Mamici de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
ralucapio spune:
quote:
Originally posted by i_ulia
eu stau in sud, pe giurgiului. oare de care spital apartin?
oricum, subscriu la parerea ca mai importanti sunt oamenii care te ajuta in momentele alea decat aparatura super performanta a spitalului. iar cazuri nefericite se intampla peste tot, indiferent de bunul sau prostul renume al spitalului.15+
I_ulia nu cred ca conteaza foarte mult in ce zona stai. Eu spre exemplu stau in Giulesti, la max 5 minute de maternitate dar voi naste la Pantelimon pentru ca medicul care m-a vazut de cand am aflat ca sunt insarcinata lucreaza la Pantelimon. Asa ca ma repet: cred ca este optiunea fiecareia unde va naste.
Succes
12+
brazuca25 spune:
CarlaV, da Sp.Jud.Ilfov este cel din apropiere de Stadionul National.
Nu am vrut sa starnesc certuri cu privire la maternitati. Eu doar mi-am spus parerea mea,dar evident ca este dreptul fiecareia sa aleaga ce crede ca este mai bine!
Important este ca toti bb-ii sa fie sanatosi indiferent la ce maternitate vin pe lume, sau cu ce dr.
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Kariris spune:
Vai fetelor ce figuri sunteti cu nascutul - unde, ce si cum!
Stati linistite ca de nascut vom naste sigur. Si ce daca vor fi perioade de concedii? Uite io m-am gandit sa-mi fac concediul cu medicul meu si cand m-o apuca nascarea om gasi noi o sala de nasteri pe undeva sa-si puna in aplicare cunostintele!
glumesc, bineinteles...dar nici nu vreau sa ma gandesc ca nu va fi medicul meu in Bucuresti cand voi naste eu! eu o sa-l intreb data viitoare cand ne vedem ce program are in august.
Maine ma duc la Iosup. Sa-mi tineti pumnii sa fie totul OK. Sa fie bebeii sanatosi si sa fie totul in regula. Poimaine merg la cerclaj. N-am reusit sa depasesc frica de cerclaj.
lachi
14+
andutzy spune:
Carla, asa este, ma refeream la spalaturile dupa nastere, facute cu o foarfeca lunga de tot pe vraful careia era un tampon de vata, spalaturi inutile pentru mine in vagin deoarece nascusem prin cezariana si nu era vreun secret de stat ca se vedea operatia din orice pozitie, inclusiv din cea cracita
. Mai nasol era ca desi se vedeau pe mine dureri evidente la acele "impunsaturi', mi se zicea sa rabd, ca asa e dupa nastere. Si acum parca vad foarfeca aia lunga, introdusa cu maaaaaaare brutalitate
. Nu vreau sa va sperii, dar pentru mine acele momente au ramas intiparite si daca la inceput imi era frica de ideea de clisma sau sonda urinara(alta durere greu de suprotat), amintirea lor s-a sters, din pacate nu si a toaletarii...Nu am nimic cu Cantacuzino, doamne fereste, repet, e un spital f modern si curat, cu medici suuuuper(mai ales echipa de neonato), dar asistentele sunt toate la fel...3 mi-au facut toaleta si toate 3...un cosmar!
Andra
16+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
jadi spune:
Eu stiu ca nu imi urnesc dr daca e sa fie in concediu dar nu imi fac griji ca nu o sa ma lase sa nasc cu altcineva, asa ca o sa nasc mai mult ca sigur in iunie
. Si sper sa nu nasc nici noaptea ca nici aici nu bag mana ca vine de acasa, prefer sa fiu programata sa nu am surprize ceea ce ii place si ei
.
Deni &
Vlad & bb2
jadi spune:
Brrrrrr Andutzy ce practici erau acolosha? Pe noi ne craceau, turnau un pic pe apa, ne stergeau cu feshe si ne indesau niste vata in chilotzi, nici vorba sa ne spele inside si tot cezariana aveam!
Deni &
Vlad & bb2
andutzy spune:
Am vorbit ulterior cu fete care au nascut prin alte parti si nu au trait asa ceva, deci nu am vrut sa va sperii, nu ma suparati pe mine! Pur si simplu am povestit ca intre femei o experienta a mea...
Andra
16+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
andutzy spune:
Exact, Jadi, nu stiu unde ai nascut tu, dar stiu sigur ca nici in Elias sau Giulesti nu se face asa ceva...
Andra
16+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Anya20 spune:
andutzy, toaleta este f utila, chiar si la cezariene. altfel, e f riscant sa se infecteze lohiile. dar iti inteleg teama, insa poti sa refuzi toaleta si gata. nu te obliga nimeni (eu am fost decat o data si mi-a facut toaleta dr meu si a fost chiar ok). in rest ma spalam cu dusul in exterior si gata. am tras niste emotii, pt ca, desi am facut cezariana in mometul optim, cand incepuse travaliul si eram deja putin dilatata, mi s-a inchis colul uterin in cateva zile si am luat ergomet ca sa nu fac retentie de lohii, ca e periculos tare.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
jadi spune:
La Giulesti am nascut, ne spalau tantele alea de la ora 5 ca sa avem timp sa ne imputzim peste zi
.
Deni &
Vlad & bb2