***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)
Raspunsuri - Pagina 8
andradap spune:
Chris27... imi pare rau ca nu am scris tot ce voiam sa scriu... si anume:
"Dupa cate vad eu, fetita ta seamana cu tine.. deci imi da planurile peste cap cum ca baieteii seamana cu mamicile... si eu care ma bucuram ca am baiat si ca deci va semana cu mine.. Dupa cum vad nu e o regula" Deci pana la urma BAIETII seamana cu MAMELE!!! IUPIIII
LIVIANA!!! Parca azi era ziua lui Matei!!! Sper sa nu ma insel, dar stiu sigur ca vedeam undeva data de 21 februarie in semnatura unei mamici de mai-iunie2007... Si din cate stiu... de tine era vorba.
Asadar, cu o mik intarziere... dar inca e 21
LA MULTI MULTI ANI MATEI!!!
Sa-ti traiasca baiatul, Liviana , sa fie sanatos si sa te bucuri mult de ambii tai copii!!!
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio
moko spune:
gata si cu cumparaturile! nu am reusit sa iau in seara asta narghileaua, asa ca maine trebuie sa ma duc de una singura pe undeva pe langa scala sa o cumpar! in schimb mi-am facut aprovizionarea de detergenti si mancarica!
ca a venit vorba de condus si masini...pana acum cateva zile aveam doar o masina penru amandoi si cum eu intotdeauna am lucrat mai aproape de casa decat sotul, am folosit mijloaceled etransport (2-3 statii).In perioada Craciunului mi-am pierdut si permisul de conducere( pe care nu il schimbasem inca pe numele de dupa casatorie si mi-e si frica sa ma pun pe alergatura dupa dovezi si alte alea-apropo, aveti idee cum ar trebui sa procedez?). ma rog, ideea e ca n-am mai condus de foarte multa vreme si de vreo saptamana masina noastra sta la sediul firmei sotului meu, pentru ca lui i-au dat masina de serviciu, si eu imi scot sufletul cu RATB-ul ( si nu simt efortul decat cand trebuie sa plec la cumparaturi de una singura).
despre amenajari in casa...nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta! Noi stam cu chirie si incercam sa ne luam o casuta a noastra, fie chiar si o garsoniera( ca deh, salariu meu din invatamant e un fel de n-ar mai fi, iar sotul castiga mai bine, dar nu toate veniturile ii apar si in cartea de munca si toate bancile cu oferte avantajoase la credite vor venitul din CM).Pana in iunie trebuie sa eliberam apartamentul in care stam acum si noi ne miscam cu viteza melcului cu actele pentru credit
daca nu mai apar in seara asta, va urez noapte buna si vise placute!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
22+ cu pui drag..
poze
andradap spune:
Moko... imi pare rau ca nu ai gasit narghileaua...
Cu permisul e cam alergatura... si numai asta iti mai lipsea tie acum... Trebuie sa vezi la Udriste ce anume iti trebuie... Poate trec eu pe-acolo... ca si-asa si eu trebuie sa-l schimb (tot din cauza numelui ) si ma intersez ce acte ar trebui in caz de pierdere...
Oricum... ce stiu sigur este ca trebuie sa-l declari pierdut... dar banuiesc ca ai facut asta atunci cand l-ai pierdut!
Te pup
Andrada 28+ cu Antonio
moko spune:
am revenit,in primul rand pentru a-i spune lui iri ca nu este neaparata nevoie de operatie pentru discopatia sotului.Tatal meu a avut timp de cativa ani buni probleme cu sciatica si i se spusese ca singura salvare a lui ar fi operatia. Asta pana a ajuns la Spitatul Militar unde a avut parte de o interventie mecanica si apoi a stat vreo 72 de ore nemiscat (din nou nu ma pricep la termenii medicali si s-ar putea sa vorbesc prostii). Ideea e ca se poate si altfel...tata de 15 ani nu a mai avut probleme!
fetelor, nu aveti cumva vreun sot, frate, var, inginer(preferabil absolvent de UTCB-instalatii) care vrea sa se angajeze? Ca, daca mai vreu sa am sot acasa, am 2 solutii- ori il clonez in vreo 2-3 exemplare (solutia ideala, dar imposibila) ori ii gasesc un om capabil si doritor de angajare!
gata, fug la cre-mu-ia-la de seara si somnic ca maine o iau de la capat!!!!
pupici la burtici!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
22+ cu pui drag..
poze
andradap spune:
Fetelor, voi iar dormiti???
Pai eu ce sa fc aici singurica pe FORUM???
Hmmmm... mai astept... si daca nu apare nimeni... plec si eu sa ma uit la TV... ca somn eu nu am... pana pe la 2:00
Andrada 28+ cu Antonio
andradap spune:
Eeeh... ma duc sa ma pun si eu in pat... ca vad ca voi ati adormit bustean toate...
NOAPTE BUNA!!!
si BUNA DIMINEATA celorlalte de peste mari si tari
Andrada 28+ cu Antonio
IULIABRAILA spune:
eu nu am adormit, ma uit la fotbal.
stiam eu ca este fotbalist,sa il manince mami de bebe.
pup fetele si sa visati frumos. odihna placuta !
IULIA
24+ cu bebe FLORIN MARIO
Motannel spune:
Am schimbat saptamana! Am intrat in luna a saptea?
Va pup si noapte buna! Sau buna dimineata !
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel, 26+, Teodora
Motannel spune:
Acum am schimbat-o! Suntem in sapt 28!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel, 27+, Teodora
IULIABRAILA spune:
motanicule, eu socoteala cu luna a VII a o incep cu sapt 29, inclusiv.
asa am o carticica "cartea viitoarei mame"- de altfel bunicica.
mai bine pe sapt, ca pe luni e incurcata rau problema. adica 40 sapt inseamna 10 luni de sarcina, pt ca luna in sarcina inseamna 4 sapt, asta stiu sigur.
pup fetele !
IULIA
24+ cu bebe FLORIN MARIO