Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Anya te rog, sa nu crezi ca vreau sa fac pe nebuna, dar daca ma insel eu, lumineaza-ma, deci erau necesare acele spalaturi inauntru? EU ma deplasam, deci gravitatia functiona, uterul nu se intarise, stiu SIGUR ca in alte spitale nu se face asa(poate mai stii, chiar din superficialitate) si in Cantacuzino chiar nu se putea refuza acest tratament de 2 ori pe zi, ca se nota in fisa daca ai venit si daca nu, venea asistenta dupa tine si te lua pe sus....

Andra16+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

da, stiu ce zici, nu este necesar sa se faca cu atata brutalitate, asta e clar. si nici nu se face peste tot asa.
repet, nu esti obligata sa te duci daca nu vrei, eventual spui ca nu doresti si semnezi in foaie. nu te acuza nimeni si asa stau si ei linistiti ca au acordul tau sa te lase in pace. sau te duci doar o data -de 2 ori.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

vai fetele...ma ingroziti...
iooooooooiiiiiiii...ce de.a nenorociri...eu nici nu mi.am imaginat asa ceva...

oana17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

samadhi si pepi condoleante! acum cand suntem atat de sensibile un deces al cuiva drag te face varza....chiar imi pare rau...

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andutzy ma ingrozesti zau asa! Doamne fereste! Eu abia asteptam toaleta in Filantropia, sus pe masa (asta era mai greu si datul jos) insa cand simteam apa aia caldutza cu un furtunel si mi se mai relaxau firele (ca incep sa te tina ca se vindeca locul) era o splendoare. Nu glumesc. Dimineatza si seara era toaleta si erau asistentele de o blandete, dadeau cu un tampon de vata imuiat in ceva (nu stiu ce) pe acolo si tare bine era. Noi stateam fericite la rand ca pe zi transpirai sau mai stiu eu ce si ce bine era la spalat. Scuze fetelor de detalii.

Aici cica nu0ti fac toaleta, te speli tu singurica.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 15 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Referitor la spitale nu are sens sa va ciondanitzi. Eu cand am nascut Elias era vezi doamne cel mai tare si la Filantropia cica era plin de tiganci, gandaci pe pereti si se dormea cate 2 in pat. Sincer la Elias m-am ingrozit 4 zile cat am stat, de atitudine nu de altceva, iar la Filantropia eu nu am vazut gandac, am stat cu bebe in camera cu inca o fata si bebele ei (asta doar in ultima zi) iar tiganci erau poate cateva (n-am vazut multe) insa cred ca au si ele dreptul sa nasca undeva.

Deci stati linistite ca fiecare e bine acolo unde e, altele sunt criteriile alegerii unui spital, si fiecare are dreptul sa nasca unde vrea.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 15 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Luna, te cred. daca s-ar fi facut doar cu furtunas si la noi, nu cred ca as fi fost atat de marcata, ca irigator am mai folosit si eu la viata mea. Se turna intr-adevar apa calda, dar eram "frecate' bine interior si exterior cu acea foarfeca cu vata in capat...de parca eram o sticla care i se lustriau peretii cu peria de rigare....Repet, nu vreau sa va sperii, asa era in Cantacuzino si Anya,daca zici ca puteam refuza inseamna ca am fost o tampita . oricum macar pt neonatolog si spital as mai naste acolo o data, desi acolos e face super greu cezariana, ca e un mare dobitoc director de clinica si iti trebuie tot felul de dovezi ca "meriti" cezariana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by i_ulia

eu stau in sud, pe giurgiului. oare de care spital apartin?

cre'ca de bucur sau vitan-barzesti. glumesc, pt. ca habar n-am, da astea mi se par cele mai apropiate. si io stau tot pe giurgiului.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">18+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andutzy, n-ai fost tampita, nu ai stiut exact care-i mersul . acum stii, dar sper sa nu mai fie cazul.
stiu ce spui de neonatolog...e super, intr-adevar. chiar merita.
acum nu-ti mai face probleme cu cezariana, ca uterul cicatriceal e indicatie clara. si la pantelimon se da f greu acordul pt cezariene (te consulta si profesorul ancar inainte, daca este in spital, daca nu, ii da dr explicatii la tel).

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Anya, ne referim cumva amandoua la doct Craciun? Om de nota 100, eu am zis ca nu credeam sa mai existe asa ceva in spitalele romanesti...l-am avut o perioada si acasa, de la 8 luni la un an mi l-a vazut pe D dar cand a avut piticul probleme cu viermisorii a recunoscut ca deja sunt probleme cu care nu se intalneste zilnic si ii e teama ca nu ne va da cele mai bune sfaturi...inclusiv pt sinceritatea lui l-am stimat si mai mult de atunci!

Mergi la inceput