FIV 105

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

NUSY eu am facut stimulare cu GonalF si am avut rezultate foarte bune 14 foliculi foarte buni si doi mai prostuti,dc ti l-a prescris medicul insemna ca stie ce stie,fiecare tratament se da in functie de analize si de organism,eu mi-am intrebat dr de ce nu-mi da menogom si mi-a dat urem explicatie:" tu nu ai LH=FSH si prin acest tratament trebuie sa-l egalam".Dc te gandesti la costul ridicat sa sti ca se da si compensat 50%, nu treb sa-l iei neaparat din spital.Bafta multa in continuare!!!

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Astept cu pumnii stransi rezultate de la fetele in asteptare!!!
Stie cineva cat costa fiola de menogon ,asa ca sa imi fac calculele, (cutia cu 7 fiole de differeline am aflat ca e 1780 RON)?
Eu...numar zilele, sunt in z 4 de AC si parca mai e o vesnicie pana prin 18-19 martie cand le voi termina si voi incepe cu diff....

-ici si o zi cat mai buna tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Cris, Bafta astazi la ET, sa auzim vesti bune!

Moniland, ai grija de pui si incearca sa nu te stresezi indiferent de ce se intampla la servici. Nici chiar daca iti promit sefii statuie, tot nu merita

Delia21, eu am avut ovare MPC (multipolichistice, am facut laparoscopie, am scapat de ele un timp apoi au aparut din nou. La primul FIV aveam chisturi pe ovare insa mi-a continuat tratamentul, pentru ca erau micute. Dupa ce am terminat tratamentul am luat aproximativ trei-patru luni tinctura de cretisoara, de mugur de zmeur si branca ursului. Cand m-am mai dus la control, nu a mai zis nimic de chisturi, am intrebat-o pe dr. daca nu vede ceva suspect si raspunsul a fost negativ. Nici in fisa de FIV (numarul 2) nu mai aparea mentiunea de ovare MPC. Cred ca poti sa incerci un tratament naturist, la mine cel putin a fost eficient.

Lachi, imi cer iertare, dar poti te rog sa mai spui odata care e faza cu broscutele? Trebuie sa fie sau din cele obisnuite?? Am inteles bine ca trebuie sa fie trei dintre care un pui pe care sa-l asezi intre cele doua broscute, Si trebuie tinute la capul patului, nu? Trebuie sa fie din jad, o anumita culoare, trebuie sa le primesti sau poti sa le cumperi singurica? Iertare pentru atatea intrebari.
Sa vedeti voi ce o sa creasca comerciantii pretul daca dam toate navala in magazine si cautam broscute! Poate o sa apara si piata neagra a broscutelor, licitatii pe net, mama doamne, nici nu vreau sa ma gandesc....
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Bum bum bum, ma duc la a doa eco- sunt in ziua 8 de stimulare. Tropai de nerabdare sa vad ce mai urmeaza.

Numai de bine.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Moniland - sa nu te obosesti la servici ,ai grija de puiutii tai.
Pussi -
Nusy - nu cred ca este diferenta ca si mie mi-a prescris Menogon iar daca nu gasesc sa iau GonalF.
Delia21- si eu din cauza ovarelor micropolichistice am PRL marita si trebuie sa fac tratament 2 luni ...n-avem ce face...strangem din dinti...si ne asteptam randul

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,
Imi cer scuze ca intru pe subiectul vostru, am postat si la Generale, insa e f.f.f. urgent.
Am mare nevoie de nr. de mobil al dnei dr. Codreanu, colega dlui dr. B. Marinescu.
Va rog cine stie sa mi-l dea si mie pe privat.
Multumesc.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Cris sa vi azi cu 2-3-i la purtator care sa ramana cu tine toata viata!
Eu azi am fost sa imi mai fac niste analize si abia miercuri imi dau rezultatul... macar sa iasa bine!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

crisbafta multa azi la ET!!! tin pumnii sa fie bine
venera si delfi - bine ati revenit si sa fie cu succes de data asta!
moni, sheri ce faceti? cum va simtiti? pupici pe burtici
Delia21 - si eu am avut probleme cu prolactina si ovarele polichistice. am rezolvat cu Dostinex. Bafta!
nusy nu e vorba ca e mai bun menogonul sau gonalul, doctorul stabileste ce e mai bun pentru organismul tau

Noi am fost aseara la eco si am vazut pe bebe care ieri avea 6 saptamani si 5 zile si 7,5 mm. I-am auzit si inimiara.

Va pup pe toate si sunt alaturi de voi,

Adhnana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Crissunt langa tine si langa puiuti!!! De azi vei fi si asa sa ramai 9 luni
Lachimersi pentru sfatul cu broscutele!! As vrea sa ai ba acelasi efect ca la tine!! Eu astept vesti despre sexul gemenilor tai..cand mergi la eco ??? Oricum zilele astea
nusynu te mai stresa cu Gonalul F, si eu am facut stimulare tot cu el...nu am avut efecte adverse, nici kg. in plus si nici altele. Am avut 5 foliculi super calitate, dar eu am facut doze mai mici..112.5 Ui si 150 ui!!!Tin pumnii!!! Si stimularea pe care o incep tot cu Gonal va fi
Deliaimi pare rau, dar mai bine sa fie totul pregatit pentru puiuti ca sa-si gaseasca repede cuibusorul
Monide ce nu-ti iei medical??? Ai super blastocisti in burtica si ar trebui sa ai grija de ei
Shericutcum stai cu simptomele?? Titucile cum sunt??? Aciditate la stomacel??
Galuscuta un pic de rabdare!!
Mihutatinem pumnii!!! te astept la raport1

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Venera multa bafta!
Moni, asta iti mai lipsea acum . Incearca sa nu te enervezi prea tare cu aia.
Marrina,dar nu plecati prea devreme de acasa?Ca intre Brasov si Bucuresti sunt mai putini km decat intre Cta si Bucuresti.
Kora, eu am luat cutia de Menogon de la Giulesti cu 350 lei cutia de 10 fiole.
Delia, imi pare rau ca nu esti prea bine, dar nu dispera ca se va rezolva cu bine, mai ales daca nu ai avut probleme pana acum de genul asta.
Mihuta, sa ai foliculasi frumosi azi! Cum e cu tusea, ti-a mai trecut?
Shery, sa stai cuminte!
Vigi, ce-ti face sotia? E bine?
Mai aveti putin pana la test si voi si Shery, va tin pumnii sa iasa cu II.
Cristinici, de-abia astept s-o vad pe fraila

Va pup

Dana
Poze

Mergi la inceput