***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna dimineata!
Azi noapte l-am visat pe bb, se facea ca nascusem, nu stiu cum, dar aveam in brate un bblus nascut la 7 luni.Apropo, nu stiu de ce am facut o fixatie ca am sa nasc la 7 luni... sper sa nu se indeplineasca... Oricum, bb mic era asa de frumos... si semana leit cu frate-su mai mare, incat imi spuneam in vis ca nu se poate, asta-i Tudor! Si am trecut asa de la starea de fericire la una de...nedescris ptr ca l-am scapat pe bb din brate si el s-a facut rau si m-a muscat( avea dinti!) si mie incepuse sa mi se faca frica de el...brrr

Andrada, si eu procedez la fel cu centura, nu ma deranjeaza volanul ca e destul de departat, ma deranjeaza pozitia mea, parca stau prea ghemuita, nu stiu cum sa explic. Oricum, imi fac curaj ca mai am cam 3 saptamani si intru in prenatal si nu mai trebuie sa traversez orasul sa ajung la serviciu...
Despre centura... nici eu n-o prea purtam pana cand cumnata-mea, care statea in dreapta a dat cu capul de parbriz cand a pus sotul ei o frana mai puternica...

Prca v-am mai zis ca pe mine ma doare in zona inghinala de vreo cateva saptamani, dimineata e un chin sa ma ridic din pat.Si mi-a crescut si burtica...Am o salopeta pe care la Tudor am purtat-o doar in luna a 9-a...

Cred ca s-a intors si bb-le meu, ca simt tot mai des miscare deasupra buricului. De-abia astept sa merg la dr pe 1 martie!

26+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Netza.

Ne-am sculat si noi si am ajuns la serviciu.

Azi schimbam saptamana, am intrat in luna a 7-a si in trimestrul III .

Andrada si eu zic sa mergi la dr. sa faci o analiza de secretie. Si eu m-am iritat prin decembrie de la niste chilotei tanga si de atunci port doar din cei normali.

Chris ce bebe frumos ai .

Am vazut ca vorbiti de sofat. Eu nu am inca nici o problema, centura o port, chiar nu pot sa merg fara ea. Am inteles ca din luna a 9-a nu mai e indicat sa o porti. Despre schimbatul permisului si pierdutul lui eu zic cel mai bine sa va ocupati de lucrul asta. Nu se stie ce politist insensibil va opreste si apoi nu-l mai luati niciodata. In plus mie nu imi place sa ma folosesc de sarcina pentru a sensibiliza diferite persoane. Daca sunt ele dragute bine, daca nu, nu.

Pupicei.

Mica 28 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticoasele !!!

ne-am trezit si noi si avem iar un mare chef sa facem ceva... oare ce? stiu !!! MA DUC SA-MI IAU FRIGIDER, MASINA DE SPALAT, ASPIRATOR, MICROUNDE !!! yupyyyyy !!! sunt asa de vesela azi ! cand am intrat in bucatarie am auzit o melodie foarte frumoasa care m-a binedispus instantaneu si cineva mi-a lasat pe masa un borcan de dulceata de cirese facute de bunica... oare cine??? hmm...
si de dimineata in patut Sosonica s-a sucit pana mi-a ajuns in gat ... a tras suturi peste tot pe unde a trecut, ca s-o localizez !!!
asa ca azi sunt vesela !!!

andrada, iti zic eu ca sunt extrem de patita cu porcaria aia de secretie.. CANESTEN !!! asta e singurul care te scapa. si fara sapun. deloc ! doar cu apa calduta si... ATAT ! Canesten mi-a dat TUTU si Sosonica e mult mai fericita acum ! si tati ! si eu nu mai zic ! adio chiloti tanga si adio chiloti din altceva decat bumbac ! (macar o perioada) suna-ti medicul si intreab-o de Canesten si ia-l cu incredere, ca in 3 zile nu mai ai nimic. si mie nici nu mi-a mai aparut dupa !

am fugit sa ma imbrac ca ma duc la cumparaturi !!!

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

La capitolul mobila si aranjat in casa, dupa ce se muta mama(sper ca pana nasc) sa putem aranja camera lui Davidut!Acum stam noi in ea!Va lua mama mobila de la noi din camera si o vom elibera pt a pune patut, masa de infasat cu cadita si eventual vom face un dulapior cu sertarase!Mobila nu cred ca va fi necesara pana pe la 1 an totusi(asa mi-a zis si sora mea ca mai bine o facem mai incolo)!Si oricum banii nu ne dau afara din casa!Vom pastra si canapeaua in care dormim pt ca o perioada ne-am gandit sa dormim cu el in camera si apoi sa-l obisnuim sa sta singurel!Vom mai vedea cu asta!Poate reusim mai devreme!

Noi, ca si multe dintre voi , de latfel, noroc cu mama mea si cu sora mea ca ne ajuta de cand ne-am casatorit!Cat am stat si inca stam cu mama, n-am stiut ce inseamna sa platesti utilitatile.....doar mancare am luat si restul banutilor nostri i-am cheltuit pe hainute, sa iesim, etc....!Vorba lui puyu meu:"Daca plecati o sa ne manance cainii(ii zice mamei mele zilele trecute) !Insa de ajutat ne va ajuta mereu oricum!NU ne facem probleme!Sa le dea Dzeu sanatate si noua pe langa ei ca altfel......vai de noi!Avem noi venituri amandoi dar.....nu cat mi-as dori sa-i pot oferi lui Davidut orice!Noroc cu mamica mea!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor...cred ca ieri v-am indus in eroare... cand va ziceam ca poate acele dureri sunt de la miscarile lui BEBE.. eu acum vad ce spuneti voi... ca va doare intre picioare

Eu pana acum nu am experimentat dureri...decat de la miscarile copilului.... Si vad ca unele desi cu sarcina mai mica decat a mea au deja dureri!!! Oare sunt eu mai nesimtita si nu sunt atenta ???

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada si eu tot canesten am luat. Sunt 3 ovule cu tot cu aplicator, pentru 3 zile. Am avut o candidutza mica si mi-a trecut imediat au asta. SI vezi nu mai folosi sapun. Cumpara un intimate.

Mica 28 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kay

burticoasele !!!

[am fugit sa ma imbrac ca ma duc la cumparaturi !!!

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Spor la cumparaturi, Kay!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andradap

Fetelor...cred ca ieri v-am indus in eroare... cand va ziceam ca poate acele dureri sunt de la miscarile lui BEBE.. eu acum vad ce spuneti voi... ca va doare intre picioare

Eu pana acum nu am experimentat dureri...decat de la miscarile copilului.... Si vad ca unele desi cu sarcina mai mica decat a mea au deja dureri!!! Oare sunt eu mai nesimtita si nu sunt atenta ???

Andrada 28+ cu Antonio

Stai linistita ca nici eu n-am asemenea dureri!
Suntem 2 atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

KAY,Mica, nu am secretie modificata... Este la fel ca inainte... de fapt ca pe toata per. sarcinii (ca evident inainte de sarcina nu era asa ) E doar mancarimea aia!!! Mersi mult pt. sfat!!! Deocamdata o sa abordez leacuri babesti (musetel) si chiloti de bumbac si asta este... daca pana luni nu vad ameliorare... direct la ex. de secretie

Aaah... la analize merg maine Ca maine imi face si sumar de urina... deci nu se merita sa merg in doua zile

Alyna24, vin si eu sa te ajut cu mutatul...asa poate ai timp sa vii la intalnire

Alyna

Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

de ce tanti cu uterul are sanii asimetrici??? hmmm, asta o sa ma macine toata ziua !!!

vroiam sa va mai intreb ceva repede ca sunt cu pasta in gura si-mi curge ca o bala in dreapta : voi impartasiti cu sotul toate chestiutele mai mult sau mai putin "fericite" care vi se intampla? ca mie-mi vine sa-i zic orice ! si cred ca se cam oripileaza saracu... sa ma opresc? mentionez ca mie-mi place si nu vreau sa nu mai primesc (acum sau in anii ce vin) pt. ca l-am oripilat cu detalii despre cosul meu (bine ca nu i l-am si aratat!) si alte transformari monstruase !

va multumesc si va iubesc, doctore cristian andrei [asta pt ca suna a scrisoare catre revistele de fete 13-17 ani !!! (cool girl etc)]

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput