Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nici eu nu am luat altceva decat acid folic, si am uitat sa o intreb pe dr ultima oara cand ne-am vazut daca sa mai iau. Cred ca de luna viitoare o sa se hotarasca, pt ca mi-a spus ca atunci o sa imi repet analizele.

17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Buna dimineata burticoase...
JENI id meu de messenger este cristina_hristea@yahoo.com si mie mi-ar prinde bine sa vb cu cineva care are cam aceeasi experienta ca si mine, mai ales ca nu avem deloc prieteni "prin strainatate"...
Fetelor in legatura cu nasterea: mai mult curaj, nu mai luati de buna tot ce vi se povesteste, altfel turbam pana ajungem sa nastem.
Am fost la medic aseara si am intrebat de regimul de mancare: este voie ORICE ai pofta si iti cade bine, inclusiv un pic picant sau alte condimente. A spus dr ca avem un radar nou in corp care nu ne da voie sa mancam ce ne face rau...
Inca ceva pt linistea vostra:
Analizez de sange-dozari de anticorpi sau virusuri:
IgG - reprezinta trecutul si daca iese pozitiv inseamna ca ai avut boala si prezinti anticorpi.
IgM - reprezinta prezentul (ce se intampla in sarcina) si ar trebui sa iasa NEGATIV, pt ca pozitiv inseamna ca ai boala in sarcina.
In legatura cu nasul infundat este normal mucoasele si sinusurile isi schimba consistenta in sarcina. Si eu am avut aceleasi probleme dar cu timpul trec.
Va pup. Azi merg la cosmetica cu CEARA la JUPUIT

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

ca mi-am adus aminte de jupuit: si io ar trebui sa ma prezint la cosmetica, insa, de la ultima "cura" de antibiotic, m-am ales cu o mandretze de candidoza, de-mi vine sa ma urc pe pereti!! am inceput de ieri un tratament (pana acu am dus-o doar cu infuzie de galbenele), la recomandarea medicului de familie, deocamdata nu vad nicio ameliorare...sper sa treaca mai repede, ca tare neplacut mai e...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Mey fetele,nu va mai ganditi atat la povesti horror despre nastere.
E adevarat,cand vin contractiile alea mari si lungi iti vine sa te urci pe pereti,dar nu tin o viatza.La prima nastere cam 10-14 ore dureaza totul.La a doua,s-ar zice ca timpul se injumatateste.EU,m-as bucura ca aku la a doua nastere sa dureze doar 7 ore.DAR>......sunt unele gravidutze care nask si mai repede si ushor.Cititi si povestea samurashului Ken,la semnatura mea sa vedeti ca si io m-am kinuit putin.

Samurai-lady 16 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

OLGUTZA
Iti recomand gelul de la Bioclin. Se introduce inauntru si e 100% natural, nu te vindeca de tot dar nu te mai deranjeaza, vezi ca e un pic scump si il gasesti in farmacii. Eu l-am vazut la Sensiblu.

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Mercic de recomandare!
Deocamdata astept sa vad daca "functioneaza" solutia pe care o am eu. Daca nu trece in 3 zile, trec la altceva.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Multumesc frumos, m-am linistit de tot in privinta vitaminelor. Si dr meu mi-a zis sa mananc normal si sanatos. M-am gandit si eu ca daca e ceva in neregula voi simti, imi voi da seama. Ma gandesc ca te atentioneaza "gandacelul" cumva!!

greierash

Mergi la inceput

Salut fetele
Maine dimineata vin in Bucuresti.
Sunt ceva magazine de bebici?
De detoate ma intereseaza si mobila si haine si biberoane.
Eu cand am plecat din Bucuresti acum 3 ani nu prea erau. Daca stiti ceva spuneti-mi si mie ca am tot weekendul...
Merisic.

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beldicuta spune:

buna fetelor
stiu ca acest subiect a fost dezbatut saptamana trecuta, dar am si eu o intrebare: pe langa adeverinta de la medic care atesta faptul ca sunt gravi am inteles ca mai trebuie depusa o hartie, cum ar trebui sa sune textul si despre ce lege e vorba?

beldicuta 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beldicuta spune:

scuze, m-am grabit
era vorba de actele ce trebuiesc depuse la servici, la personal, pt a fi acoperit de lege.

beldicuta13+

Mergi la inceput