Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Carla am vazut ca are si un site. Nu am avut rabdare sa ma uit in detaliu, dar am vazut ca ofera si servicii de gimnastica pt. gravide. Stiu ca te intereseaza, dar s-ar putea sa fie cam departe pt. tine. Eu stau pe 1 mai si imi sunt relativ aproape si Filantropia si Giulesti, dar deocamdata nu am timp din cauza servicilui. Poate cand intru in concediu pe la sapte luni...

Andreea 21+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Asa este, e departe pentru mine, cursurile sunt si in Calea Grivitei si undeva pe Victoriei. Asa este, are si site dar n-am vrut sa fac reclama. Eu stau in Titan si deocamdata mi-am luat cartea cu pilates pentru gravide.

Carla, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2peu spune:

buna! sunt si eu tot o mamica de iulie august.DNP 27 iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Bine ai revenit Nicoleta 79.
Si eu merg ca si tine la dr. Indiana Pelin iar pe 5 martie merg la eco de 16 sapt pe TT. Tu unde l-ai facut? Daca nu te superi o sa-ti dau un PM sa te intreb cate ceva despre tanti dr.
Pupici pe burtici

13+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Scuze..
Bine ai veit 2peu
Daca nu ai aflat iti spun eu. Scrie 10 mesaje pentru a scapa de moderare si a-ti apare imediat mesajele. Poti sa ne scrii despre ce vrei tu sau ne pui intrebari
Pupici

13+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by 2peu

buna! sunt si eu tot o mamica de iulie august.DNP 27 iulie.

sa te uiti la lista de pe prima pagina si sa dai si restul datelor.

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Ce zi agitata ati avut azi, ce discutii contradictorii..............
Samadhi
condoleante, imi pare rau, dar capul sus, fii tare si gandeste-te la bebe.
Bine ai venit si sarcina usoara 2peu!
Oricum va fi greu la nastere si daca nastem normal si daca facem, cezariana, dureri tot vor fi. Insa nu va ganditi de acuma inca atata amar de vreme la ce-o sa fie si cu cine o sa nasteti. Sincer eu la prima nastere nu am vazut prea mult doctorul pe acolo. Moasa in schimb are un rol hotarator. Ea venea mereu si-mi spunea ce bine ma dilat si ce dureri bune am, de-mi venea s-o impusc si ma rugam sa-mi faca cezariana. Doctora a venit doar cand m-a dus in sala. Si la cumnata-mea la fel a fost. Asa ca.............moasa e de baza pt nasterea normala. Iar la cezariana doctorul stie cand sa va programeze functie de evolutia sarcinii. Sincer, nu are rost sa va stresati nici cu povestile cu toaleta de dupa. Exact cum a zis cineva pe aici, chiar imi era bine dupa ce ma spala tanti acolo jos, ca eu nu puteam de firele interne si externe sa ma misc prea natural. La nastere fetita mea a avut 4.650 kg si 61 cm deci ganditi-va ca am goblen jos ca minunata aia de dcotorita nu m-a taiat si m-am rupt din fata pana in spate. A durat mai mult cusutul decat nasterea. Insa cand mi-am vazut fata mi-a trecut tot. Nu va speriati de pe acum cu ce-o sa fie si cum o sa fie. Nenascuti nu raman bebeii nostri, sanatosi sa fie ca restul le ducem noi pe toate.
Vai, cat am scris, sper ca nu v-am plictisit.
Am mai intrebat da nu mi-a raspuns nimeni-mai pateste cineva ceva de genul: noaptea sa i se usuce efectiv nasul si sa se infunde? Nu-s racita, doar noaptea am problema asta?

Jeni 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Chrsizta as vrea sa vb cu tine pe mess sau pe PM despre mutare, despre ce a presupus mutarea psihic mai mult. Tu ma intelegi ma gandesc, pt ca nu stiu sa imi explic anumite sentimente contradictorii. Iarta-ma daca insist si daca nu ai chef spune-mi si nu ma supar.
CarlaV ceva f important ce am uitat: sa negociezi la sange orice iti cumperi de acolo, e mai rau ca la turci. Eu cand am fost am negociat o pereche ochelari soare (nu de firma)de la 50 dinari la 5 dinari, sau un tricou de la 60 dinari la 10 ca nu am mai avut chef sa negociez. O haina piele barbateasca de la 300 euro am luat-o cu 100 euro. Asa ca asta e lege. Se simt ofensati daca nu negociezi cu ei, asa tin minte ca spunea ghidul. Daca iti mai amintesti ceva sunt aici.

Jeni15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Jeni, te pup si eu, multumesc mult pentru informatii, o sa-ti raspund si pe PM dar acum sunt foarte prinsa, nu stiu cum sa ma mai descurc cu toate hartiile de pe birou. Daca vrei putem vorbi pe mess. Doamne, dar de ce nu te-a taiat, nu stiau cat de mare va fi copilul? Cum s-a reparat "goblenul" pana la urma?

Cu nasul si eu am aceleasi probleme fiindca la noi in casa e aerul prea uscat. Obisnuiam sa pun pe pervaz un vas cu apa si cu niste sare de mare, insa de cand sunt mi-am luat o cratita cu aceeasi compozitie chiar langa pat. Incearca, e ieftin si poate merge si la tine.

Carla, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Jeni cu nasul cred ca toate avem problema asta. si nu numai din cauza aerului prea uscat, ci si din cauza sarcinii. e ceva legat de relaxarea muschilor vagali si mucoasa, nu mai retin exact, poate explica Alina mai pe larg si pe intelesul tuturor.

Lorina noi nu avem problema asta cu alesul spitalului, avand in vedere intre ce ar fi de ales...ok, sunt cazuri de infectii cu stafilococ la cuza, dar nu stiu daca ai fost vreodata la elena doamna...cand eram mai mica asa imi imaginam lagarele...mi-a inghetat sangele cand am intrat acolo!

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput