FIV 105
Raspunsuri - Pagina 4
Andrada.P spune:
fetelor, am vorbit cu dr mea si pleaca in concediu exact in perioada punctiei si ET-ului. Nu sunt suparata. Ma gandesc ca se mai odihneste si ovarul meu.
Kitta asta nu mai e stupiza, intra in categoria legilor lui Murphy. Cate sanse erau sa pice concediul dr taman in saptamana punctiei mele? Asta e. M-am obisnuit sa ma resemnez la chestii de-astea.
Cris86 sunt cu pumnii stransi pentru puiutzii tai!
cu drag toate FIV-oasele!
Andrada
KoraPop spune:
Dana_p multumesc foarte mult , eu de pe prima pagina intelesesem ca fiola de menogon costa 350,dar daca tu zici ca o cutie cu 10 fiole costa atat…se schimba situatiunea!
Mihuta bafta multa in continuare, sa ne zici cum a fost azi la eco!
Cris am pumnii stransi pt tineeee!!!!
Adhnana mamicuta fericita!
Pussi multumesc frumos pt e-mail, f. interesant si merita retinut!
Monilland ai grija de puiutii tai, nu te stresa pt nimic…nu merita!
Sheri sa nu crezi ca te-am uitat,astept vesti bune de la tine!
Oana bafta azi la eco si la fel pt toate fetele din gascuta care va veti intalni acolo!
Vigi ce face sotia ta?Va tin pumnii!
Gabitu am vorbit cu Mirela,a zis doar sa imi spui data exacta si ora cand ai programare la clinica sa se poata intalni cu tine, noi ne vom intalni putin mai repede cand si unde poti tu.Multumesc inca o data!
Andrada…las’ ca nu mai conteaza o luna pe langa atata asteptare, rezultatul sa fie cel scontat!
Kora
CARPE DIEM!
Kariris spune:
Buna fetelor!
Am venit acum de la Iosup si.. am doua fete in burtica. Una mai apucata si mai zapacita si una mai linistita si mai cumintica.
Toate masuratorile au iesit OK, pana in prezent totul e normal.
Aldolina broscutele poti sa ti le cumperi tu, sau sa le primesti cadou. Sa fie testoase din jad in general culori diferite si una sa fie mai micuta (puiul). Le tii in dormitor langa pat.
Bafta multa fetelor!
Eu nu-mi revin...nu ma asteptam sa fie fete!
lachi 14+
ella_72 spune:
Doamne de fericire pentru tine Lachi.....
Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa nasti cu bine sanatoase si frumoase .....
Te felicit din tot sufletul ..si sa ai grija de comori ....
Ella
KoraPop spune:
Lachi felicitari inca odata pt. printesele tale!Sa creasca mari si frumoase si sa va aduca multe bucurii!
Kora
CARPE DIEM!
nucutza spune:
Lachi, sa va traiasca printesele! Revino-ti, ai sa fii soacra cu doi gineri, asa ca peste vreo 25-30 de ani ai sa ai si baieti. Inseamna ca si Sheri o sa faca fete? Ca doar le face de la broscutele tale.
Bafta tuturor!
Aldolina spune:
Lachione, Felicitari, pentru fetite, sa fie sanatoase, sa creasca mari in burtica, si sa va bucurati de ele!
Multumesc mult de tot pentru raspuns. Chiar acum fug dupa broaste .
Andrada, imi spui si mie perioada in care nu e doctora in tara, te rog?
ella_72 spune:
Nusy te-ai hotarat pentru FIV? Stiu ca si voi ati urmat un tratamanet prescris de Dr.S.Cum stati cu productia de ?
La noi situatia nu este "roz" deloc.... Sotul meu trebuie sa se opereze de varicocel si sansele nu sunt 100% de reusita (adica sa creasca nr.de )....asta e...
Astept vesti de la tine ....
Ella