***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)
Raspunsuri - Pagina 12
mica0307 spune:
Kay da tu chiar crezi ca ei retin toate chestiile astea cu cosuri, secretii etc??? Ma indoiesc.
Mica
28
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Eu vorbesc ORICE cu sotul!!! Si uneori chiar am o placere sadica sa exagerez unele chestii si sa-l vad cum se infioara!!! 
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
kay spune:
da, da, mica , al meu retine tot (deformatie profesionala!)
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
ELTEKA spune:
Miniuta, si eu asta fac de zi dimineata, numai la mamici de I-F citesc. Am invatat despre toate Galactogilele si alte chestii care mie oricum nu-mi folosesc (ca pe aici nu sint) decit cind vreau sa-mi innebunesc familia, sa-i pun sa-mi trimita pachet.
Sobi, cred ca ce zice Miniuta e bun: macar atunci
sa ne amintim sa le facem, au efect dublu: si pe loc, si dupa 
Andrada, si daca uterul e mai mare decit in poza
?? La mine la 23,5 era 26 cm...Plus ca dupa control, am luat un kg si deja il simt pe bebel cum bate mai sus...Asta creste in salturi, numai ma trezesc cu el sub coaste, apoi o luna nu mai creste...
Dar cu probatul - ce, parca nu asa e la noi??? E bine daca nu e secretie modificata! Atunci numai lasa locul sa respire
(apriori tot as face o baie cu musetel, e chiar placut
)
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
kay spune:
deci pot sa-i dau inainte cu monstruozitatile mele !!! ultima data i-am zis aseara de "problema cu sanul" si a zis ca stangul (ala problematic) nu mai e prietenul lui ! il lasa Sosonicii !!! da l-a "analizat" atent dupa !!! si i-am zis ca poate-poate vine laptele si il stropeste pe fatza !!!
si andrada, sa stii ca si eu le exagerez uneori si vad cum se infioara si ma amuza copios !!! d`aia m-am gandit ca nu o sa mai puna mana pe mine in veci !
mie mi-e rau de la gris cu lapte si dulceata de cirese... cred ca s-a saturat asta mica !
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
ELTEKA... alea sunt dimensiuni generale... Si inaltimea uterului tine de mai multi factori... NU trebuie sa te ingrijorezi!!! Si daca e mai mare e mai bine ca are loc mai mult!!!
Plus de-asta daca doctorul nu a zis nimik nu e problema!!! 
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
ELTEKA spune:
Kay,
, cum, mai, asimetrici??? Doar nu erau s-o deseneze pe una din playboy...asa au pus mai pe calibrul meu 
Sa stii ca eu ii cam zic, dar nu e prea entuziasmat de detalii
Imi amintesc doar ca o data m-a prins cu o crema de epilat pe mustata...si nu i-a prea placut
Ghinion si pe mine, ca numai ce incercasem, pentru prima data, era o chestie din America, zic ia sa vad nene ce specialitati au astia! El nu vazuse saracu' asa ceva in viata lui...Altadata, cind am venit de la epilat, mi-a luat un deget de la picior si cica: dar puful asta nu e voie sa-l epilezi? ![]()
![]()
Ce delicat...![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
andradap spune:
KAy, eu NU-MI fac griji ca NU va mai pune mana pe mine!!! Sunt convinsa ca NU e posibil asa ceva!!! Si ... daca e sa fie... ce? EU NU AM MAINI??? 
ELTEKA, imi place sotul tau (nu ma intelege gresit)!!! E tare glumet!!!
Si stie sa puna punctul pe I.... tare cu PUFULETUL 
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
kay spune:
ELTEKA, ce taaaaaaare !!! nu ma opresc din ras ! al tau e ca al meu !!!
!!! eu nu ma epilez decat la salon, ca daca aude sunte de epilator fuge !!! nu mai zic ca am mers sa se tunda el/epilez eu si cat asteptam sa intru a iesit cosmeticiana c-a strigat-o cineva si a inceput sa tipe "da repede, draga, ca am una cu ceara sun sani !!!" de atunci e extrem de sensibil la ceara !!! si alte indeletniciri feminine !!! si o luna cred ca m-a tinut cu " sub sani???? Doamne, sub SANI ???"
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Alyna24 spune:
Al meu sot, odata e intr-un fel, altadata e alfel....
Acum vreo o luna nu i-am raspuns la tel ca era dat pe vibratii, el era la servici si dupa ce a vb cu mama si cu sor'mea si nu l-eam raspun nici lor(ca eram bine mersi acasa si n-am auzit tel
), a plecat val-vartej de la servici(din Aviatiei) si pe drum pana in Berceni a facut 1 accident trecand pe rosu(cat sa-si onduleze capota si inca ceva pe acolo si a plecat de la locul accidentului) si dupa l-a luat radarul cu 160 pe Mihai Bravu dar n-a oprit la semnalul politistului!![]()
![]()
Va dati seama?Credea ca am patit ceva
stiind ca ma duc sa platesc cablul(era dupa ce iesisem din spital)!Va dati seama!Super scandal acasa ca imi arunca tel dc se intampla sa nu mai raspund la el vreodata!
Insa daca ii zic ca ma doare ceva, ma intreaba ce, de ce, si este un pic mai atent cu mine insa atat!Adik nu se agita prea rau!
De, asa este el!Uneori mai exagerez sa-l vad daca se ingrijoreaza, ce face, ce zice.....![]()
Alyna
28+cu
DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl