PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata fetele!
si noi suntem trezite de la 8 dar
nici noi nu am avut o noapte prea linistita, s-a cam foit toata noaptea, ii cadea suzi...bat-o vina pe suzi asta...
in rest suntem bine.
la bbii bolnaviori!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

sarbatoritilor de azi

Alexandru Andrei
Robert Cristian
Matei
Rares Gabriel

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

la noi a functionat aprox o luna si daca am vazut ca doarme am renuntt la el si acum imi vine sa ma dau cu capul de perei
am reinceput sa ii dau iar de ieri...sa vedem
imi pare rau pt puiutii cu temperatura, pup mamicile lor scumpe

intrebare: putem sa le dam si copan de pui in locul pieptului de pui???

quote:
Originally posted by Lushk

`neatza la cafea...ma inscriu si eu la cheaunite ...vad ca toata lumea are probleme cu dintzii...eu ce sa mai zic ca de la 4 luni are gingiile umflate si pana acum nimic...noptile nu mai sunt nopti demult, iar zilele nu mai zic...asta e...slava D-lui ca vine week-endul sa mai stea si sotzul cu Mihaitza ca saptamana asta m-a terorizat pur si simplu...
Fetele, chiar e eficient Calma Baby asta??? Ca eu tot ce i-am luat de la Erbavita si pt. colici si pt. kk, au fost apa de ploaie...pliiiiiiiz, spuneti-mi ca-i bun ca nu mai pot in ritmul asta...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Salutare!
Lidia,de ce nu-ncerci sa-i pui sosetute-n picioruse,cu apa si otet?Febra scade numaidecat,mai ales ca nu-i vb de vreo infectie.Sanatate multa!
Ada,
Diana,ma bucur ca si pitica ta progreseaza .Pe mine m-ar multumi daca macar ar sta 10'(mi-e frica sa am pretentii mai mari de-atat)linistita fara mami sau altcineva-n jur.Iar daca,din intamplare imi fac prezenta cu treaba,prin jurul ei,nu mai conteaza acel cineva cu care sta.Boceste dupa mine.Nu zic ca nu-s mandra din pct asta de vedere,dar cateodata cred ca exagereaza.I-am luat fel de fel de jucarii,play-gym,leagan...Iar daca vreau s-o necajesc,ii pun play-gym (pe care-l au multe fete de-aici) si caruia i se-nvarte,se aprinde soarele si canta albinutele,etc,multe chestii dragute pt bebelaci le face.Ei bine,pe ea o lasa rece toate astea.Dimpotriva,chiar o irita.De leagan,nu mai vorbesc.Nu sta deloc in el.Arde .Toate astea ma nelinistesc pe mine.In schimb, am o multumire din partea ei:se culca la 10 si se trezeste la 8(de la 4 luni),cu mici cereri de suzi in timpul noptii,fara alte proteste.

Simona,felicitari pt Mara cea delicata!
Nico,un adevarat piersicoi ai!Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Si... am omis cea mai mare multumire pe care o am :ca-i pofticioasa si papacioasa.
Afara nu protesteaza,dimpotriva fac frigul in timp ce ea doarme 2,3 ore legate,in carut.Nu lipseste nici-o zi de-afara.In iarna asta nu stiu dac-am stat 10 zile-n casa,si-asta din alte cauze .

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Katik multumim de raspuns , o sa mergem la un doctor homeopat poate il gasim pe cel de care zicea Eliza.
Katik voi aveati bubite si pe corp sau numai pe fata ca noi?
Geliza multumim pentru sfat.
Mamidestefan pupam Stefanelul sa ii treaca febra. Da tu nu ii dai nika de febra sau nu am vazut eu, si noi am facut febra la cel de 4 luni si i-am dat eferalgan de 80 mg supozitor la 8 ore alternativ cu nurofen 2,5 ml cam 2-3 zile.

Andreea si Muhh la mine nu merge faza cu jucarii sau cantecele, Tv. Am incercat de toate, el ia cate linguri vrea el si dupa maraie strange gura si nu pot nicicum sa il pacalesc asa ca pun la bibe si papa tot.
A...si azi am vazut mesajul lui Oanaalex si am incercat sa ii dau si lapte dupa ce papase 150 gr de piure de fructe si a papat 100 ml lapte si eu pana acum nu ii mai dadeam... nika dupa !
Ce au copii astia cu mancatul cu lingurita, ca al meu acum o luna papa numai cu lingurita piure?

si pe Bulinel sa se faca bine mai repede si pe Bulinuta ca la cate suporta ea....

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Neatza fetele!
Eu sunt zombie,m-a luat fii-miu de buna azi noapte
Am adormit pe la 1 fara ceva,la 1.20 a inceput Patricia sa miaune,cred ca visa ceva urat ca dupa vreo 5 min s-a potolit singurica.
Ei dar l-a trezit pe David si a inceput el cu bazaitul din ora in ora cred ca a fost ,si uite asa ridicat-te din pat,mergi in camera lui,pune-l in pat si cand ma lua si pe mine somnul din nou incepea iarasi
Asa e si la mine de aproape doua saptamani, deja am inceput sa ma obisnuiesc. Lui Radu cred ca-i ies si dintii, simt numai muchii peste tot, cred ca-i ies mai multi deodata si are reprize interminabile de urlete, iar Cristi raspunde cu aceeasi moneda, asa ca am concert pe doua voci.
Sa stii ca si Cristi a avut problema asta cu amestecul de limbi (si erau doar doua, nu trei!) si si-a dat drumul destul de greu, o perioada buna le-a amestecat in ultimul hal, dar acum este ok. Inca le mai amesteca, dar pe principiu "spun ce-i mai usor", de ex., de ce sa zica "albastru", cand poate sa zica "blue", mai scurt. Adica stie ambele variante si alege ce-i convine. Mult succes si voua si va tin pumnii sa nu fie nimic in neregula cu urechile.

La multi ani Alexandru Andrei, Robert Cristian, Matei, Rares Gabriel!

Eu ma tot uit pe geam doar-doar apare soarele sa mergem in parc, dar in loc de asta tocmai a tras o ploita. Mrrrrr...

O zi buna tuturor!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Gata vaccinul! A urlat Busra de cand a vazut-o pe dr pana am plecat de acolo!Are 8,800 si 71 cm. Radeam cu mama ca are vreo 4-5 perechi de incaltari marimea 12 si nu-i vin de nicio culoare-deja o vedem cu un nr> la picior cand o creste!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Gata am papat si de pranz.
Facem 1/2 ora siesta si plecam afara.
La noi este iarna in toata regula, cu zapada, frumos.
PA! Ne revedem pe seara.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Merci fetele pt rspunsuri, Lidia si Adelapop...acum am dat telefon sotzului sa ia siropel, poate dormim si noi o noapte, doua......
Voi ii ascoateti pe pitici pe vijelia asta??? Eu sunt in dubiu...mi-e cam frik pt ca e si racorik...De cand cu bronshiolita aia pacatoasa am prins frik, noi care n-aveam nici o treaba, ieseam si pe ploaie...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput