***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

kay.. ce sa mai zic eu de bani???
Hai sa-ti zic situatia noastra:

-eu nu aduc nici-un venit
-sotul 8 MILIOANE PE LUNA;
-E drept ca parintii ne ajuta cu plata utilitatilor.. deci noi din banii sotului nu trebuie decat sa luam mancare sa platim telefoanele, sa mai luam o salopetuta de gravida... si eventual sa mai iesim si noi in oras... Ca sa nu mai spun de sot, ca a avut de platit niste restante...

Iar cand va veni bebe... vom mai avea 2 mil. in plus ALOCATIA LUI

PS: Acum ti se pare mai in ROZ viata ta???

Eu nu ma plang de situatia noastra pt. ca stiu ca toate vin treptat, si daca mai avem si norocul sa ne sustina parintii... TOTUL o sa fie bine!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

nu andrada, ai inteles gresit ! nici el nu ma lasa sa fac, iar azi nu faceam mai nimic decat sa au cu un mop si sa ud parchetul putin dupa ce el mutase toata mobila din sufragerie (incusiv canapeaua care nu stiu cum a intrat pe usa), dar eu tot m-am revoltat ca era ciudat eu sa spal si el sa stea si sa fumeze... pai ce-i asta? si e isteric in sensul ca orice i s-ar intampla e sfarsitul lumii !!! adica daca a trebuit sa puna azi mocheta (am luat mocheta pana la urma pt sufragerie)daca nu s-a plans continuu ca e oropsit de soarta si a injurat saraca mocheta de nu cred c-o mai spala nici apa Dunarii... face tot, da ma enerveaza ca se isterizeaza in loc sa fie calm. daca ar sta calm ar termina mai repede si mai usor, dar nu ! el se crizeaza din orice ! si eu rad continuu de el ca e asa dragut cand se cearta cu lucrurile...

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Dianalaurace noroc ai avut sa gasesti asa o firma.....eu am cautat de am innebunit si tot nu am gasit...dar zic si eu ca tine , bine ca am o sarcina usoara(cel putin pana acum)si ca e si bebe sanatos ca numai eu si Dumnezeu stim(si sotul)cat de dorit este acest copil

Byu 24+ cu

Poze

Mergi la inceput

Kay... Ce zodie e sotul tau, daca nu te deranjeaza intrebarea... ?

Si eu la fel fac.. .desi imi place sa fac treaba... il boscorodesc pe sot Si vb uneori si singura prin casa ca cine sunt eu sa fac atata treaba

PS: Ma bucur ca am inteles eu gresit... ai vazut chiar inclinam sa cred mai degraba ca glumeste sotul tau

BYU, tata are firma, eu si sotul avem firma (care deocamdata nu produce nimik ), dar eu nu am stiut ca nu se acorda absolventilor de fac. aceasta indemnizatie.. Am aflat de vreo luna, cand deja era prea tarziu!!! Dar, NU ma plang pentru ca fetele stiu prin cate am trecut pt. puiul meu.. si deci ii multumesc lui D-zeu sa fie santos.. ca de foame n-om muri noi!

Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

dar va descurcati ! eu nu ma plangeam de bani, da ziceam ca se duc asa repede cand cumperi chestii pt casa... pe o perdea la obor mi-au cerut 3mil jumate asa ca am luat de la bamboo din orhideea niste perdele super frumoase pt dormitor cu 1 mil juma !!! si sunt bumbac cu lana, nu organza d`aia stralucitoare...

si de bani e aiurea ca eu sunt obisnuita sa fiu tinuta in puf, sunt o rasfatata !!! si lui Alex ii curg banii printre degete !!! acum avem o "pauza" de venit, ca e intre emisii si nu intra salariul ala mare, dar daca da Dumnezeu o sa fie bine incepand din martie !!!

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

e varsator, andrada ! eu sunt berbec si-mi place sa fac totul asa cum vreau eu si in ritmul meu rapid ! nu mai zic ca se mosmondeste pana face... si n-are nici o treaba cu tehnica... daca nu-s in versuri instructiunile de la masina de spalat, sunt inutile pt el !

sa stii ca nu prea mai tin la glume ! noi mereu facem misto unul de altul, da acum parca sunt sensibila... nu stiu ce-i cu mine. acum daca-mi spune ca sunt tampitica m-apuca plansul .. eh, sper sa treaca odaca cu expulzia Sosonicii !!!

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Eeeh.. .si eu sunt BERBEC si sunt o repezita!!! Dar si boscorodesc mult...

Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

cum fac eu cu centura : pun partea de sus si aia de jos ramane in spatele meu(daca intelegeti ceva). adica trec peste mine doar partea de sus !!! si asa nici n-o mai tot pun la loc. o las acolo si trec pe sub ea cand ma urc in masina si la fel cand cobor ! practic pt lenesi ! si de ajuns, oricum nu ajungeam eu sa vad strada si sa ajung la pedale... asa ca urmarindu-mi prioritatiile (sa pot misca masina din loc) am ales sa nu vad foarte bine gropile !!!

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

eu deja ma duc la nani-nani, ca nu mai pot. mi se-nchid ochii si daca vorbesc e ca si cand as bolorosi ceva. nu mai leg propozitii ! am facut si botic de nani !!! va si ne vedem cand oi termina cu frigideru !!!
NOAPTE BUNA !!!

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salut,fetelor!Sper sa reusesc sa pun pozele...
http://img79.imageshack.us/my.php?image=picture014jp7.jpg
http://img339.imageshack.us/my.php?image=picture007uf8.jpg
http://img64.imageshack.us/my.php?image=picture017tw8.jpg
http://img337.imageshack.us/my.php?image=picture011jo3.jpg
http://img96.imageshack.us/my.php?image=picture015iy4.jpg
astia suntem noi...n-am stiut sa pun altfel pozele

Mergi la inceput