PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 3
andreea25 spune:
la multe lunutze sarbatoritzilor! (se pare ac avem numai fetitze)
bulinutza saru'mana de raspuns,Ari nu vomita si nici diaree nu are...daia vreau sa repet copro ca sunt cam in ceata
miti
doniro eu ii dau milutee ori de musetel ori de fenicul.a mea bea ceiut de mika( de musetel) ptr ca mereu erz constipata.mai nou am incercat sa i dau si doar apa plata si vad ca nu refuza.
da chiar, dariana ce face Dari? sunteti bine?
eu ieri am iesit de 2 ori cu zgaiba afara ,azi se pare ca o sa iesim dupa masa de pranz.
geliza mie imi accepta mult mai bine borcanele,si sotul a zis dc asta mananca asta ii dam... o sa incerc sa i combin cu papa facuta de mine.
pupici ma duk la blendurit
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.
elena24 spune:
RAMOON chiar ma gandeam pe unde mai esti ca nu te-am vazut de dimineata pe aici . Am fost si la mitrica dar nu sunt incantata de ea deloc ! La varsta de 3 luni am avut probleme cu micuta si ne-am dus la ea care vroia direct sa ne opereze fara a ne face vreo investigatie ! Dupa care aceea problema s-a rezolvat de la sine odata cu diversificare de papa si papand numai mancare solida!
SCUZA-MA LETITZIA CA AM RASPUNS ASA PRAGMATIC!
anasia spune:
Ana-maria, Ana-Catalina, Busra
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
elena24 spune:
DONIRO eu am avut probleme cu ana pana la 4 luni nu mi-a baut deloc ceai si cineva mi-a sugerat sa-i dau de la milupa cel de fenicul si de atunci bem chiar 6-7 sticlute a cate 150 ml pe zii !
Poti incerca
maryion spune:
Fetelor, eu stiu ca ceaiul de musetel baut asa frecvent nu este bun pt ca distruge flora intestinala.
Se bea doar cand sunt probleme. Asa stiu eu, nu va suparati pe mine.
Tofu este branza vegetala. Cred ca din soia. Gresesc?
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
quote:
Originally posted by elena24
DONIRO eu am avut probleme cu ana pana la 4 luni nu mi-a baut deloc ceai si cineva mi-a sugerat sa-i dau de la milupa cel de fenicul si de atunci bem chiar 6-7 sticlute a cate 150 ml pe zii !
Poti incerca
elena
Elena nu este prea mult ceiutz?
Poate 150 ml in total in 6-7 reprize. Scuze daca gresesc!
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)
Ramoon spune:
si eu ii dau ceai de la Milutee de musetel si Hipp de fructe si fenicul si mai am unul children tea care are de toate...nici Timi nu bea cand era mai mica deloc, nici acum nu se omoara dar 100 ml bea cam toata ziua, eu ii pun o lingurita jumate, desi pe cutie scrie o lg la 100ml de apa si le amestec, adica pun o lg de musetel (de ex.) si jumate de fructe (asta de fructe am vazut k-i place, dar nu-i dau simplu sa nu se invete)si iese mai concentrat, asa-i place...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Lushk spune:
Fetele, stie vreuna dinte voi ceva de Dariana ???
Ca de cand a cazut Dariutzu n-a mai intrat...ma ingrijoreaza...
Sper totusi ca e plecata sau prea ocupata si nu poate intra...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"
Lushk spune:
Eu am renuntat la ceai de vreo 3 saptamani si tare bine e...pentru ca ceaiul era dulceag si aromat, Mihaitza toata ziua ar fi baut ceai..de multe ori refuza mancarea in favoarea unui biberon de ceai si se lasa cu scandal daca vroiam sa i-l iau de la gura...asa ca acum bem apa plata si bea doar cand ii este sete...n-a protestat prea tare in momentul inlocuirii...s-a adaptat imediat...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"
mamidestefan spune:
geliza Scumpica foc Ilincutza ta
iube2001 Multumim frumos ..
cred ca zimbetul puiutzilor nostri ne face foarte fericite pe noi mamici grijulii .
Babee Piersicutzei tale ii sta tare bine in rosu .. inca din primele zile se vedea ..si buna alegere ai facut ..ca ce frumusica e ..ti-o deoache cineva
bulinutaSanatate multa si tie si lui bulinel
Lushk Sper ca nu a ajuns feliuta mea de tort prea tirziu .
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."