PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
maryion spune:
Lidia(mamidestefan) si Darius al meu a facut febra la vaccinul de la 6 luni. La 2 si la 4 luni nicio manifestare, dar la 6 a facut febra si avea si dureri la piciorus.
Febra i-a scazut cu remedii babesti (comprese in jurul abdomenului cu otet si sosete cu otet in picioare). Cu supozitoare nu-i scadea, poate doar ii ameliora durerea.
Am inteles ca este normal ca la varste mai mari sa aiba reactii de la vaccin. Deci ne mai asteptam si la un an.
Lidia tu esti o supermama pe langa faptul ca esti o supergospodina. Ne faci sa "murim"de pofta cu "torturile" tale.
Cel putin pe mine ma lasi fara cuvinte. Esti .
Stefanel si pentru tine.
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)
mamidestefan spune:
Bysko Va tinem pumnii ..sa treceti cu bine de vaccin
dariana Cred ca ar trebui sa le dam sansa sa se cunoasca !!
katik,Crissa71 Multumesc frumos
doniro Ne bucuram ca ati scapat de bubite .
nicolica Uau ..12.4kg ...da e dolofanel piersicoiul tau nu gluma ...dupa pozici parca seamana cu tati ..nu-i asa ? da de frumusel e frumusel foc
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by katik
mamidestefan, pupam pe stefi mic sa treaca febra si sa iasa odata dintisorul buclucas!!! si tie, multa rabdare si...odihna.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Multumim
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Lushk
Fetele, chiar e eficient Calma Baby asta??? Ca eu tot ce i-am luat de la Erbavita si pt. colici si pt. kk, au fost apa de ploaie...pliiiiiiiz, spuneti-mi ca-i bun ca nu mai pot in ritmul asta...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"
La noi functioneaza acest siropel...il dau seara dupa ce papa .. il pun in patut ..si cam intr-un sfert de ora devin mult mai linistit si i se inchid ochisorii ..
aseara a avut citeva tentative sa adoarma dupa siropel ..si nu prea reusea ..asa ca l-am masat si cu putin Calgel ..si dupa 5 minute a adormit.
nicolica spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
Bysko Va tinem pumnii ..sa treceti cu bine de vaccin
dariana Cred ca ar trebui sa le dam sansa sa se cunoasca !!
katik,Crissa71 Multumesc frumos
doniro Ne bucuram ca ati scapat de bubite .
nicolica Uau ..12.4kg ...da e dolofanel piersicoiul tau nu gluma ...dupa pozici parca seamana cu tati ..nu-i asa ? da de frumusel e frumusel foc
da, seamana cu papi, care are cca 115kg si 1,95 m. Mie imi place sa cred ca are ceva si din trasaturie mele
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by maryion
Lidia(mamidestefan) si Darius al meu a facut febra la vaccinul de la 6 luni. La 2 si la 4 luni nicio manifestare, dar la 6 a facut febra si avea si dureri la piciorus.
Febra i-a scazut cu remedii babesti (comprese in jurul abdomenului cu otet si sosete cu otet in picioare). Cu supozitoare nu-i scadea, poate doar ii ameliora durerea.
Am inteles ca este normal ca la varste mai mari sa aiba reactii de la vaccin. Deci ne mai asteptam si la un an.
Lidia tu esti o supermama pe langa faptul ca esti o supergospodina. Ne faci sa "murim"de pofta cu "torturile" tale.
Cel putin pe mine ma lasi fara cuvinte. Esti .
Stefanel si pentru tine.
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)
Sunt cuvinte MARI ...ma faci sa rosesc ..iti multumesc frumos
ingereasa spune:
Buna, fetele,
Multumim din suflet pentru urarile voastre!
Da, Rares al nostru faca astazi 6 luni, e totul f bine, doar ca sunt nitel ingrijorata ptr ca eu de 3 zile sunt extrem de racita , deh, mama soacra a fostfoarte "darnica" si a impartit la toata lumea....
Il apar si eu pe bebe cum pot, m-am dezinfectat cu apa, sapun, aloe first si de ieri am facut rost si de masti din alea de chirurgie si de cate ori ma apropii de bebe le folosesc....Se cam uita el, asa ciudat, la mine dar prefer, decat sa fie bolnav!
Ziceam ca sunt putin ingrijorata ca astazi a tusit de cateva ori dar in rest, nimic altceva....Oare trebuie sa ma ingrijorez, sa ii dau ceva de tuse? Voi ce ziceti?
Ma si gandesc ca pe 28 facem vaccinul de 6 luni si trebuie sa fie perfect sanatos.
Inca o data multumim de urari sisa aveti cu toatele o zi extraordinara!
anasia spune:
ingereasa, la mine a functionat partial faza cu masca, mucisori tot a avut, dar, in rest, n-a tusit sau febra;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
maryion spune:
quote:
Originally posted by ingereasa
Buna, fetele,
Multumim din suflet pentru urarile voastre!
Da, Rares al nostru faca astazi 6 luni, e totul f bine, doar ca sunt nitel ingrijorata ptr ca eu de 3 zile sunt extrem de racita , deh, mama soacra a fostfoarte "darnica" si a impartit la toata lumea....
Il apar si eu pe bebe cum pot, m-am dezinfectat cu apa, sapun, aloe first si de ieri am facut rost si de masti din alea de chirurgie si de cate ori ma apropii de bebe le folosesc....Se cam uita el, asa ciudat, la mine dar prefer, decat sa fie bolnav!
Ziceam ca sunt putin ingrijorata ca astazi a tusit de cateva ori dar in rest, nimic altceva....Oare trebuie sa ma ingrijorez, sa ii dau ceva de tuse? Voi ce ziceti?
Ma si gandesc ca pe 28 facem vaccinul de 6 luni si trebuie sa fie perfect sanatos.
Inca o data multumim de urari sisa aveti cu toatele o zi extraordinara!
Mada cu Rares Gabriel
Ai grija de pui sa nu ia raceala de la tine.
Bine ca porti masca pt ca eu nu am facut-o si l-am racit putin, dar am scapat si era si dupa vaccin.
Sanatate!
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
mamidestefan spune:
S-a trezit puiul meu ..
si iarasi a crescut temperatura la 38.2 ..
asa ca suntem in continuare in alerta.
Va las ..ca e tare suparat .