Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna tuturor si
Bun venit in clubul nostru noilor "viitoare " mamici .
Dupa cum am citit , observ ca unii medici nu va recomanda vitamine deloc . Al meu doctor mi-a prescris in continuare a doua transa de Elevit . Insa stupoare de aproximativ o saptamana mi-au aparut niste "chestii " ,ca altfel nu stiu cum sa le spun , pe maini si picioare care ma mananca ingrozitor si nu stiu ce sa fac ca sa dispara . La inceput a fost una pe mana stanga care in loc sa se retraga parca tot creste . Nu sunt multe si au forma cosurilor . Azi merg la medicul de familie sa vad ce zice si la un dermatolog ulterior , pentru ca nu le mai suport si tot ma gandesc sa nu-i faca rau la bebe . Culmea este ca aseara am luat la citit si prospectul de le Elevit , iar la reactii adverse sunt urmatoarele "In cazuri izolate au fost raportate reactii de hipersensibilitate inclusiv exantem, astm, angioedem sau urticarie." A mai patit cineva asa ceva ???

16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Se pare ca m-am descurcat... am insirat si eu capritzele...

lachi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

OTIM - eu am avut la prima sarcina o pata rosie pe mana dreapta, si m-am dus la dermatolog si mi-au facut o gramada de teste de alergie si nu au gasit nimic. Pata asta rosie s-a dus exact cum a venit si nu stiam de la ce provine.Probabil ca mancasem ceva ce nu mi-a picat bine. Poate si tu la fel, nu cred ca ar fi din cauza vitaminelor din moment ce le-ai mai luat pana acum. Oricum mergi la medic si vezi exact ce ar putea fi..... Mult noroc !

Lachione - cred ca Jadi poate sa faca asta..... cu siguranta iti va pune carucioare !!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Salut
Otim eu iau Elevit de 4 luni si nu am avut nimic. Mergi la dermatolog.

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

LACHIONE - credeam ca te referi la prima pagina cu pusul de carucioare !!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Si mie doctorita de familie mi-a dat vitamine, Elevit; dar mie mi-au iesit perfect analizele asa ca iau doar din 2 in 2 zile...Mananc multe fructe si nu as vrea sa iau prea mult in greutate...

Poza 20 sapt

Mioara 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Nu, samadhi, ma refeream la semnatura. eu sunt inca la "incepatori" nu am trecut la "avansati"

lachi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna burtici!

Lachi, felicitari pt fetite! sa stii ca eu una, daca aveam gemeni, visam sa am ori pereche ori 2 fete! decat 2 baieti ...! lasa, sa fiti sanatoase toate 3 si tati poate ca o sa-i fie mai bine, ca stie ce sa faca!
La semnatura, dupa burtica si varsta sarcinii, scrii fetita intre paranteze drepte . Asa : [fetita ] , dar fara spatiu cum am scris eu.
Tin pumnii la cerclaj! o sa fie bine si asa, o sa stai mai linistita!

Otim, eu am luat Elevit 3 luni, dar n-am avut nici-o reactie adversa. Du-te la dermatolog, cel mai bine!

Andicu 20+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu nu iau deloc vitamine, si tot m-am trezit acum vreo 2 sapt cu o iritatie pe picior, pe toata coapsa interioara. Cu usturimea si mancarimea de rigoare. Nu imi dau seama care a fost cauza, si desi mancarimea a trecut, pielea in zona respectiva tot este mai uscata, ca si cum m-as fi ars cu ceva. E f ciudata. Degeaba ma dau eu cu unt de corp, ca nu se schimba aspectul zonei.

18

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by lachione

Buna fetelor!
Am venit si eu acum de la Iosup. Am doua fete sanatoase in burtica. toate masuratorile sunt bune, totul e OK. Nu ma asteptam sa fie fete.
Iosup e un dragut. Mi-a placut foarte mult de el, am comunicat foarte bine.
Maine merg la cerclaj. sa-mi tineti pumnii ca mi-e frica.
Va pup pe toate si mai vorbim cand ma intorc din spital.

lachi 14+

felicitari pentru micute!!! o sa vezi ce frumos va fi cu 2 fetite. eu am vrut cu disperare un baietel la prima sarcina si cand auzeam ca cineva are fetita si mai vrea una...brrr, mi se parea de neconceput. acum am vrut tot fetita...pana nu vezi, nu crezi.
bafta la cerclaj!!!

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput