FIV 105

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Moni, sincera sa fiu mi-e cam teama si cu productia si cu endometru, ca eu de doi ani si jumatate n-am mai facut nicio echografie sa vad cum stau cu foliculii si cu endometru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ce fac cele 4 garviduteSheri, Vigilentu, moni, Cris??? pe mine o singura data m-a durut burta ca la CM in Z8, si e adevarat ca cele care au ramas ..au si avut dureri de burtica...asa ca umplem lista la mamici de noiembrie-decembrie 2007..ce trupa misto o sa fim!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Si eu ma pregatesc de gonal si menogoane......
Mai am o ora.....
Am emotiuni ca la prima intalnire.....

Mergi la inceput

dana, m_oanasa fie intr-un ceas bun!!! si sa ne vedem la Odisee spor la injectat!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Oana, Dana sa fie cu noroc prima zi de stimulare, sa aveti o productie de nota 10.
Sheri, tin pumnii pentru marti.
Moni, deci stai acasa? Nu te-ai dus la serviciu? Cand faci testul?

Mergi la inceput

Curioasa mica multumim din suflet! Eu astept sa se scurga ora asta, de parca ar fi ora dintre ani.....
Asezonez insa asteptarea cu comedii, ganduri optimiste, muzica buna, mancarica pe masura, aer de provincie, fara praf de capitala si sper ca artificiile de la *miezul noptii* sa nu ma doara prea rau......
Mirelus, Danutzo, Monicutzo sa dea Domnu* sa depasim cu bine si pasii astia si sa trecem la problemele gravidoaselor, ca destul am stat la gradinita infertilitatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oana asa sa fie. Succes cu stimularea si sa fie ca la carte.
Mirela, maine sarbatoresc 10 zile de la punctie si 7 zile de ET. fara alcool bineinteles. Asa ca mai am o saptamana de asteptat dar nu mai am rabdare.
Am fost la serviciu doar joi, dar de maine sunt pe baricade ca deja s-au prafuit hartiile pe birouasul meu. Sa vad cat rezist ca din cand in cand mai simt unele dureri si atunci faci tusti in pat, dar la serviciu.... poate ma grabesc sa-mi rezolv urgentele si apoi acasa in pat. Sa vad cum rezist la stat pe scaun 8 ore.
pussi tu inca esti pe AC? Stiu ca ai estimat punctia sau ET de ziua mea asa .
Haideti fetelor ca mai sunt sanse ca anul acesta sa ne vedem copilasii.

Monica

Mergi la inceput

A trecut si *noaptea dintre ani*!
Gonalul F-ul in colacelul din burtic nu doare/ustura deloc.......
Nici macar roseata nu da!
Iar menogonul e o joaca de copii.......
Mai vreauuuuuu...... Si cate temeri inutile mi-am facut........

Mergi la inceput

M_oanaacum cred ca esti in focuri...asa ca bafta, sa-ti creasca foliculutii mari, frumosi si de calitate. Dupa cehfuimCe doza de Gonal F ai??
Monitot pe AC, marti merg la dr. si in cel mai fericit caz le intrerup marti si de duminica incep stimularea..in cazul asta Et e pe 20! O sa vad marti ce si cum!!

PUSSI

Mergi la inceput

Un gonal de 75 si 2 menogoane de 75 fiecare butelca.......
Ashe eroina ma simt acus, mai am putin si-mi ridic o statuie in mijlocul casei, de ciocolata, ca sa profite si altii de starea mea.......

Aaa, stie careva care este diferenta dintre menogon, gonal F si puregon? Nu de concentratie, ci ca efect...... Stiu ca sunt concentratii de FSH si LH, dar nu stiu ce le diferentiaza, asta asa, de curiozitate......

Mergi la inceput