FIV 105
Raspunsuri - Pagina 16
Liana30 spune:
io sunt aci si va tin pumnii la toate..drogate sau ne
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
marrina spune:
Sunt la munca . Pai daca luni m-a chemat profu' iar la eco.... Trebuie sa muncesc ce n-o sa fac luni .
dana_p si MOana Ma bucur tare mult ca v-am cunoscut. Pe Dariela sper s-o intalnesc luni pe hol la Giuly iar pe MadalinaM poate c-am vazut-o pe acolo dar cum era s-o recunosc.... Si asa de dana p si MOana am dat numai dupa ce mi-a descris Lachi cum sunt imbracate.
Am 7 foliculi. Au intre 10.5 si 21.5 mm. Iar endometrul e 11.5 Profu' zice ca e bine. Mi-a mai dat 3 zile de stimulare si probabil luni primesc verde si la Pregnyl. Miercuri inseamna punctia si sambata ET. Sefa era sa innebuneasca. Asa ca am venit la munca .
Ne mai vedem marti! Pana atunci la toate, inclusiv doamnei lui Vigi_lentu. Va tin pumnii la toate cele care urmeaza sa faceti teste sa fie POZITIVE.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
Moniland spune:
Marrina, ai foliculi foarte buni. Ai scris bine 21,5? Endometru e super bun. Au cu siguranta unde se cuibarii embrionasii. Bafat in continuare.
Monica
venera_h spune:
marinna, s-ar putea sa ne intalnim la punctie, iti spun cand mi se va confirma. Maine merg la control.
Am o intrebare: e normal sa am dureri de ovare ca acelea inainte de ciclu, uneori mai usoare, alteori mai intense?? La primul fiv nu am avut nimic, nu am simtit nicio durere. M-am gandit ca poate e de bine, ca imi cresc foliculii.
Bafta tuturor si multumesc si eu pt urari!!
Dariela spune:
Cris - Facem in continuare ca puiutii sa se cuibareasca cat mai bine! Cum te mai simti?
Danap - Spor la stimulare. Te asteptam cu vesti bune peste 9 zile. Si lasa ca la cat o sa ne plimbam pe la usa Frailei avem timp sa ne cunoastem. Oricum vineri au am ajuns ceva mai tarziu fiind la alt medic.
Moana - Pe mine m-a usturat destul de rau Gonal-ul. Mi l-a facut in mana si poate si din cauza asta. Dupa a cincea seara era ceva mai suportabil. Uite o de incurajare!
Moniland - Ce-ti fac ?
Am inteles ca trebuie sa consum albus de ou fiert acum inainte de punctie dar cat ca mie nu-mi place de loc ? Ceva sugestii de combinare ca sa-l fac comestibil aveti ?
dariela
Moniland spune:
Dariela, cred ca tocmai iti faci pregnylul, Doamne Ajuta!
Nu e nevoie sa mananci albus de ou. De obicei se mananca albusul de ou pentru ca, contine albumina care e buna la hiperstimulare. Eu nu cred ca ai riscul de hiperstimulare. Din cate imi amintesc spuneai ceva de 16 foliculi in total. Asta e ceva normal. Asa ca daca nu-ti place nu-l manca. Si oricum hiperstimularea se declanseaza cam dupa punctie. Mai vorbim atunci de albus de ou.
Monica
Liana30 spune:
Moni treci in pat ca e tarziu
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Dariela spune:
Moniland - L-am facut deja. De acum ce o vrea Dumnezeu!
Multumesc frumos pentru raspuns. Deci cel putin deocamdata am scapat de el! Maine o sa fac totusi un efort si o sa manac unul macar.
Noapte buna !
dariela
venera_h spune:
Fetelor, am venit de la control si surpriza! Mi-au mai aparut 6 foliculi, in afara celor 3 care imi ramasesera. Mi-a mai venit inima la loc! Acum ii asteptam sa creasca. Dar cel mare, de 20 pare prea mare in comparatie cu ceilalti si s-ar putea sa fie un chist. Stie cineva daca un astfel de chist se absoarbe ulterior?? Endometrul era bun, 10, in ziua 9 de stimulare (protocol scurt)
Baftaaaaaaaa!!!!!!!!!
anyko spune:
Buna fetelor! eu intru mai rar, dar sunt la zi cu toate noutatile.
Am primit si eu protocolul lung din partea prof-ului, incep din 3 martie cu diphereline (21 fiole) si apoi stimulare cu menogon.
Va doresc numai bine!
Anyko