***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)
Raspunsuri - Pagina 9
vas spune:
buna dimineata burtici!
nu am mai intrat de vreo doua zile, sunt atat de obosita incat nu mai fac fata la nimic. daca o sa continui in ritmul asta ajung ca si Kay, al meu sot nu stiu cat va mai rezista ca eu nu mai fac nimic prin casa , nici mancare , nici curatenie . Sper sa mai vin saptamana viitoare la munca si gata ca nu se mai poate. Ieri imi venea sa o bat pe o femeie la care daca nu i/am putut rezolva problema a inceput sa/mi zica sa am grija cum ii rezolv si cum ma port cu ea, sa nu uit ca sunt gravida. Pai ce eu imi fac treaba de frica ei?!!!!! Mai aveam un pic si explodam. Si bebe era nervos, cred ca ii zicea si el vreo 2.
Azi e tare vioaie scumpica mea, s/a trezit mai tarziu decat mine, iar acum se joaca. dar mie parca imi vine sa vomit. Azi cred ca va trece greu ziua. Nu prea am chef de nimic dar trebuie sa-mi fac ca am multe de lucru.
Am schimbat si noi saptamana.Am intrat in 28, adica ne semenem cu 27+. Hai ca poate pana nastem prindem smecheria cu saptamanile.
Parca mi/am mai revenit de cand va scriu. Bebe tot jucausa e.
Hai ca azi poate o sa fiu mai activa.
27+
O sa fiu si eu mamica
andradap spune:
Motannel, Vas, felicitari pentru o noua saptamana!!!
Eu sunt cam suparata.. .de fapt prost dispusa rau de tot!!! AM o mare problema... jenanta de-a dreptul...
De duminica a inceput sa ma jeneze si sa ma manance... Nu este si secretie mai multa ca de-obicei, dar azi mai rau ca niciodata ma mananca teribil de tare , iar eu nu ma pot abtine de la scarpinat si va imaginati ca de ce scarpin de-aia e si mai rau si tot asa . Cauzele aparitiei acestei mancarimi... pot fi doar 2 (sigur nu are ce sa fie altceva!). Vineri seara am purtat o pereche de chiloti noi de poliamida (deci NU BUMBAC). Asta ar putea fi o cauza. Alta tot de la chiloti se trage... Desi erau noi... poate trebuia sa-i spal inainte de a-i purta, ca totusi stateau atarnati pe un umeras in carrefopur si poate au mai cazut pe jos sau cine stie ce nespalati au mai pus mana pe ei!!!
Vaaai... mi-e groaza cand ma gandesc Azi dimineata am stat o ora in cada... ca asa ma mai lasa...
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio
ELTEKA spune:
'Neata, Vas! Sa ai o zi buna!
Da' ce lucrezi tu asa greu?
Eu daca stau pe scaun n-am nimic, insa ieri m-am apucat sa aspir si sa sterg pe jos...Mie nu mi s-a parut greu, dar pe la 10 seara ma luase o durere de coloana, ca nu puteam sa calc in picioare...In patru labe am circulat, pina m-am prins ca pot sa ma tirasc pe scaunul cu rotile de la computer...
Eu d'astea nu mai fac, las' sa faca sotulache curatenie! Azi noapte nici n-am putut dormi de dureri de solduri...
Si au inceput sa ma doara oasele de jos de tot, inspre picior, asa ceva...Atit de curind, ca noi sintem 24+??? Plus ca mai ma suteaza bebe pe la ficat si sub inima, cred ca am uterul prea mare... Acum iar mai tre' sa stau o luna pina intreb doctorita
Poate se trezeste Andrada si ma mai calmeaza...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
ELTEKA spune:
Am postat deodata, Andrada
Vezi, te pomeneam... Ce stii de variatiile de inaltime a uterului? Ca pe undeva scria - cite saptamini, atitia centimetri, dar eu de la 15w aveam 18cm si tot asa, cu vreo 3 inainte ...
Asa creste bebe
ELTEKA spune:
Si asa trebuia sa te duci azi la analize, nu, Andrada? Cred ca trebuie sa treci sa-ti faci si o lama, asta e...
E posibil sa-i fi si incercat altcineva, stii cum e la noi...
