Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

doua fetitze dintr-o lovitura! ce frumos. sotul meu vroia gemeni ca cica nu s-ar mai "stresat" de doua ori. barbatii astia! azi ma duc la dr. credeti ca la 15 saptamani se vede sexu?????????????

+15

mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

mychydutza, daca bb sta in pozitie corespunzatoare si se lasa "filmat", se vede sexul. Bafta multa la eco!

18

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

LACHI felicitari pt printzese si bafta maine.

Simona 16+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LACHI felicitari pentru carucioarele roz.
Felicitari tuturor burticilor care stiu deja sexul lui
Pe mine cica ma fierbe pana in sapt 27,cand imi spune.
Totushi o sa-l intreb pe ecografist la eco urmatoare,cand o sa am 19 sapt.
Io zic ca se vede la 19 sapt,nu-i asa?
Ca ecografe zic io ca le au bune,nu ?

Samurai-lady 16 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Acuma eu mai am o intrebare! Dar sa nu radeti de mine!!!! Eu sunt la prima sarcina si.....ma rog, mai mica si mai prostuta ce sa faci.... Cum se "manifesta" o contractie? Cand am fost la Iosup la eco , printre altele m-a intrebat daca am avut contractii. Eu i-am spus cred ca da mai pe la inceput prin sapt 10-11 parca... Ca atunci am simtit cum mi se "ghemotoceste" ceva acolo jos, ca un ghem, se intarise ceva acolo nu stiu cum sa zic. Asta sa fi fost contractie? Ca am uitat sa il intreb pe dr si pana ma duc la el, peste o lunaaaa....cred ca uit.... pana atunci si asa vad ca ma cam lasa neuronu...

greierash 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

]karlingutza, dupa operatie am fost atat de slabita incat abia ma urcam pe masa si coboram de acolo, a fost f greu ca am facut anestezie generala si asta m-a tuflit de tot o perioada buna dupa. deci numai de cearta nu eram eu buna, gen leguma, asa. Oricum tipele erau toate puse pe harta, desi primeau bani de la noi.
Simo, lista cu datele de nastere a existat pe prima pagina, lucrasem eu la ea si incercam sa o tin cat de cat actuala, insa Jadi a considerat ca nu ii e locul acolo, asa ca am renuntat la idee. oricum, MIOARA2004 LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, NOROCOASA, SA AI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS! Scuze pt intarzierea de rigoare, dar pe contul comun nu am timp aproape niciodata sa intru sa mai verific...
lachione, felicitari pt fete! Ce poate fi mai frumos?

Andra16+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

greierash, la fix intrebarea, ghemul ala intra-devar este o contractie falsa. Ele se numesc Braxton Hicks, sunt normale daca nu dor si nu sunt prea dese. Anya cred ca poate explica mai bine pe intelesul tuturor.
Ciudat pentru mine este ca la prima sarcina am avut de la 20 saptamani, acum de 2 zile dimineata am cate o contractie. E normal asa devreme?

Andra16+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

buna fetele

Lachi felicitari pt fetite si bafta maine.sarcina usoara in continuare.

Si eu ma duc pe 15 martie la eco,abia astept sa vad ce am in burtic.

Otim si eu am niste chestiute pe mana dreapta si mancarimi pe picioare,am fost la medic si mi sa zis ca e de la apa cica sunt mai sensibila perioada asta.

pupici la totate si multa sanatate.

edith16+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare, si bun venit noilor mamici in grupa!

Mioara, la multi ani! (cu un pic de intirziere)
Lachi, felicitari pentru cele 2 carucioare roz. Tu erai mamica care a iesit radiind de fericire la 11 fara 5 minute din cabinetul lui Iosup?
Jeni, si eu patesc la fel cu nasul uscat dimineata.
samadhi si pepi, condoleante!
Lorina, Anto.

Am venit si eu de la Iosup, a fost intr-o forma de zile mari azi, intr-adevar. Mi-a aratat de la rinichi la orificiu intern si col, plus fatza lui bb in 4D (se pare ca si bb2 seamana cu sotul, oare citi copii trebuie sa fac sa semene unul si cu mine?). I-am zis inainte ca mi-a iesit bitestul nashpa, cu risc foarte crescut, si s-o fi gindit sa imi ridice moralul. Bb pare bine, e in grafic, dar colul are 3 cm, cica e cam mic. Acum ma duc la triplu test, ca nu fac amnio doar pe baza bitestului de la medlife.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Multumesc andutzy! mi-am adus aminte de chestia asta ca de atunci din sapt 10 sau 11 sau 12 nu mai stiu nu mi s-a mai intamplat, dar azi parca simt iar "ghemul" si parca nu se mai relaxeaza odata... nu cred ca e nimic grav dar, ma gandesc si eu ca ce-o fi . .... Poate vrea asta mic ceva de la mine si eu....

greierash 19+

Mergi la inceput