 la 7 luni si 3 zile...saru'mana
fetele plec acasa la puiut uraaaa
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Elena, intr-adevar Ramoon are dreptate, la dr. Oprea ma refeream. Dar eu doar am auzit ca ar fi bun, nu am fost la el niciodata (ca pe dr mea in niciun caz nu ti-o recomand). Oricum ar trebui sa mai soliciti si alte pareri, zic eu. Si nu m-am suparat ca "mi-ai raspuns pragmatic", ca te inteleg si nu mi-as dori sa trec prin ce treci tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Fetelor,in sfarsit m-am mobilizat si eu si am reusit sa imi fac cont pe dropshots,pentru filmulete,asa ca il puteti vedea www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070222&ctime=124600" target="_blank">aici pe Razvan in timp ce se ridica..pentru a tzaspea oara in picioare(mi-ar fi placut sa filmez prima oara sa am amintire),asa ca mi-a picat si mie fisa sa il filmez.....decat ca el era cam obo,saracu......si jos,la FILME,am mai adaugat si niste pozite,precum ca imi place mult de tot dropshots-ul,se incarca mai misto decat yahoo-ul..Va pup!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Multumim tuturor pt. frumoasele urari!

Am facut si vaccinul. Gata, am scapat repede si fara plansete.
Suntem si noi tot silueti. Are doar 6.400 gr. dar eu sper sa recupereze daca incepem bine, bine cu diversificarea. Apropo, medicul mi-a spus sa nu-i dau ficat din comert ci sa-i dau numai ficat de la pasari de curte. Daca nu gasesc pe cineva mai bine sa nu-i dau ficat ci carne de pui si de curcan. Va spun si voua pt ca mi se pare important sa avem grija ce le dam bbe-ilor sa pape.

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Hai ca ma tin de nu stiu cand sa zic: Mamidestefan esti meseriasa rau la prajituri!!!..eu ziceam ca sunt smekera ca mai fac si eu o negresa, niscaiva clatite si cine stie ce tort din an in Pasti...dar tu....ME-SE-RIA-SA!!!Bravos!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

sarilla, pai razvan al tau e gata de insuratoare ce mai....este flacau in toata regula...bravo...mi-a placut...

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput