Mamici de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Anya, ne referim cumva amandoua la doct Craciun? Om de nota 100, eu am zis ca nu credeam sa mai existe asa ceva in spitalele romanesti...l-am avut o perioada si acasa, de la 8 luni la un an mi l-a vazut pe D dar cand a avut piticul probleme cu viermisorii a recunoscut ca deja sunt probleme cu care nu se intalneste zilnic si ii e teama ca nu ne va da cele mai bune sfaturi...inclusiv pt sinceritatea lui l-am stimat si mai mult de atunci!
Andra16+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
da, chiar la el...
si apreciez f mult chestia asta...neonatologul vede numai nou-nascuti si ii e greu sa fie la curent cu tot ce tine de sugar sau de copilul mai mare. insa putini recunosc asta. jos palaria!
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
LuciaZ spune:
Buna fetelor!
M-ati speriat cat ati putut scrie intr-o zi. Samadhi Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe bunic si Sincere Condololeante.
Vad ca voi ati terminat cu raceala si am inceput eu. Azi noapte m-am trezit cu nasul infundat si o durere de gat de toata frumusetea. Culmea e ca ma doare numai partea stanga.Diagnosticul ... faringita.
Asa ca acum sunt pe tratament cu Penicilna V(nu stia nenea dr ce sa-mi dea sa nu afecteze bebe si a zis sa incercam pt inceput cu ea), vit.C si Homeogene 9 (prod. naturist). Nu prea am fost de acord cu medicamentele dar sunt rea de boala si e obicei tb sa zac cateva zile in pat.Decat sa se agraveza mai bine tratament de acum. A si bineinteles ceai cu miere si lamaie, pe care nu pot sa-l sufar.
Cand i-am zis de medical (nu e medicul meu de familie, un coleg care-i tinea locul), mi-a zis ca nu-mi da ca o sa am nevoie de el mai tarziu si nu are rost sa pierd niste zile aiurea.
Parca stie el ce nasol ma simt si cat m-a durut capul. De frica sa nu fac febra am luat jumatate de paracetamol la amiaza si o sa iau restul diseara.
Va pupic si va supraveghez din umbra.
Plec sa ma indop cu niste supa de pui pe care oricum nu am chef s-o mananc.
13+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
andutzy spune:
fetele, stiu ca suntem deja offtopic, dar cand e de critica e de critica...insa atunci cand e de lauda, e DE LAUDA! Puteti crede ca omul asta minunat mi l-a vindecat pe D de enterocolita prin telefon, ca era la munte? Si daca nu il sunam eu mereu, ma suna el, tot de la munte sa vada cum e copilul! Am zis ca 100 de copii de-as face, tot el le-ar fi pediatru in primul an de viata! E un om plin de suflet pentru copii, desi are un aspect cam fioros(Dragos a prins frica de toti barbatii datorita contactului cu el
)Insa el, pe partea cealalta, cand il vedea cum plange i se facea mila si pleca din camera, iar revenea....pur si simplu ii era mila...si e dit'ai omul la 2 m inatime si vreo 100 si bine de kg....
Andra
16+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
greierash spune:
CarlaV ai intrebat mai devreme de ceva preturi la municipal; am intrat chiar azi pe site-ul lor si am vazut ceva informativ. Site-ul este www.suub.ro.
CarlaV spune:
Da, multumesc frumos, deocamdata n-am gasit exact ce ma interesa dar mai fac sapaturi.
Andutzy, ce poveste horror cu toaleta dupa nastere
. Nu-ti face griji, e bine ca ne-ai spus sa stim la ce ne putem astepta si sa ne bucuram daca nu ni se intampla.
Carla,
20+ 
nicoleta79 spune:
buna burtici!!!
scuze ca nu am mai scris dar din pacate nu a functionat netul. astazi am mai citit cate ceva din povestioarele voastre.
bebe al meu are 17 saptamani si am fost saptamana asta la triplu test, pe 12 martie merg la 4d la medicover, apropo a facut cineva 4d la medicover, este ok??
in rest acum ma simt ok, m-am ingrasat cam 4 kg si deja ma gandesc oarea cat o sa ma fac???? dar sincer, nu m-am abtinut de la nimic, am mancat normal cum mancam si pana sa am un bebe in burtica.
va pupic burtici!! si pe curand!!!!
andreea c spune:
Buna burtici!
M-ati cam speriat cu Municipalul. Eu tot acolo merg la Ina Moldovan. Sper sa merg luni la ea si o intreb.
Am fost ieri la eco la Iosup. Bebe e bine, in grafic, are 15.6cm "de la cap la coada" dupa cum s-a exprimat Iosup si 404g.
CarlaV bineinteles ca nu a facut masuratorile numai in 4D, dar nici eu nu am mai insistat ca m-am gandit ca se enerveaza si da rasol. Imi poti spune si mie numele moasei de care vorbeai tu?
Jadi imi treci si mie te rog numele lui bebe pe listuza. Please!
Andreea
21+
Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
CarlaV spune:
Sigur, se numeste Vania Limban. Am ajuns la ea pentru ca este implicata in proiectul cu nasterea in apa si eu am tot sperat sa se intample mai repede. In schimb, am descoperit ca este foarte bine pregatita pentru nasterea normala, a facut tot felul de cursuri prin strainatate, si, cel mai important, m-am inteles bine cu ea
. Adica si ea este total de acord cu nasterea naturala, fara anestezie, medicamente, perfuzii, epiziotomie, decat daca este neaparat necesar. In plus, cunoaste multe tehnici de relaxare, respiratie, masaj inclusiv perineal etc. Cu ea alaturi am mai multa incredere ca totul va merge cum imi doresc eu.
Carla,
20+ 
andreea c spune:
Merci Carla.
Oare cum o fi in cazul moasei daca nici de medic nu poti fi sigura ca il vei avea langa tine la nastere. La ele o fi tot asa cu garzi? Adica e chestie de noroc...
Andreea
21+
Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
CarlaV spune:
Cu placere. E si la ele cu garzi, insa cred ca poti aranja sa vina daca este cazul. Din cate stiu eu, ea este sefa peste moasele de acolo, asa incat cred ca nu se va pune problema daca va dori sa ne ajute in afara programului ei. Daca vrei si alte detalii inclusiv nr. tel. iti dau PM. Aaa, si sa nu crezi ca nu poate asista si daca vrei peridurala, doar ca optiunea ei este pentru o nastere cat mai naturala.
Carla,
20+