***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Andradap oricum situatia noastra nu e roz, nu traim decat cu sal sotului si atat.Norocul nostru e ca stam cu socrii mei care ne ajuta enorm platind tot ce tine de casa si chiar mancare ca mai mult ei cumpara...de asta ma lupt sa gasesc o lege in favoarea mea,dar....cam slabut.
Va pup pe toate si noapte buna, ca sunt franta de oboseala.

Byu 24+ cu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Burtici

Tot asa vorbarete cum va stiu...
Azi am intrat si noi in sapt 28,adica in +27 deci luna 7.burtica mea e destul de mare si deja incomoda.
In plus eu inca bat cararile patriei,ieri am fost la Galati,am condus in total 7,5 ore .Am ajuns extrem de obosita.Dar asta e,trebuie sa-mi termin angajamentele ,in plus tre sa castig bani;
Si cand ma gandesc ca mai am de facut vro 3 drumuri prin martie-aprilie la Targoviste
Aaaaa sa va mai zic ca pe 1 si 2 sunt la Varna!
Sotul a inceput un tratament si ceva mai bine,se parea ca totusi operatia e solutia.Macar m-am mai eliberat un pic.
Apopos de condus cu centura nu am probleme ,nu o pun decat in afra orasului si atunci dupa ce o prind o largesc asa ca nu sta stransa pe burtica.
Pe mine am constata ca ma doare in zona inghinala,cand ridic piciorul sau cand le departez si chiar cand apas pedalele la sofat????E asa ca o amorteala.Voua vi se intampla?
Eu n-am fost inca la controlul lunar luna asta...iar la eco sunt programata pe 29 martie;
Fetelor ie deja mi-e greu cu burtica mea parca e deja pana la stomac si mai am inca 3 luni...
Va pup pe toate si ma bucur ca sunteti bine

poze
Iri +27 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Byu, dupa cum ai vazut avem situatii similare... doar sotul salariu... dar ne platesc parintii darile cu casa... Ne descurcam noi...

Piticasigogosica, si eu simt ca niste intepaturi in zona inghinala... eu pun pe seama miscarilor copilului... pentru ca de-obicei coincide cu fatzaiala lui Desi e posibil sa fie si ligamentele care incep sa se intinda... nu stiu ce sa zic...

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

Buna dragelor!
Pisicasigogosica, am o prietena care tot pe la 7 luni spunea ca o doare intre picioare ca si cum ar fi calarit un cal...probabil ca asta e durerea de care zici. A mai spus cineva pe aici de durerea asta si stiu ca i-a spus mama ei ca se "desfac" oasele. Cred ca e normal avand in vedere ca in curand organismul trebuie sa fie suficient de "lat" ca sa lase sa iasa puiul la lumina.Trece!
Fetelor, v-am vazut pozele cu burticile.... Suntem din ce in ce mai burtoase.
Eu ieri am fost sa imi iau alti pantaloni ca nu imi mai veneau hainele luate cum 2-3 luni si cand m-am vazut in oglinda din cabina de proba m-am speriat... Am crescut ca o painica.
Bebelina mea dimineata la 4 si-a propus sa se joace si m-a tinut treaza pana la 6.40.... Si acum face acelasi lucru....jucausa ca mami si tati la un loc.
Referitor la situatia financiara...nu are rost sa ma mai plang pt ca am mai explicat cum stam. Diferenta aici e ca bebeii nu au alocatie asa ca nu va fi nici o schimbare in bine dpdv financiar. Dar ma rog sa fim sanatosi si noi, si puiu si ai nostri de acasa ca asta e cel mai important.
Andra e draguta tunsoarea ta. Sa iti fie de bine! Si eu trebuie sa trec pe la coafor, insa parca trag cainii de mine. Mi-e cam frica sa nu racesc ca sunt tare sensibila....uf.
Fetelor, mi-e pofta de crap la cuptor si aici nu gasesc. Cand ma duc la mag. sa intreb se uita f. ciudat la mine si zambesc (aici se gasesc somon, somn, pastrav, anghila - f. scumpa, dar crap doar f. rar).
Ieri m-am uitat in mag. la mobila pt bebe si m-am speriat cand am vazut preturile. Sotul meu glumea ca ce, nu poate el sa faca o polita pt hainele bebelui....si ce ii trebuie lui dulap de haine ca doar e mic.... Trebuie sa incepem sa ne uitam ca atunci cand o sa nasc sa stie ce sa cumpere. Oricum cred ca pe la 1000 de $ se invarte toata mobila+scaun de masina. (aici nu te lasa sa iesi din spital fara scaun de masina). Acum se pare ca am un motiv in plus de stres. Oricum probabil ca la inceput o sa folosim un cos pt bebel si apoi vom lua ce avem nevoie.... incet -incet.
A, am uitat sa va spun, aseara am mancat 3 patratele de cioco si am avut asa niste arsuri.....si e cea pe care o prefer!
Gata fetele, va las ca am de facut niste piftelute si apoi poate imi misc si u fundul afara ca e mai cald.
Va pup dulce si somn usor!

24+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

fetelor,alte poze nu voi mai pune curand!Poate nu le-ati vazut....M-am straduit tare sa le vedeti.....ca nu sunt as la comp...Am probleme cu tastatura;de aceea apar unele cuvinte scrise impreuna...Mereu imi sacapa daca vreau sa corectez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Serbanela, ce ciudat mi se pare cand vad ce scrieti voi fetele de peste mari si tari... Cand noi ne pregatim de culcare... voi iesiti pe-afara, Asa ciudat mi se pare cateodata

Si eu trec prin momente de genu: "Vai cum arat... cat m-am facut... sunt balena esuata...etc" Cred ca e normal... mai ales ca acum zburda hormonii prin noi in largul lor!!!

Chris27... tu esti slabanoaga rau... Nu e o jignire... ci un compliment!!! Eu de cand ma stiu am avut pulpele GROASE... dar in prima poza (ca doar acolo se vede bine) tu ai niste picioare super subtiri!!! Cum reusesti???
Oricum, felicitari!!! Sunteti o familie reusita!!! Aia mik e scumpa foc!!! Si seamana mult cu tine!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Draga Andrap,aia mica este baietelul meu Albert-Damian...Asa-i ca e frumos ca o fata?Eu am pus pe mine 5 kg si tot ma bate gandul sa schiez si eu macar o data anul acesta...Sotul meu nu e prea incantat de gandurile mele .Totusi am peste 29 sapt.,ce se mai poate intampla rau?Pe fiul meu,la 2 sapt l-am dusla Timis(rau),si la Billa....La nici un an l-am dus pe cheile Nerei,cu cortul...Apoi in Retezat,5 zile a invatat sa mearga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Chris27, sunteti intr-adevar o familie reusita!
Byu, am avut noroc cu firma asta, e o firma mica la care lucrasem prin 2003 si cu patronul am ramas amici..asa ca am apelat la el, si fiindca nu avea nimic de pierdut m-a angajat la el. Am vazut ca ati mai scris de control ginecologic..mie pana acum nu mi-a facut dr, doar ecografie....Dar cred ca la urmatorul control nu mai scap..
Cat priveste prenatalul, eu cred ca mi-l voi lua de pe la jumatatea lui martie, nu de alta, dar macar daca nu primesc bani (ceea ce ar trebui sa primesc) macar sa nu mai am de cotizat atat de mult, voi avea de cotizat doar sanatatea parca, restul nu se mai retine cat esti in prenatal. Mai vad eu pana atunci ce si cum.
Acum ma duc la culcarica, a iesit si tati de la dus (eu am facut mai devreme) si ne punem in patuc. Noapte buna tuturor!

diana 27 STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

chris27, cu schiatul faci ce vrei, dar sincer eu te sfatuiesc sa astepti pana la anul...poti fi tu experta in ski, da' daca vine unu' cu viteza si da peste tine si te doboara? Cand am fost eu la Poiana Brasov s-a accidentat asa o instructoare de ski, n-a observat si a cazut destul de urat, si-a rupt ceva ca a luat-o cu salvarea de acolo...

diana 27 STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Chris27 si eu ziceam ca e fetita baietelul tau sa-ti traiasca e f dulce. Sunteti niste draguti

Fetelor eu mi-am calculat zilele pentru concediu prenatal si pot sa-mi iau din saptamana 29, raman cele 42 de zile post natal.
Ce bine ar fi sa nu-mi mai fac internare pentru concediu26+ Dominic
POZE

Mergi la inceput