Mamici de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
olguttza spune:
Beldicuta, eu am depus hartia de la medicul ginecolog, in care se specifica varsta sarcinii si DPN, copie dupa o eco, si o nota informativa de genu: subsemnata..., domiciliata in....., cu CI seria si nr, angajata la S.C..., in functia de...., cu ctr. de munca pe per. nedeterminata din data de..., va aduc la cunostinta ca sunt insarcinata in x sapt., urmand sa nasc intre... iulie 2007. data, semnatura, stampila cu nr. de inregistrare - originalul il predai, copia ramane la tine.
Edit ca uitai sa mentionez o intercalare: cf. www.protectiamuncii.ro/legislation/oug_96_2003.shtml" target="_blank">OUG nr. 96/2003, va aduc la cunostinta...
Chriszta, io nu te pot indruma (desi stau in bucuresti
), pt. ca am fixurile mele, si anume: nu caut/cumpar nimic pana nu intru, cel putin, in 7 luni.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by olguttza
ca mi-am adus aminte de jupuit: si io ar trebui sa ma prezint la cosmetica, insa, de la ultima "cura" de antibiotic, m-am ales cu o mandretze de candidoza, de-mi vine sa ma urc pe pereti!! am inceput de ieri un tratament (pana acu am dus-o doar cu infuzie de galbenele), la recomandarea medicului de familie, deocamdata nu vad nicio ameliorare...sper sa treaca mai repede, ca tare neplacut mai e...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
din pacate in sarcina se poate exacerba o candidoza, chiar si fara tratament antibiotic, din cauza imunitatii scazute. incearca si spalaturi cu apa si bicarbonat, ca schimba pH-ul local si pot fi eficiente. daca vrei si alte detalii, trimite-mi un pm.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Chriszta spune:
Olgutza nu ma apuc sa cumpar de acum... da sa vada si ochii mei ceva FRUMOS...
As vrea sa iesim in Ungaria sau Austria la cumparaturi, mai ales ca se merita...
Cristina
16+
Kariris spune:
Buna fetelor!
Am venit si eu acum de la Iosup. Am doua fete sanatoase in burtica. toate masuratorile sunt bune, totul e OK. Nu ma asteptam sa fie fete.
Iosup e un dragut. Mi-a placut foarte mult de el, am comunicat foarte bine.
Maine merg la cerclaj. sa-mi tineti pumnii ca mi-e frica.
Va pup pe toate si mai vorbim cand ma intorc din spital.
lachi
14+
samadhi spune:
Buna dimineata la toate !
SIMO - da ma simt mai bine, de fapt, m-am linistit de ieri cand l-am vazut pe bebe la eco. Vorbisem cu medicul la ora 14 si s-a alarmat si m-a chemat urgent la el, sa imi faca eco, asa ca m-am dus in graba dupa ce mi-am luat fata de la gradinita. Eram la el la 16 si cand l-am vazut pe bebe m-am inmuiat toata, am uitat de toate grijile, era asa activ, i-am auzit bataile inimii si as fi vrut sa stau acolo sa-l vad o eternitate. Bine ca nu s-a intamplat nimic de la cazatura mea ! Acum sunt linistita!
Ieri am aprins o lumanare pentru bunicul meu, pana noaptea tarziu si am vorbit si cu sora-mea la messenger si ne-am mai linistit ca nici ei nu ii mergea bine.
Fetelor, nu mai infricosati asa cu povestile horror, altele sunt la prima sarcina si cum am mai spus la niciuna nu va fi nasterea la fel, asa ca nu mai puneti pesimism in sufletele altora, e pacat. Exista si asa un gram de frica cum, ce, unde, cu cine nasti...... daca mai veniti si voi cu povesti subite nu e bine.
Asta e parerea mea si au mai spus-o si alte fete pe aici. Fiecare va avea experienta sa proprie, in plus la ce sa ne facem atatea probleme de pe acum ??? Lasati sa vina acea clipa si savurati-o cum vine, iar daca cineva ar incerca sa va faca rau, e de ajuns sa va aratati nemultumirea, fara sa va pese ca pana la urma nu traiesti cu cel care il vezi o data...... l-ai vazut atunci si gata, si nimeni nu e acolo sa te taie si sa te spintece....... Nu mai ganditi asa obscen, ca imi e cam greu sa va citesc.
Veniti cu povesti frumoase !
Va pup pe toate si fiti cuminti !!!! 
13+
samadhi spune:
LACHIONE - felicitari pentru fetitele tale !
Iti tin pumnii de pe acum !!!!!!!!!!! BAFTA !!!!!!!!!
13+
brazuca25 spune:
lachione
Felicitari pt cele doua printese!
18
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Kariris spune:
Multumesc samadhi si brazuca!! Eu doream si un baiat pentru sotul meu, ca el mai are 2 gemene din prima casatorie...
Cum imi pun si eu carucioarele roz la semnatura?
lachi
14+

Mara/Matei