FIV 105

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Multumesc fetelor! Si voua sa va dea Dumnezeu cat mai repede bebele mult asteptat!

chiar am vrut sa va spun ca uite ce patiti cu broscutele: o puneti de doua capritze odata!

Va pup si o sa ma obisnuiesc, Dumnezeu a fost bun cu mine si nu e bine acum sa fac mofturi.

Ma intreaba Iosup ce-mi doresc... eu spun ca orice doar sanatosi si normali sa fie. el ma intreaba daca m-am gandit la nume. eu ii raspund: da, Razvan, Tudor, Radu.. Il apuca rasul si spune pai atunci cum orice? ca aveti doar nume de baieti! Hai ganditi- va la un nume de fata, pentru ca ce vedem acum pe monitor e o domnisoara. M-am bucurat mult dar imi doream si pentru sotul meu un baiat (mai are gemene din prima casatorie).

Dupa ceva timp, imi spune sa ma mai gandesc la un nume tot de fata... moment in care eu il intreb :"sigur nu mai e vreun copil pe acolo?"

Bineinteles ca am ales la repezeala nume; pe prima mai maricica si mai apucata o cheama Karina iar pe cealalta mai cumintica Iris. Inca sunt negociabile numele pentru ca sotului nu-i place nici unul.

lachi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

lachi - felicitari pentr fetite!!!!!

Adhnana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

lachisa-ti traiasca fetitele!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Lachi,sa-ti traiasca fetele! Lasa ca e mai bine de tine cu fetite.Mama ce ma bucur , parca-ar fi ale mele.
Te sun mai incolo.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Kora, pe prima pagina scrie 35 ron fiola.Cutia este de 10 fiole deci 350 ron cutia.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi, felicitari inca o data! ce frumoase sunt numele!! sa nu cedezi, ca prea suna bine!

Andicu 20+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Lachi felicitari pentru printese . Sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele. Numele sunt frumoase, mie imi place Iris.
Va .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Lachi felicitari pt. si din partea mea!Sarcina usoara si la termen!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dana_p am observat si eu,da' multumesc inca odata , mi-am facut calculul in jur de 17-18 milioane ma costa tratamentul, aproximativ 500 euro,asa cum ma asteptam.Nu conteaza banii,numai sa fie bine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaa28 spune:

Fetelor eu am 8 fiole de MENOGON de vanzare (30 ron/buc). Le dau cu draga inima dar singura pb este ca eu sunt din BV .
AAAA am uitat sa spun ca expira in Aprilie 2007.Cine vrea poate sa-mi trimita un PM.

Mergi la inceput