***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)
Raspunsuri - Pagina 10
Sobi spune:
da, elteka , incerc sa fac in fiecare zi cateva reprize, e drept ca nu sunt foarte constiincioasa dar ma straduiesc sa nu uit. uite, vezi ca si miniuta a primit sfaturi sa le faca de la moasa ei din germania. inseamna ca totusi sunt folositoare, macar la refacearea de dupa nastere.
Andreea 22+ Vlad
POZE
sadicutza spune:
Neatza fetele!!!
Cum ati dormit??? Noi am dormit binishor...nu ne-am mai ridicat din pat peste noapte, dar m-am chinuit sa respir si m-am trezit cu gura uscata din cauza respiratiei pe gura......apropo, se pot folosi picaturi de nas??? ce fel de picaturi???
In legatura cu condusul...eu am momente cand imi mut piciorul dr.de pe acceleratie pe frana, cu mana, nu mai am forta in picioare si ma si dor ligamentele + osul pubian. Centura de siguranta o trag despe mine doar ca sa se vada ca exista...nu o blochez ...si asta doar pt. ca am carnetul expirat din nov.2006 si nu am avut timp sa-l schimb...pt. schimbarea carnetului puteti intra pe sitele politiei rutiere bucuresti, sunt acolo toate formuralele si actele necesare. Pot sa va spun ca trebuie facuta fisa medicala(se face numai in grozovici si inca o policlinica) si costa 110 ron, dar si pt. asta prebuie programare...asa ca mai astept cu permisul, iar daca ma opreste nenea politistul, ii spun ca sunt gravida si nu am cum sa stau la cozile alea interminabile de la politie . Chestia cu burtica, m-am mai ajutat acum 2 sapt., cand am luat un radar in afumati (121km/h in localitate), trebuia sa raman fara permis, sa platesc 3-4 mil amenda...dar pt. ca aveam burtica, nenea politistul a fost dragut si m-a iertat.
sadicutza 27+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
vas spune:
ELteka, nu lucrez fizic , ci psihic. Sunt intr-un birou de cadastru si imagineaza-ti la cum se vand acuma terenuri, ce nebunie e. Nu aud decat de parcele, numere topografice, extrase de carte funciara si oameni care nu vor sa priceapa.E adevarat ca la cate smecherii se fac in tara asta bietii oameni cumpara un teren intr-o parte si descopera ca e in acte e in alta.
Andradap, incearca sa bei multa apa, si stai la caldurica. Eu un an de zile am patimit cu infectie de genul asta si daca va spun care era problema............. TOT ce era sifonat. Am renuntat la toate, bineinteles la Cola cel mai greu dupa 7 ani de baut in fiecare zi . Iar acum am scapat.Problema mea e ca nu pot purta chilot la munca ptc. ma deranjeaza la statul pe scaun.Adica imi face urma pe fundulet si nu mai pot sta jos.
Doamne, doamne ce vesel e gandecelul meu cand scriu pe forum. Suteaza pe acolo. Nu degeaba se joaca tati pe FIFA , nu? Dar totusi ea e fetita.
O sa fiu si eu mamica
dianalaura spune:
Neata fetelor!
In sfarsit am fost si eu matinala, la 7 si 10 deschisesem si eu calculatorul...cand..ce sa vezi! Nu mergea netu'! Mi-am facut niste draci!!!! Abia acum vad ca si-a revenit....
Chiar asa Andrada, nu trebuia tu sa te duci azi la analize? Vezi ca de nu te duci, acum pe bune ca te sun maine dimineata la 6.30 sa te trezesti si sa pleci..de fapt sa pleci, ca de trezit te trezesti tu....
Referitor la centura, eu nu am permis...insa stau in dreapta si atunci..sincer, in oras nu imi pun centura, pt ca si asa e burta mare, plus haina ca e groasa...nu pot sta asa sufocata. Insa cand am mers la drum lung, si mi-am dat jos haina de fas, mi-am pus si centura. E adevarat ca dupa ce am pus-o am mai largit-o un pic, si mai si tineam cu mana pe burtica, sa nu imi vina centura chiar acolo...
Fetelor, daca tot ati vorbit voi de gris..stiti ce mi-am cumparat ieri? HALVA....yammmi...nu mai mancasem de mult....si parca mi s-a facut dor, nu atat pofta, cat dor sa mananc niste halva...
Cum e vremea pe la voi? La noi ploua...nasol...azi dimineata la 6 ploua....si inca nu s-a oprit...si eu trebuie sa ma duc pana in oras...am zis ca dupa ce se termina ploaia, dar dupa cum vad ca e de asezat de ploaie, nu cred sa se opreasca prea curand....
diana 27+ STEFAN
bebe
poze
Alyna24 spune:
Neata, burtici!
Eu aseara n-am avut somn de nici o culoare!M-am uitat la TV pana pe la 3 in sufragerie sa nu-l trezesc pe sot si am adormit!M-am trezit pe la 5 si m-am mutat langa el!Nu mai aveam iar somn!Dupa 7 am mai adormit pana pe la 9!Deja incep insomniile nasolae???Offffff!!!!!!!!!!
Andrada, pai probabil voi veni la intalnire insa n-am anuntat pt ca nu vreau sa par neserioasa dc nu apar!Depinde de cateva probl pe care trebuie sa le rezolv cu ai mei parinti cam pe atunci(caci si-au luat apartament de curand , mai au de dat o parte din bani, notariat......si ma duc cu ei)!Ramanem singurei in sfarsit desi cu siguranta vom regreta ca nu mai stam cu mama(ca tata oricum a venit acasa acum 2 zile si nu mai venise din vara anul trecut-sta la tara)!Mai ales acum ca vine bebe si voi avea nevoie de ajutor insa nu-mi fac asa probl caci sta la cateva blocuri de mine ca si sor'mea de altfel!Cu Moko ma gandeam ca daca tot lucreaza la gradinita unde este nepotelul meu(si unde va fi si fi'miu)sa facem si noi cunostinta!Nu va supi pe noi daca vb si noi cateva minutele acolo!
Referitor la centura, nici eu n-am suportat-o niciodata insa acum am un motiv in plus sa n-o port!Inca mai conduc desi parca imi este mai greu caci fara sa0mi dau seama stau mai incordata parca si ma cam tine burtik!Dar mai am de gand sa conduc caci sunt dependenta de masina!
Curatenia, in general eu o fac prin casa insa cu aspiratorul nu mai dau ca tare ma mai cearta sotul(ma doare si mijlocul cand dau cu el)!Si ne ocupam de asta in weekend sa fie si el acasa!
Chris, ti-am vazut pozicile si ai un baietel dulce foc desi initial am zis ca e fetita!Sa va traiasca!Si burtik!
Alyna 28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Madi spune:
Buna burtici!
Am vazut ca vorbiti despre condus si centura de siguranta. Eu cred ca sunt cea mai scunda dintre voi am 1.56m dar inca nu am probleme cu condusul si centura. Eu imi trag scaunul cel mai in fata posibil, ca altfel nu ajung la pedale si imi trec centura - cea de jos, pe sub burtica - si cea de sus, peste burta. Mie mi-e cam teama sa merg fara centura, am citit si pe site-urile straine ca nu e bine sa renunti la centura, ci doar sa ai grija sa nu presese pe burtica.
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Alyna24 spune:
Vas, Motanel, felicitari pt noua saptamana si pe burticute!
Alyna 28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
addinel spune:
neatza burtici
nu am mai apucat sa scriu ieri, dupa eco am fost atat de fericiti amandoi ca totul este ok incat ne-am petrecut dupa-amiaza si seara in familie :). deci: totul este ok, gagalicea noastra creste si se dezvolta normal. are 570 de grame deja. are s-o cheme maria, daca poate sa ne treaca si pe noi cineva in listutza.
pupici la burtici
p.s. dideip, ti-am trimis mail :).
23+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
andradap spune:
ELTEKA, uite m-am chinuit sa atasez o poza cu UTERUL GRAVID.
La 24 de saptamani ar trebui sa fie cam de 25 de cm. lungime, adik vreo 3-5 cm deasupra buricului.
Si cum adik? Sa probeze altcineva chiloteii inainte sa-i cumpar eu??? VAAAAAAAAAAAAAAAAAAI!!!! [g] MOOOOOOOOOOOOOOOOR!!!!
PS: Citesc acum si restul... m-am garbit sa raspund...
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio
miniuta spune:
elteka, sobi, da, exercitiile kegel ajuta (si) la , va pot eu confirma, pentru ca eu le fac de ani de zile (ce-i drept, nu regulat) si le mai activez din cand in cand
acum, eu ce sa zic, nu stiu cat o sa ne ajute la nastere, dar eu le fac, ca vorba aia, muschii sunt buni oriunde (si eu am vazut la bunica si la mama ce inseamna de la o anumita varsta in sus o proasta musculatura pelviana, si nu vreau sa experimentez pe propria piele). am mai citit si eu pe aici pe site ca ar fi fost doctori care erau nemultumiti ca pacientele facusera aceste exercitii, unii le recomanda numai pentru refacere. si nu mai stiu unde am citit ca nu sunt recomandate celor care au deja contractii.
ah, si am uitat sa va spun ca eu tot citesc la mamicile de ianuarie februarie, si lacramez din belsug uitandu-ma la pozele cu bebeii lor, dar in acelasi timp mi se urca si paru-n cap vazand cu ce si cate probleme se confrunta. dar asta e, toate la timpul lor. oricum, sunt si multe informatii ineresante si folositoare. in plus, fetele sunt tare simpatice!
ei, cam asa.
just free your mind, and the rest will follow