FIV 105
Raspunsuri - Pagina 17
cris86 spune:
dariela,multumesc mult dar acum e randul meu sa fac galerie pt.maine,tin si pumnii stransi sa fie cat mai bine
Moniland,tu cum te simti?
Eu am total alte simtome fata de primul ET.
Pana la urma durerile aste de burta ca la CM sunt de bine sau de rau?.Ca pe mine ieri m-a durut burtica si mijlocul ceea ce la primul ET nu mi s-a intamplat,atunci aveam dureri de ovare.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Moniland spune:
Dariela, bafta multa maine la punctie. Sa ai multe ovocite de calitate.
Venera, stai linistita ca dr. va punctia toti foliculii care ii gaseste. Prin urmare si chistul va fi punctionat.
Mie in mod normal ieri trebuia sa-mi vina CM.
Monica
madalina28 spune:
MONI cred ca esti deja
CRISnu vreau sa te sperii dar eu am avut dureri de mijloc la primul ET,poate la tine e de bine fiecare organism reactioneaza altfel
Le tin pumnii tuturor care sunt in focuri
Madalina
si maine e o zi...
Moniland spune:
Cris, eu sper sa fie de bine acele dureri ca si eu le-am avut. Si inca le mai am . Mijlocul ma mai doare cand ma fortez si stau mai mult in picioare, iar crampele mai sunt si ele dar suportabile fata de cum erau la inceput. Oricum stau mult in pat. Mai simt intepaturi in zona ovarelor. Si la mine e total diferit de prima data cand numai sanii imi erau mai tensionati.
Vom vedea peste cateva zile si vom concluziona daca sunt sau nu semne bune. Eu inca mai sper.
Madalina, sa te auda DD.
Monica
Liana30 spune:
Moni io tin pumnii stransii..stransii..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Moniland spune:
Liana asa sa faci. Cred ca stii cata nevoie am de toti pumnii stransi, de parca in asta sta reusita. Dar la psihic face foarte mult.
Iti doresc varsaturi cu zambetul pe buze, asa cum zicea Veronici.
Monica
cris86 spune:
Moniland,am citit din urma ce au scris fetele si cam toate care au ramas au avut dureri ca la CM.Si ma gandesc ca daca avem alte simtome decat am avut la primul ET nereusit poate si sper din tot sufletul sa fie de bine.
Madalina28,si eu am avut dureri de mijloc la primul ET dar erau diferite de aste alea semanau mai mult cu o durere de rinichi si cred ca erau de la ovare
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Dariela spune:
Moniland si Cris - Haideti fetelor, lasa-ti in urma durerile astea ca acum sunteti cu la voi. Odihniti-va si mancati sanatos dragi!
Liana - Tu nu mai spui nimic despre tine! Ii spuneai lui Moniland ca e tarziu dar tu ce cautai pe net la ora aia?!
dariela
dana p. spune:
Multumesc de incurajari.Se pare ca de azi incepe dansul.... cu menogoanele.
Va tin pumnii stransi la toate...