Hai, nu te duci la doctor? Eu tratamente naturiste stiu de ceai de musetel dar mai ales de iaurt! Dar mai sigura e lama, macar stii ce e.
Asa creste bebe
Sobi spune:
Neata fetele,
Mi-am amintit discutia de ieri legata de centura la burticile soferite si vreau sa va dau un sfat. Pe cat se poate va rog nu evitati sa va puneti centura de siguranta! In cazul unui impact centura va va proteja si pe voi si pe bebe. stiu mai multe cazuri in care daca s-ar fi purtat centura, loviturile suferite ar fi fost cu mult mai reduse.
elteka am o intrebare pentru tine: exercitiile kegel, de care mi-ai vorbit zilele trecute (si pe care ma straduiesc sa le fac zilnic) sunt aceleasi cu exercitii ale muschilor pelvieni?
Andreea 22+ Vlad
POZE
miniuta spune:
bun, sa o luam de la capat, ca vad ca imi face fite calculatorul si m-a dat afara dupa ce v-am salutat.
ma repet: buna dimineata.
nu am mai scris de o saptamana, si asta pt ca nu am energie, chef, nervi sau stie mama zmeilor de ce (cred ca de fapt am prea multi nervi, sunt ca o bomba cu ceas, mai am putin si explodez).
de citit v-am citit insa sarguincios, v-am admirat pozele, buriticile, frizurile si alea altele. mie mi se pare ca sunteti toate foarte dragutze, si foarte tinere (nu ca eu n-as fi ).
noutati? nu prea. am fost saptamana trecuta la testul doppler si totul era in regula, asa ca acum trebuie (mai bine zis, vreau) sa repet testul de toxoplasmoza si sa fac testul de glicemie si am terminat cu testele, raman doar controalele lunare. foarte bine, atata timp cat bebelinul ramane sanatos si voios.
pe bebelin il simt zilnic miscandu-se, dar, desi am burtica mare, a mea nu face valuri ca sa se vada din exterior (asa cum se vedea in filmuletul andradei). e drept ca si antonio e cu cateva saptamani mai mare decat puiul meu....mai am timp sa admir si din astea, nu?
in rest nimic...cam ca oana...da-i si lupta cu renovatul....un pas inainte, doi inapoi (macar oana inainteaza) dar incet incet om gata si noi.
ah da, aseara am inceput cursurile prenatale. nu pot sa spun ca am fost impresionata, dar sper ca intr-adevcar sa invat chestii folositoare. ce ne-a tot spus moasa (simpatica) e ca durerile nasterii sunt mari (o tot repeta...pana i-am zis ca eu nu vreau/nu simt nevoia sa aud asa ceva) dar ca slava domnului exista o gramada de mijloace sa ne usureze durerea. de fapt ea insista sa nu cumva sa facem pe mamele eroine si sa refuzam calmantele, pentru ca asa de fapt il chinuim pe bebit. a insistat foarte tare pe faptul ca trebuie sa ne relaxam in timpul nasterii, pe ideea ca musculatura trebuie relaxata, altfel e ca si cum l-am da pe bebelus cu capul de pereti (astia fiind muschii incordati). am facut si vreo doua exercitii de intarire a musculaturii, dar probabil ca de saptamana viitoare vom face mai multe. tema pentru acasa au ramas exercitiile kegel, ce trebuie facute zilnic cu sfintenie pana la nastere (si dupa, evident, pentru refacere).
cam atat. o zi buna si usoara
miniuta
just free your mind, and the rest will follow
ELTEKA spune:
Alea sunt, Sobi! Te-ai apucat de ele?
Unele fete au zis ca n-au nici un rezultat pentru nastere, dar la mine scrie de ele in toate cartile. Cica se intaresc muschii si ii poti controla mai bine la nastere si dupa.
Eu care sint mai slaninoasa, imi zic ca muschii sint buni oriunde
Asa creste bebe
ELTEKA spune:
Ia uite Miniuta, ca tu scriai despre acelasi lucru!
Asa scrie si la mine in carti, cum zice moasa ta, dar saptamina trecuta am discutat despre ele si la unele fete au dat contractii, altele deja mamici au zis ca n-au efect direct.
Se pare insa ca sint bune la
Eu atita timp cit nu trebuie sa merg la sala, fac orice
Asa creste bebe