Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna burticutze,

Are dreptate Andutu asa se numesc contractiile. Eu la Stefi am avut incepand din sapt8-9 contractii false, cel putin asa imi spunea dr, ca e uterul foarte rigid, si din cauza asta am. Am si acum, dar mai rare decat la prima sarcina si le dau"ignor" mai des decat atunci. Nu sunt periculoase daca nu provoaca disconfort fizic, durere sau Doamne fereste scurgeri.

Groaznic experienta cu spalatul dupa nastere. Brrrr.Eu am o amintire frumoasa de la prima nastere, chiar daca a fost prin cezariana, asa ca atunci cand o sa va mai deprimati, o sa va povestesc mai pe indelete, sa vedeti ca nu e chiar asa...E mai simplu decat multe din lucrurile care ni se intampla in viata, sau asa a fost la mine, desi teama la inceput...nu vreau sa-mi amintesc!

Dupa sarcina cu Stefi si eu am ramas cu niste pete mai inchise putin la culoare pe picior, in interior, putin mai aspre la atingere. Eu m-am gandit ca or fi fost de la "frecatul" intre picioare ca eram foarte grasa(am avut 87 kg cand am mers sa nasc, de la 58 initiale!!!). Sau or fi fost de la hormoni, habar n-am...Acum inca nu am observat modificari.

Felicitari Anya si Lachione pentru printese! Sa fie sanatoase, frumoase, norocoase...

Jeni Doamne de ce nu ti-au facut cezariana la asa bebelus mare??? Eu stiu ca se recomanda cezariana la copii mai mari de 4 kg...

Luni merg si eu la control la dr. Cred ca nu vreau sa-mi spuna inca sexul, astept pana la morfo, pe 19 martie ca e la Iosup si stiu ca si la prima sarcina a nimerit bine!

Pupici,
Carmen15+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Jadi cred ca tu ai putea sa imi raspunzi, pot sa-mi iau concediu medical? adik eu imi platesc singura taxele si am inteles ca daca am concediu medical nu se mai platesc...e ok..nu o sa am probleme dupa aia cu CIC?

Simona 16+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Andutzy, Ioana multumesc, !
Greieras, contractiile este important sa nu fie dureroase. Daca simti vreun junghi, sau vreo durere cand se intareste burtica trebuie sa mergi la medic. Altfel cica se pregateste uterul pentru marea finala...

Poza 20 sapt

Mioara 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Nu ma doare nimic , simt doar ghemul acolo si atat. Deci sa nu ma impacientez. Oricum nu sunt eu chiar asa panicoasa.

greierash 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata dupa pranz,

Mioara, La Multi Ani!
Multa sanatate, noroc si fericire.
Sa-ti fie de bine petrecareala si felicitari pt casa noua.

Anto 20 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Cred ca al meu bb avea chef de joaca in burtik aseara . Desi inca nu simt sa loveasca, aseara am simtit cum toata burta mea parca se stransese intr-o parte si se intarise f clar acolo. Probabil ca facea balet, sau sarituri ca era o umflatura f clara in parte dreapta. Dupa ce a pus si tati mana si l-a simtit, a plecat bb in alta parte si s-a dus umflatura mea . Asa ca eu zic ca nu mai am mult de asteptat pana incep sa il simt lovind.
Oare intepaturile pe care le mai simt eu sunt de fapt loviturile lui??

18

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Anto mersi !

Tu cum te mai simti?

Poza 20 sapt

Mioara 21+

Mergi la inceput

Lachione, felicitari pentru fetite. Bafta la cerclaj!

Mergi la inceput

Mioara, multumesc de intrebare, sunt mai bine. Am contractii in fiecare zi dar nu multe si sper sa fie totul bine. Luni merg la dr si vom vedea atunci daca s-a stabilizat situatia.

Greierash, la contractii simti o tensiune in burtica, un ghem cum zici tu si se intareste buritica. Atata timp cat nu sunt alte efecte, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Cere sa ti se masoare colul la urmatoarea ecografie si spune-i dr despre ele daca se mai repeta.

Eu ma scol cu nasul infundat in fiecare dimineata si cand mi-l suflu sunt firisoare de sange. Nu-mi fac griji, asa a fost si data trecuta.

Luna, ce mai faci?

Chriszta, plimbareala placuta la capitala.

Lorina, Ioana, Alina, .

Pupaturi la toate fetele,

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic, la spital unde am nascut toaleta de dupa nastere se facea in pat, o data pe zi. Imi punea o plosca sub mine si turna apa cu dezinfectant, apoi ma usca cu tampoane, era ok. Si mai aveam o sticla de apa cu dezinfectant cu care ma clateam de fiecare data dupa ce mergeam la toaleta, dar asta numai cat am stat la spital, mi-au zis ca acasa pot folosi apa normala. Dar eu am luat dezinfectant de la farmacie si am mai continuat cateva zile asa.

Mergi la inceput